şenol hoca beyazı çok sevdim dediği için muhtemelen beyaz forma patlama yapar
bordo formada patlama yapar,en güzel forma bence bordo forma
precision formada nike ın elinde patlar
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
bordo forma gerçekten müthiş olmuş. mavi çubuklu forma da gayet güzel. dün internete sızan resimlerde berbat görünüyordu ama gerçek renkleriyle görünce bu seneki formalarımızın hepsi de çok güzel. ilk defa bu sene güzel bir iş çıkarmışlar. bordo forma ve mavi çubuklu forma almak şart oldu.
Sarı kaleci formasından nihayet kurtulmuşuz. Siyah güzel olmuş. Yeşil zaten Onur'un favorisi genelde onu tercih ediyor. Her sene beyaz fanila gibi desensiz formalardansa victory stiindeki beyaz forma çok daha güzel duruyor. Yine de ufak da olsa mavi çizgiler barındırmasını isterdim. Precision'u ilk bakışta beğenmesem de mavi şort ve çorapla çok güzel bir kombin oluşturdu. Resimlerden gördüğüm kadarıyla aynı ahenk bordo ile pek olmamış. Fontlar da bence hiç fena değil. Geçen sene ilk planda belirlenen font o kadar kötüydü ki hiçbir şey okunmuyordu. Neyse ki sonradan değişmişti...
şenol hoca beyazı çok sevdim dediği için muhtemelen beyaz forma patlama yapar
bordo formada patlama yapar,en güzel forma bence bordo forma
precision formada nike ın elinde patlar
precision arkasi güzel diyor herkes, tam olarak nedir detay ???
* * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Bordo forma ve beyaz victory'yi beğendim..Keşke beyaz formanın yakalrı ve kol kısımları bordo veya mavi olsaymışş.Ama çubuklu forma bana göre rezalet..Bizim klasik çubuklularımıza hiç benzemiyor..Eneryg ve şampiyon olduğumız senenin formaları şahaneydi..O formaları revize ederek tekrar yapsalar kafi idi..
internetten neden alıyorsun ankara'da ts club mağazası yok mu. görerek alman daha iyi olmaz mı?
İnternetten alınan bişeye daha çok özen gösteriyorlar, ben geçen sene Trabzon'dan aldım baskıyı falan bekledim işte, eve vardığımda numara ve isim YAMUK yapıştırılmış TS Club de biraz kalabalıktı stres yapmış olabilirler.
Ama internetten gettitirdiğim bütün formalar bir haftayı buluyor gelmesi fakat daha çok özen gösteriyorlar.
Yorum