Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• renktaşlar şort alacam.Precision(çubuklu)almıştım.Onun altına hangi reng şort alsam.Bordomu mavimi.Konçlarım beyaz ayrıcada
    Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

• İlk olarak bugrahankazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      renktaşlar şort alacam.Precision(çubuklu)almıştım.Onun altına hangi reng şort alsam.Bordomu mavimi.Konçlarım beyaz ayrıcada
      Konclarin beyaz ise beyaz sort al bence.
      .

Yorum

• Gs'nin idman ürünleri güzelmiş belli ediyor kalitesini

Yorum

• formalar guzel fazla kasmayin
          sakin olun...

Yorum

• GeSe'nin renk seçiminin yanlış olduğunu düşünüyorum. Sarı-kırmızı değil mi bunların renkleri? Sarı kırmızı. Adamlar sarı-bordo kullanıyorsa bizim suçumuz ne?
            En son OnurKul tarafından düzenlendi; 05.07.2012, 23:57.
            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Yeni formalarımız geçen sezon formalarının gerisinde kalmıştır.

Kötünün iyisi çizgili forma.

Yorum

• Bu takimlarin da ozel formalari var. Buna ragmen bunlar da benzer formlarar giyebiliyormus. Demek ki sikinti yok.
                En son TSKara61 tarafından düzenlendi; 06.07.2012, 02:32.

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  asdadasd
                  ali abi gelsem ajansına desemki sana '' al sana şu kadar para , şurada bir şeyler yaz çiz öğret mesayi harca ''
                  kabul edermydin ? merak etim =)
                  En son Yılmaz tarafından düzenlendi; 06.07.2012, 10:02.
                  pele good , maradona better , george best

Yorum

• İlk olarak bugrahankazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    renktaşlar şort alacam.Precision(çubuklu)almıştım.Onun altına hangi reng şort alsam.Bordomu mavimi.Konçlarım beyaz ayrıcada
                    Bence bordo şort al. Mavi formanın altındaki bordo desenlerle birleşir mavi bordo ve beyaz güzel bir kombinasyon olur. Ayrıca daha sonra alabileceğin beyaz veya bordo formaların altına da giyebilirsin. Bordo şort beyaz çorabın üstüne bütün modeller yakışır. Ben de beyaz çorap giyiyorum maçlarda. Lacivert idman şortum mavi ve bordo maç şortum var şimdi yeni bordo şortlardan almayı planlıyorum beyaz forma ile birlikte.

@Yılmaz CVni gönder stajer başvurunu değerlendirelim.

Halil'in üzerindeki Fransa formasına dikkat
                    En son a f s tarafından düzenlendi; 06.07.2012, 11:38.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Şenol Güneş'in giydiği ürünlerdeki ŞG detayı dikkatlerden kaçmadı...

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• 80 Euro

Bu çocuk seti 64 Euro ( Çorap ve şortla birlikte )

Bu forma da 65 Euro

Arka sayfada kalan Galatasaray'ın idman ürünlerinin renkleri ve bizim bordomuzla ilgili yaptığım çalışmaya hiç yorum gelmedi hayret.
                          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Kırmızı forma güzelde çizgili yakışmamış Inter'e. Geçen senekileri çizgilileri çok güzeldi bizde onu seçmedik

Yorum

• Inter formasında Milan'ın rengini kullanmaktan çekinmemiş. Hatta siyah renginin de ortak olduğunu ve ağırlıklı rengin kırmızı olduğunu göz önüne alırsak gerçekten cesur bir tercih olmuş. Herhalde İtalya'da işin bu yönüne pek dikkat edilmiyor. Inter taraftarları tepki göstermiş midir merak ettim.Kimse tepki vermemişse Inter'e sempati duyan biri olarak ilk tepkiyi ben vereyim
                              En son MonteCristo tarafından düzenlendi; 06.07.2012, 12:36.
                              - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Bizim formaları bide Ronaldo giysin dedik Buyrun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X