İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Nike tarafından hazırlanan yeni sezon formalarımızın ardından www.formalarimiztertemiz.com web sitesi yayına girdi.
Kulübümüzün kuruluşundan bu yana tertemiz şanlı bir tarihe sahip olduğu vurgusunun yapıldığı sitede yer alan “Formamızın Tarihi” başlıklı zaman tünelinde geçmişten bugüne Trabzonspor formaları sergilenirken, taraftarlarımızdan yeni sezon formalarıyla fotoğraflarını siteye yükleyerek tertemiz formasına ve kulübüne sahip çıkması, kampanyaya destek vermesi sağlanıyor.
Sitede her 10 yıllık dönemi temsil eden bir formanın 3D çizimi yer alırken, aynı zamanda her dönemle ilgili tarihçe ve fotoğraf bölümleriyle de taraftarlarımıza Trabzonspor tarihinde yolculuk etme fırsatı veriliyor.
Taraftarlarımız, tertemiz tarihimize yakışır şekilde hazırlanan yeni sezon formalarımızı satın alıp fotoğraflarını bu siteye yükleyerek kulübümüze desteğini de gösterebiliyorlar. Siteye yüklenen fotoğraflar daha sonra hazırlanacak tasarımla geçtiğimiz yıl Trabzon Atapark’ta hazırlanan grafiti alanına uygulanacak. Ayrıca 2012-2013 sezonu formasını satın alıp fotoğrafını siteye yükleyen taraftarlar arasında yapılacak çekilişle 3 kişiye yeni sezon kombine kartlarından hediye edilecek.
Bunun yanında sosyal medya eklentileriyle taraftarlarımız twitter ve facebook üzerinden kampanyaya destek verebiliyorlar. Hem sitede yer alan “hemen tweetle” butonu sayesinde hem de fotoğraf yükledikten sonra paylaşma seçeneğiyle taraftarlarımız futbolcularımızın bu güne kadar gururla taşıdıkları bordo-mavili formaya olan bağlılıklarını sergileyebiliyorlar.
www.formalarimiztertemiz.com sitesinde yeni sezon formalarımızla ilgili detaylar da yer alırken, TS Club online satış sitesi www.trabzonspor.com.tr ‘ye yapılan yönlendirmeyle de taraftarlarımızın beğendikleri formayı anında satın almalarına yardımcı olunuyor.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleprecision arkasi güzel diyor herkes, tam olarak nedir detay ???
detay filan yok.
mavisi güzel
bir de bi fotoda şenol hocanın elinde vardı bir tane,font koyu mavi olmuş,oda güzel.
precision formayı sırf o maviden yapıp piyasaya sürseler bundan sonra satacağından daha çok satardışimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
-
İlk olarak Veysel Enezoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlcan hareketleri canımı sıktı nedir derdi acaba
Yorum
-
İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2,3 kere gittim forma almaya 1 tane ''S'' beden forma bulamadım ve sadece 1 atkı çeşidi vardı istediklerimi bulamıyorum
Yorum
-
-
İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleanladım. haklısın ama esnaflık zor zanaat. bence telefonlarını alıp gitmeden önce bir arasan daha iyi olmaz mıydı? veya istediğin beden geldiğinde seni aramalarını istesen ararlardı. bildiğim kadarıyla ankara mağazasının olduğu iş hanında bir kat üstte şikebahçenin de mağazası var. o sebeple esnafımıza da kazandırmak zorundayız.Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız Halil yerine Colman olmalıydı tanıtım fotoğraflarında..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum