Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Benim söyledigim rengi begenmemis olabilirsiniz veya siz suanki rengimizden memnun olabilirsiniz, orasi ayri.
Ama su an kullandigimiz formalar baska kulüplerden ithalat edilmis formalar. Kandirmaya gerek yok.
Herkes ayni renk tonunu kullaniyor, daha kötüsü bildigin kirmizi rengi.
Kac senedir Nike giyiyoruz ama bir adim öteye gidemedik. AFS abi kusura bakma ama bosuna Nike ürünlerini bize tanitmana gerek yok. Bilinc altimiza yerlestirmemizin bir manasi yok. Kulübümüz bu islerle ilgilenmedigi icin benim icin Adidas olmus, Nike olmus veya Puma olmus fark etmiyor.
Nasil olsa rengimiz ve formalarimiz katalogtan geliyor.
En son cerasus tarafından düzenlendi; 26.05.2012, 16:55.
Bahsettiğin gibi bir kırmızı değil ki bence bordo'nun göze hoş gelen kısmı mora doğru olan değil kırmızıya göre olanı.
Dediğim gibi soldaki bordo, ve sağdaki resimdeki parlak mavi, mükemmel tasarımla süper ötesi olur . . .
Görüsüne saygiliyim ancak ben katilmiyorum. Tüzügümüzdeki bir renge bak bi istersen.
Mavinin zaten yanlis kullanildigini düsünüyorum o ayri ama bizi biz yapan en önemli noktamiz bordo rengimizdir.
Mesela bu ürünümüzde benim düsündügüm renk kullanilmis.
Doğru bir örnek olmuş. Yıllardır farklı sponsorlar ve yanlış kullanımlar yüzünden renk algısı da zedelenmiş. Trabzonsporun renkleri tam da yukardaki görseldeki gibi olmalıdır.
Zevkler ve renkler Tartışılır ama karışılamaz aga Zaten ben orjinalini bilmiyorum ki, benim gözüme hoş gelen bordo bu.Teşekkür ederek kaçıyorum Resmi belgelerle saldırıyosunuz.
Doğru bir örnek olmuş. Yıllardır farklı sponsorlar ve yanlış kullanımlar yüzünden renk algısı da zedelenmiş. Trabzonsporun renkleri tam da yukardaki görseldeki gibi olmalıdır.
Abi sen bu konuda kulübümüze ulasamiyor musun?
Ayni fikirde olmamiz beni sevindirdi acikcasi.
Gerci o berede olan mavi tonunuda begenmiyorum ama bordomuz böyle olsa ona bile razi olurum.
Bu kulübün halkla iliskiler sorumlusu yok mu? Varsa ne is yapar bu insan?
Cok mu zor Nike firmasina bir RGB renk tonu belirtmek? Yada bir firmanin renk katalogundan renk secmek?
Kurumsal yapidan bahsediyoruz ama... o kadar kurumsaliz iste.
Ben de sizin gibi işin taraftar tarafındayım. Sade bir taraftar ve kulüp üyesi olarak Trabzonsporumuza katkı sağlamak istiyorum sadece.
Siyah konusunda fikirlerimi daha önce paylaşmıştım. Siyah rengi çok severim, pek çok eşyam da siyahtır. Fakat Trabzonspor için forma anlamında doğru renk olmadığını düşünüyorum. İdman ürünleri ve diğer ürünlerde kullanılabilir fakat bordo mavi renklerin yanında siyah kullanılmamalı. Bordo ve mavi ile kullanılacak en doğru renk beyaz.
Beyaz hem iki rengi daha ön plana çıkarıyor hem de rahatlatıyor. Forma numaralarını ve isimlerini yazmak için de en doğru renk beyaz. Geçen sezon gold forma ve siyah şort yüzünden formalarda beyaz kombinasyonu hiç deneyemedik. Oysa beyaz olsa çubuklu formanın altına gayet şık dururdu.
Yeni sezonda üç tane forma olacağına göre bu üçünden biri siyah olmamalı ( zaten olmayacaktır ). Siyah rengi pek çok takım kullanıyorken, hele BJK kullanıyorken ben kullanmak istemem formamda.
Bordoyu sabit tutarak mavinin bütün tonları benim yedek formam olabilir. Buz mavisi önerimi hatırlarsınız. Doğru mavileri kullanamadık ki henüz.
Barcelona her sezon iki forma çıkarıyor iç saha ve deplasman, koyu ve açık renkler. Her takımın marka bir forması var. Bizim renklerimize giden en iyi model çubuklu ve Aston Villa tarzı diye algıda seçicilik yaptığımız Arsenal tarzı formalar. O modelin mavi ağırlıklı ve bordo ağırlıklısının yanına çubuklu işte size 3 model forma. Fazla forma modeli yerine doğru model ile satışlar daha da artıyor.
Bu sezon bordo ağırlıklı kalın çubuklu giydik, yeni sezon mavi ağırlıklı ince çubuklu giyeceğiz. Forma setlerindeki bordo mavi, açık koyu dengesini sağlamak ta önemli.
Bizim hem bordo ağırlık hem mavi ağırlıklı, açık ve koyu forma setlerimiz olmalı. Beyaz bordo mavi renkler için en uygun seçim. Güvenin bana.
Sürekli diyalog halindeyiz. Elimden geldiğince katkı yapmaya çalışıyorum. Fakat tek tarafın istemesi yeterli olmuyor. Ortak bir dostumuz, Nevzat Aydın ile görüşme ayarlayacaktı bu konuları görüşüp, taraftarların beklentilerini ve önerilerimi iletmek için, fakat aylar oldu geri dönüş olmadı.
TS Club içinde de yeni yapılanmalar oluyor. Söyleyen kadar dinleyen de olmalı ki iletişimin bir anlamı olsun.
Aslinda kendileri taraftarlarin beklentilerini sormalari gerekiyor. Sonucta ürünleri taraftarlara satacaksin.
Insallah Nevzat Aydin ile görüsme firsati bulursun.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
madem beyaz forma konusunda ısrar var,bana uyar ancak şunuda belirtmem gerekir ki takım sahaya bembeyaz çıkınca bana hoş gelmiyor,yani beyaz forma beyaz şort
en iyi beyaz forma kombinasyonu(bu sene bir maçta yapıldı diye hatırlıyorum) beyaz forma bordo şort idi.
bekleyişteyiz bakalım
3 forma çıksa,biri beyaz,biri çubuklu,diğeride asıl seçim yapılacak forma olsa gerek.
2 tane formanın şekli kesin ama model nasıl olacak
arka sayfadaki katalogtan yorumlayacak olursak benim 3 forma tercihim şunlar olurdu
busquetsin üstündeki kalın çubuklu
M2vila nın üstündeki beyaz forma
ve yine victory forma
victory gerçekten güzel bir forma.
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum