Bursa'da Nike mağazasına neden bizim formalar gelmiyor diye sordum. Bana, kulübe yakın Trabzonlu bir işadamı formaları almış gibisine birşeyler söyledi.Çıkar olayları vb gibi. Bilgisi olan var mı ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursa'da Nike mağazasına neden bizim formalar gelmiyor diye sordum. Bana, kulübe yakın Trabzonlu bir işadamı formaları almış gibisine birşeyler söyledi.Çıkar olayları vb gibi. Bilgisi olan var mı ?
formanin kasnagini nikdan al en ucuz sekilde en yakin akrabana veya arkadasina baski islerini verisen ve de senin dedigin gibi olursa biz bir yere varamayiz ,!
rezillik vallahi !!
Yorum
-
Bugün kuzenim galatasaraysözlük'ten paylaşmış. Okumanızı tavsiye ederim.
dün çok yakın fenerbahçe taraftarı bir arkadaşım aradı. fbtv'yi açmamı, az sonra canlı yayına çıkacağını söyledi. açtım ve beklemeye başladım. ekranda spiker hariç 3 fenerli, üçü de yeni formalardan giymiş, biri benim arkadaş. bizimkisi fenerbahçe'nin maçı 2-0 kazanacağını iddia ederken yeni forması hakkında ''bugün satın aldım; beyaz formayı tercih ettim. bu arada fenerium'da inanılmaz bir izdiham vardı'' dedi. diğer fenerliler de onu teyit etti, feneriumlarda iğne atsan yere düşmeyeceğini söylüyorlardı.
ben şaşırmıştım, o arkadaşım iyi fenerli olmasına rağmen gidip ilk günden forma alacak bir adam değildir, hatta forma alan bir adam değildir.
yayından sonra tekrar aradı nasıl konuştuğunu sormak için.
ben de '' o forma senin değildi dimi'' diye sordum
''yok abi, orda bir çocuğundu benim üzerime giydirdiler'' diye cevap verdi. şaşırmadım.
bu tarz numaralar artık fındık fıstık olmuş, çıta o kadar yüksek ki tabi.
Demek istiyorum ki; bu satış rakamlarına filan fazla itibar etmemek gerekiyor. Söz konusu İstanbul takımlarıysa hiç itibar etmemek gerekiyor.
Yorum
-
Çocuk formaları pahalı ve bunun alternatifini korsan ürün yapanlar değil TS Club üretmeli.
Geçen sezonlardaki saçma uygulamalar yüzünden kendi futbolcularımız bile eşine dostuna korsan forma hediye ediyordu. Daha sonra TS Club kendi futbolcusuna geli fiyatından forma ayarladı da bu saçma uygulama sona erdi.
Eminim yöneticilerin kendisi bile bir formaya o kadar para verilir mi deyip korsanı mazur görüyorlardır.
Çözüm ve tavır bu olmamalı.
Taraftarın gönlünden geçen, fakat bir türlü karşılığını bulamadığı yığınla tasarım var. Büyükler için satılan formalardan sadece 5 TL daha ucuz olan formalardan alamayanlar, TS Club'ın ürettiği farklı tasarımdaki ama Trabzonspor'un olan forma veya ürünü alsın. Çözüm korsan ürünü olmamalı.
Bir ara Barcelona'nın turkuaz formasının TS Club tarafından Trabzonspor'a uyarlanmış çocuk forması vardı fakat devamı gelmedi.
Baştan beri çocuk formalarında ve ürünlerinde kulübün kar etmemesinden yanayım. Bu bir marka yatırımı, çocuklar sürekli büyüyor ve yeni şeyler istiyor. Ve hiçbir baba çocuğu formalara o gözlerle bakarken forma alamadan çıkmak istemez o bayiden,
Çoğu zaman biz empati kurup, kendi gerçeklerimiz deyip bu işlerle ilgilenenlerle empati kurup anlamaya çalışıyoruz fakat TS Club yöneticilerinin ve Nevzat Aydın'ın bu konuyu düşündüğünü hiç sanmıyorum.
Yanılıyor muyum?
Yorum
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Fuat Abi senelerdir söylediğin doğru şeyleri ısrarla söylemeye burada paylaşmaya devam ediyorsun. Buradaki fikirlerini düşüncelerini yöneticilere açtığında dalgaya alınıyorsun. Burada gerçek şu ki sen yanılmıyorsun. Büyük yanılgı içinde olan onlar...
Yorum
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAli Fuat Abi senelerdir söylediğin doğru şeyleri ısrarla söylemeye burada paylaşmaya devam ediyorsun. Buradaki fikirlerini düşüncelerini yöneticilere açtığında dalgaya alınıyorsun. Burada gerçek şu ki sen yanılmıyorsun. Büyük yanılgı içinde olan onlar...
Yorum
-
Belediyenin korsan forma hediye etme olayı da ayrı komedi. Böyle insanlar kulübü ziyaret ettiklerinde bu ayıpları yüzlerine vurulmalı. Ayıp.
Yorum
-
İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiste tam bu konu... yönetimde olmasi gerekenler yönetimde degiller... kisir döngü. hep ayni kisiler, ayni kisilerin ahbaplari, akrabalari, dostlari... ayni yerde dönüp duran bir Trabzonspor...!!!Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Belediye bu yanlışı nasıl yaptı anlamak güç.Olayın sebebi kesinlikle maddi değil. Tahminim forma hediye etmek akıllarına orada geldi ve orada satılan bir korsan forma alınıp verildi. Madem o an alamıyorsun lisanslı verme daha sonra hediye et..
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBelediye bu yanlışı nasıl yaptı anlamak güç.Olayın sebebi kesinlikle maddi değil. Tahminim forma hediye etmek akıllarına orada geldi ve orada satılan bir korsan forma alınıp verildi. Madem o an alamıyorsun lisanslı verme daha sonra hediye et..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇocuk formaları pahalı ve bunun alternatifini korsan ürün yapanlar değil TS Club üretmeli.
Geçen sezonlardaki saçma uygulamalar yüzünden kendi futbolcularımız bile eşine dostuna korsan forma hediye ediyordu. Daha sonra TS Club kendi futbolcusuna geli fiyatından forma ayarladı da bu saçma uygulama sona erdi.
Eminim yöneticilerin kendisi bile bir formaya o kadar para verilir mi deyip korsanı mazur görüyorlardır.
Taraftarın gönlünden geçen, fakat bir türlü karşılığını bulamadığı yığınla tasarım var. Büyükler için satılan formalardan sadece 5 TL daha ucuz olan formalardan alamayanlar, TS Club'ın ürettiği farklı tasarımdaki ama Trabzonspor'un olan forma veya ürünü alsın. Çözüm korsan ürünü olmamalı.
Bir ara Barcelona'nın turkuaz formasının TS Club tarafından Trabzonspor'a uyarlanmış çocuk forması vardı fakat devamı gelmedi.
Baştan beri çocuk formalarında ve ürünlerinde kulübün kar etmemesinden yanayım. Bu bir marka yatırımı, çocuklar sürekli büyüyor ve yeni şeyler istiyor. Ve hiçbir baba çocuğu formalara o gözlerle bakarken forma alamadan çıkmak istemez o bayiden,
Çoğu zaman biz empati kurup, kendi gerçeklerimiz deyip bu işlerle ilgilenenlerle empati kurup anlamaya çalışıyoruz fakat TS Club yöneticilerinin ve Nevzat Aydın'ın bu konuyu düşündüğünü hiç sanmıyorum.
Yanılıyor muyum?
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇocuk formaları pahalı ve bunun alternatifini korsan ürün yapanlar değil TS Club üretmeli.
Yanılıyor muyum?
Kimse kınamasın arkadaş hayat zor geçim zor,hele hele belli bir gelirin varsa 3 ün 5 in hesabını yapıyorsun,
ben şu anda 4 tane çocuk forması almak istiyorum çocuğuma ve yiğenlerime ama alamıyorum,bu da beni üzüyor.
Kulübe katkı yapıyoruz yanlış anlaşılmasın karınca kararınca destekliyoruz,beni üzen aidiyet duygumu tam anlamıyla yerine getirememek,etrafımda daha çok Bordo Mavi dolaştırıp şikeci pislikleri ezmek,fidana aşı yapıp onun ilerde Trabzonsporlu olmasını sağlamak.Yine söylüyorum kısıtlı imkanlarıma tağmen çocuk forması makul fiyatta olsun her sene en az 5 forma almazsam yemin olsun,yap 25-30 tl giydir bebelere Bordo Maviyi onları seyretmek paha biçilemez.Gine yap abi seni tutan mı var diyen olursa 2. satırın boğazımıza düğümlendiğini unutmasınŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum