İlk olarak Murathan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Çubuklu forma şart
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
-
adamların forması şimdiden belli direk göstermişler
bizimkiside belli ama beklesinlerForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
Yorum
-
-
Forumdaki güvenlik sorunu nihayet giderilmiş. Foruma giriş yapamıyor, okusam bile cevap yazamıyordum.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
İkinci satır 3. sıradaki, 5. sıradaki,
Üçüncü satır 3. sıradaki.
Bunlar bize uyarlansa fena olmaz sanırım."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle''TsClub tasarım yarışması yapacak ve en çok beğenilen ürünleri basıp mağazalara koyacak..'' diye bir söylenti var, doğruysa bu tasarımların aramızdan çıkması beni şahsen çok mutlu eder.
Bekliyoruz...Hamiş
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGenoa'nın muhteşem yüzüncü yıl formaları.
Supermiş gerçekten.. Görünüşe göre kumaşı falan gerçekten de eski zamanlardaki gibi..Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!
"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.
Yorum
-
İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle''TsClub tasarım yarışması yapacak ve en çok beğenilen ürünleri basıp mağazalara koyacak..'' diye bir söylenti var, doğruysa bu tasarımların aramızdan çıkması beni şahsen çok mutlu eder.
Bekliyoruz...
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGenoa'nın muhteşem yüzüncü yıl formaları.
"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum