Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dikkatinizi çekti mi bilmiyorum ama Colman ve Olcan'ın formalara dikkat:

Olcan'ın giydiği formada arma tam yerinde, öyle olursa güzel olacaktır fakat Colman'ın formasındaki arma kaymış yukarı gitmiş

Umarım Olcan'ın üzerindeki şeklinde basılır armalar...
    colman sol omuzunu kaldırmış
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Yeni Mağazamızda formalara isim ve numaralar hemen uygulanıyor.

Yorum

• çubuklunun lacivert fontları ileride değişir bence
        Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Site işi şahane oldu Geçen sene gese yapınca bir hüzün olmuştu burada. Bu sene tatmin oluruz inşallah!

Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Şu fontlarımızın doğru düzgün bir fotoğrafı yok mu? Halil'in formasındaki kötü duruyordu, ama belki fotoğraftan kaynaklanıyordur. Şu site işini iyi akıl etmişlerde fontları da yayınlasalardı kötü mü olurdu.

Yorum

• İlk olarak Kereşenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu fontlarımızın doğru düzgün bir fotoğrafı yok mu? Halil'in formasındaki kötü duruyordu, ama belki fotoğraftan kaynaklanıyordur. Şu site işini iyi akıl etmişlerde fontları da yayınlasalardı kötü mü olurdu.
              Fotoğrafa laf yok

O formadan başka bir formada font yoktu..

Yorum

• Mağazamızda güzel olmuş hayırlı uğurlu olsun

Yorum

• İnternet sitesinde ne laflar sokulmuş fenere arkadaş

Yorum

• Logolar büyüyüp ortalanmayacak.
                    7

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Logolar büyüyüp ortalanmayacak.
                      Şikayetlere bakar o iş..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şikayetlere bakar o iş..
                        Ben halen karar veremedim ama beklesem mi yoksa direk alsam mı diye
                        En son Metin Sağır tarafından düzenlendi; 03.07.2012, 17:17.
                        7

Yorum

• bızım formalarda kenarlarında hava delıklerı yok demı ona dıkakt ettım aam goremedım...

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fatih Şahinoğlu öyle söylüyor, bilemem.
                            Ben halen karar veremedim ama beklesem mi yoksa direk alsam mı diye
                            TrabzonCell çalışanı ne zamandan beri Formalarla ilgili karar veriyor ?

Neyse uzatmanın manası yok geçmişte gördüğümüz üzere şikayetlerle değişebilir..

Yorum

• çok güzel bir site olmuş gerçekten,mesajlar çok yerinde
                              dikkat ettim de ,70 ve 80 li yıllardaki formalarımıza beyaz şort ve üzerinde bordo,mavi ya da çubuklu forma kombinasyonlarını bayağa kullanmışız
                              geçen sezon hiç kullanmadık,bu sene umarım kullanırız
                              ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                çok güzel bir site olmuş gerçekten,mesajlar çok yerinde
                                dikkat ettim de ,70 ve 80 li yıllardaki formalarımıza beyaz şort ve üzerinde bordo,mavi ya da çubuklu forma kombinasyonlarını bayağa kullanmışız
                                geçen sezon hiç kullanmadık,bu sene umarım kullanırız
                                Geçen sezon Gold formadan dolayı beyaz şort kullanamamıştık. Bu yıl dediğiniz kombinasyonlar kullanılacaktır..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X