İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Site işi şahane olduGeçen sene gese yapınca bir hüzün olmuştu burada. Bu sene tatmin oluruz inşallah!
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
-
İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu fontlarımızın doğru düzgün bir fotoğrafı yok mu? Halil'in formasındaki kötü duruyordu, ama belki fotoğraftan kaynaklanıyordur. Şu site işini iyi akıl etmişlerde fontları da yayınlasalardı kötü mü olurdu.
O formadan başka bir formada font yoktu..
Yorum
-
İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLogolar büyüyüp ortalanmayacak.
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞikayetlere bakar o iş..En son Metin Sağır tarafından düzenlendi; 03.07.2012, 17:17.7
Yorum
-
İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Şahinoğlu öyle söylüyor, bilemem.
Ben halen karar veremedim ama beklesem mi yoksa direk alsam mı diye
Neyse uzatmanın manası yok geçmişte gördüğümüz üzere şikayetlerle değişebilir..
Yorum
-
çok güzel bir site olmuş gerçekten,mesajlar çok yerinde
dikkat ettim de ,70 ve 80 li yıllardaki formalarımıza beyaz şort ve üzerinde bordo,mavi ya da çubuklu forma kombinasyonlarını bayağa kullanmışız
geçen sezon hiç kullanmadık,bu sene umarım kullanırız///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok güzel bir site olmuş gerçekten,mesajlar çok yerinde
dikkat ettim de ,70 ve 80 li yıllardaki formalarımıza beyaz şort ve üzerinde bordo,mavi ya da çubuklu forma kombinasyonlarını bayağa kullanmışız
geçen sezon hiç kullanmadık,bu sene umarım kullanırız
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum