Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• millet netten almak için mi yüklenmiş bi deneyeyim dedim sepetime giremiyorum açılmıyor

Yorum

• precision formanın arkası güzel

bordo forma harika

victory formada harika

şenol hoca beyazı çok sevdim dediği için muhtemelen beyaz forma patlama yapar
      bordo formada patlama yapar,en güzel forma bence bordo forma
      precision formada nike ın elinde patlar
      şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Bordo forma forma gibi forma derler ya hani hakikaten süper abartı yok herşeyiyle güzel.
        DOZER CEMİL

Yorum

• bordo forma gerçekten müthiş olmuş. mavi çubuklu forma da gayet güzel. dün internete sızan resimlerde berbat görünüyordu ama gerçek renkleriyle görünce bu seneki formalarımızın hepsi de çok güzel. ilk defa bu sene güzel bir iş çıkarmışlar. bordo forma ve mavi çubuklu forma almak şart oldu.

Yorum

• SEPETTE 5 ÜRÜN VAR AMA
            ilerisine gidemiyorum. alım yapamıyorum. vay arkadas yaf....
            Bordo ~~ Mavi
            'O halde varım...'

Yorum

• Sarı kaleci formasından nihayet kurtulmuşuz. Siyah güzel olmuş. Yeşil zaten Onur'un favorisi genelde onu tercih ediyor. Her sene beyaz fanila gibi desensiz formalardansa victory stiindeki beyaz forma çok daha güzel duruyor. Yine de ufak da olsa mavi çizgiler barındırmasını isterdim. Precision'u ilk bakışta beğenmesem de mavi şort ve çorapla çok güzel bir kombin oluşturdu. Resimlerden gördüğüm kadarıyla aynı ahenk bordo ile pek olmamış. Fontlar da bence hiç fena değil. Geçen sene ilk planda belirlenen font o kadar kötüydü ki hiçbir şey okunmuyordu. Neyse ki sonradan değişmişti...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak maTSal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                SEPETTE 5 ÜRÜN VAR AMA
                ilerisine gidemiyorum. alım yapamıyorum. vay arkadas yaf....
                internetten neden alıyorsun ankara'da ts club mağazası yok mu. görerek alman daha iyi olmaz mı?

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  precision formanın arkası güzel

bordo forma harika

victory formada harika

şenol hoca beyazı çok sevdim dediği için muhtemelen beyaz forma patlama yapar
                  bordo formada patlama yapar,en güzel forma bence bordo forma
                  precision formada nike ın elinde patlar
                  precision arkasi güzel diyor herkes, tam olarak nedir detay ???
                  *
                  * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Şu tişört fena değil..

Farklı renkleri de mevcut..

Yorum

• Bordo forma ve beyaz victory'yi beğendim..Keşke beyaz formanın yakalrı ve kol kısımları bordo veya mavi olsaymışş.Ama çubuklu forma bana göre rezalet..Bizim klasik çubuklularımıza hiç benzemiyor..Eneryg ve şampiyon olduğumız senenin formaları şahaneydi..O formaları revize ederek tekrar yapsalar kafi idi..

Yorum

• Ankaradaki Ts Cluptan almayın netten alın daha iyi
                        Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Ankara TSClub'ta antrenman ürünleri de dahil hepsi satıştaymış. Duyurulur.
                          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Numan Yerlikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ankaradaki Ts Cluptan almayın netten alın daha iyi
                            neden ki? esnaf kazansın bence. internetten alacağına gider görür alırsın.

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              internetten neden alıyorsun ankara'da ts club mağazası yok mu. görerek alman daha iyi olmaz mı?
                              İnternetten alınan bişeye daha çok özen gösteriyorlar, ben geçen sene Trabzon'dan aldım baskıyı falan bekledim işte, eve vardığımda numara ve isim YAMUK yapıştırılmış TS Club de biraz kalabalıktı stres yapmış olabilirler.

Ama internetten gettitirdiğim bütün formalar bir haftayı buluyor gelmesi fakat daha çok özen gösteriyorlar.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ankara TSClub'ta antrenman ürünleri de dahil hepsi satıştaymış. Duyurulur.
                                Eyüp KILIÇ ‏@eyupkilic061
                                Ankara'daki Tsclup'la görüştüm şimdi bütün antreman ürünleri dahil hepsi mağazamızda mevcut dedi Hücummmmmmmmmm
                                *
                                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X