Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Abi bu ışık sadece Trabzonspor'un formalarına mı yansıyo, niye Aston Villa bu sorunu yaşamıyor

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Tesekkür ettim, sagolasin.

O "Biz temiziz" diyen dillerine kurban olayim Hocam!!! Evde ciglik attim, doyasiya alkisladim gecenin bu saatinde. Büyüksün HOCAMM!!!
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Samsun TS Club'e formalar ne zaman varır ? en iyisi ben Türkiye'ye vardığımda TS Club'tan forma almak, S beden deneyip de bakmak. Baskı işlemi aynı değil mi ?

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Bu arada gün icinde Olcan pek bi yüzsüzdü dendi.. Banada Volkan dese bende ayni sekilde bozulurdum...
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Orijinal formayı görmeden ben bişey diyemem, renk konusunda katılıyorum tabii ki de sana. Geçen sene ki formada ki kırmızı (bordo olamaz) beni de çok mutsuz etmişti.
            Ben bu sene degisir diye ümit ediyordum ama hüsrana ugradim.

Sirf üzerinde logomuz var diye birde olursa mavi var diye bordo mavi oluyor formamiz.

Kücük bir ayrinti belki ama bence mühim.

Hep kurumsal kimlik, kurumsallasma, marka degerinden bahsediyoruz.

Bu noktalara dikkat ederserk markalasiriz.

Bize özgü, bize yakisan bir renk secimi olmalidir.

Yorum

• 2012-2013 Sezonu Nike Futbol Topu:

Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                2012-2013 Sezonu Nike Futbol Topu:

İngiltere liginin Nike topu. İspanyanın ki mavi turuncu yapmışlar.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Yuh şu formaya kırmızı mı dendi ?

Yok bence turuncu..

Bordo dediğiniz renk tek ton mu ?

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aslında kulüp de bizim BMN logosunda kullandığımız Bordo'yu kullansa çok daha hoş olurdu.

/

İlk sıradaki bahsettiğim bordo... Diğer ise kulübün kullanmış olduğu ''bordo'' tonlarından biri... Tonlarından biri diyorum çünkü hepsi uyuşmuyor birbiriyle.
                    Allah aşkına şu soldakine bordo diyosunuz ya kan beynime sıçrıyor. Bu iki renk arasında ton farkı yok. İkisi farklı renkler. Ton farkı rengin koyu veya açık olmasıyla ilgilidir. Veya ince farklara denir. Not: Bordo kırmızının koyu tonlarından biridir.
                    - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aslında kulüp de bizim BMN logosunda kullandığımız Bordo'yu kullansa çok daha hoş olurdu.

/

İlk sıradaki bahsettiğim bordo... Diğer ise kulübün kullanmış olduğu ''bordo'' tonlarından biri... Tonlarından biri diyorum çünkü hepsi uyuşmuyor birbiriyle.
                        soldaki Mor rengi.
                        sağdakide bildiğimiz Bordo.

arasında çok fark var.

Yorum

• Bordo kirmizinin koyu tonlarindan biri degildir sadece.

Ya bordo kelimesi saraplardan gelir. Hic görmemis olsak (bugüne kadar hic icmedim) hadi neyse. Bin bir türlü sarap vardir ve renkleride.

Saraplar üzümden yapilir bildigimiz gibi. Ama sarap yapimina göre, üzümüne göre, yerine göre saraplar degisir.

Sirf Bordeaux sehrinden (saraplariyla ünlüdür malum) alinan bordo kelimesi bir renk koduna adini verdi diye, sadece bir tane bordo yoktur.

Hadi diyelim vardir. Bizim kulüp o rengide giymiyor, ne yapacagiz simdi?

Peki Aston Villa, West Ham United, bunlarda mi bilmiyorlar?

Neyse, birazdan Barcelona'da bordo mavi giyiyor tartisimasini yasariz. Sonra ben onlar mavi kirmizi giyiyor diyecegim, vs. vs.

Ya acik mavi?

O zaman bir tane acik mavi var bu mantiga göre. Bir kacini koyalim.

Acik mavi hangisidir? Surda bile en az 10-15 tane acik mavi görüyorum?

Electric Indigo bile mavinin tonlarindan sayiliyor mesela. Oluyor mu? Oluyormus demek.

En son cerasus tarafından düzenlendi; 04.07.2012, 01:45.

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İngiltere liginin Nike topu. İspanyanın ki mavi turuncu yapmışlar.
                            Bravo Bu da logodan anlaşılacağı gibi sadece İtalya'da kullanılacak olan 2012-2013 sezon topu (ilkinde belirtmemiştim)

Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bordo kirmizinin koyu tonlarindan biri degildir sadece.

Ya bordo kelimesi saraplardan gelir. Hic görmemis olsak (bugüne kadar hic icmedim) hadi neyse. Bin bir türlü sarap vardir ve renkleride.

Saraplar üzümden yapilir bildigimiz gibi. Ama sarap yapimina göre, üzümüne göre, yerine göre saraplar degisir.

Sirf Bordeaux sehrinden (saraplariyla ünlüdür malum) alinan bordo kelimesi bir renk koduna adini verdi diye, sadece bir tane bordo yoktur.

Hadi diyelim vardir. Bizim kulüp o rengide giymiyor, ne yapacagiz simdi?

Peki Aston Villa, West Ham United, bunlarda mi bilmiyorlar?

Neyse, birazdan Barcelona'da bordo mavi giyiyor tartisimasini yasariz. Sonra ben onlar mavi kirmizi giyiyor diyecegim, vs. vs.
                              Bordo kırmızının tonudur. Koyu kırmızı yani... İşim gereği grafik tasarımlar yapıyorum, seni ne kadar tatmin ederim bilmem. Yukarıda soldaki renk "vişne çürüğü" o da kırmızının tonudur. Ana renk KIRMIZIdır. Bordo skalada yer almaz, ana renkler muhabbetine girmeyelim.

Ali Fuat abiyi bilirim, saygım da var fazlasıyla, danışırım hatta, daha tecrübeli de olabilir her fırsatta onu adını zikrediyorsun ama o işi yapan kişi sadece o değil. Bana dersin ki "vişne çürüğü" olmalı forma buna bir şey demem, ama yukarıdaki renge kırmızı diyorsan sorun var arkadaş. Bordo da, vişne çürüğü de kırmızı ile siyah arasındaki skalada yer alırlar. Vişne çürüğü daha canlı olur, bordo daha mat.

Son olarak "KIRMIZI" dediğin rengin kodunu al, kırmızının koduyla karşılaştır. Ben karşılaştırdım sana yukarıda ona da bakmıyorsun, hala bordo formaya kırmızı diyorsun. Bizim renklerimizi koyu bordo-açık mavi. Koyu bordo skalada kırmızıdan ayrılmıyor siyahla kırmızı arası gidip geliyor.

Sen kafayı GeSe'nin kırmızısına takmışsın. Adamlar sarı-kırmızı diyor renklerine ama bordo-vişne çürüğü kullanıyorlarsa bizim suçumuz ne? Bordo daha mat (özellikle bizim kullandığımız daha koyu) vişne çürüğü daha canlı olur.

SAĞDAKİ KIRMIZI-SOLDAKİ BORDO:

Yukarıda İtalya liginin topu var, o topun üzerindeki de kırmızıdır.

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.

Madde 4'e bak.

Bu da sonuncusu:
                              Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
                              En son OnurKul tarafından düzenlendi; 04.07.2012, 01:56.

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bordo kırmızının tonudur. Koyu kırmızı yani... İşim gereği grafik tasarımlar yapıyorum, seni ne kadar tatmin ederim bilmem. Yukarıda soldaki renk "vişne çürüğü" o da kırmızının tonudur. Ana renk KIRMIZIdır. Bordo skalada yer almaz, ana renkler muhabbetine girmeyelim.

Ali Fuat abiyi bilirim, saygım da var fazlasıyla, danışırım hatta, daha tecrübeli de olabilir her fırsatta onu adını zikrediyorsun ama o işi yapan kişi sadece o değil. Bana dersin ki "vişne çürüğü" olmalı forma buna bir şey demem, ama yukarıdaki renge kırmızı diyorsan sorun var arkadaş. Bordo da, vişne çürüğü de kırmızı ile siyah arasındaki skalada yer alırlar. Vişne çürüğü daha canlı olur, bordo daha mat.

Son olarak "KIRMIZI" dediğin rengin kodunu al, kırmızının koduyla karşılaştır. Ben karşılaştırdım sana yukarıda ona da bakmıyorsun, hala bordo formaya kırmızı diyorsun. Bizim renklerimizi koyu bordo-açık mavi. Koyu bordo skalada kırmızıdan ayrılmıyor siyahla kırmızı arası gidip geliyor.

Sen kafayı GeSe'nin kırmızısına takmışsın. Adamlar sarı-kırmızı diyor renklerine ama bordo-vişne çürüğü kullanıyorlarsa bizim suçumuz ne? Bordo daha mat (özellikle bizim kullandığımız daha koyu) vişne çürüğü daha canlı olur.

SAĞDAKİ KIRMIZI-SOLDAKİ BORDO:

Yukarıda İtalya liginin topu var, o topun üzerindeki de kırmızıdır.

Madde 4'e bak.

Bu da sonuncusu:
                                http://trabzonspor.org.tr/default.asp?Sayfa=Kulup
                                Bizde az cok renk kodlarini biliyoruz. Ancak Yukarida maviden örnek verdim. Sirf skalada maviden yola cikip siyaha veya beyaza gidenler acik veya kapali mavi degildir.

Ana rengi mavi olan ama üstüne birazcik diger renklerden katilmis olanda mavi sayilir. Bu kirmizi icinde gecerli.

Mesela yukarida gecen örnekler mevcut. Cambridge Blue, electric Indigo, Iris, Periwinkle, Teal.

Bunlarda mavi olarak geciyor.

Ayrica benim kirmizi diye adlandirdigim renk tabiki safkan kirmizi degil (parlak kirmizi). Biliyorum ama sadece kapali olani. GS burda sadece örnek. GS gibi kirmizi giyen TR'de aklima gelen bir takim olmadigi icin GS örnek veriyorum. GS formasini giyenler biraz terledi mi, islandiktan sonra formalari hemen kapali kirmizi oluyor. Yani "bordo" dediginize.

Beni GS ilgilendirmiyor zaten. Neye benzerse benzesin. Ama bizim bordomuz bu olmamali ki zaten böyle degilmis bordomuz. Visne cürügü olmasi gerekiyor(mus).

Ayrica maddeleri biliyorum. Bende arastirma yaptim. Ama tüzügümüzde sadece "acik mavi koyu bordo" yaziyor. Hangisi oldugunu tanimlamamislar. Birde iki tane farkli logo koymuslar. Ikiside birbirinden farkli. Zaten bu yüzünden sikayet ediyorum.
                                En son cerasus tarafından düzenlendi; 04.07.2012, 02:01.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X