Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Manchester United iç saha forması 2012/13

Güney Kore

Slovenya

Takımların bir sezon sonra giyecekleri formalar çok öncesinde tespit edilip sipariş ediliyor. Bizim yeni sezon formalarımız Kasım Aralık aylarında seçilip siparişleri verilmiş. Belirlenen forma modelleri bilgisayar oyunlarındaki yazılımlara kadar uzanan, üretim ve pazarlama ağı sistemi içinde yerini alıyor.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Nike Türkiye'nin facebook sayfasında beğenilenler arasında Galatasaray var fakat hala Trabzonspromuz yok. Nevzat Aydın'a twitter üzerinden bu soruyu iki kere sormama rağmen sorularım cevapsız kaldı. Facebook sayfasını hazırlayan belki de Galatasaraylı olabilir fakat durum kurumsal bir durum. İstanbul kulüplerindeki milli olan oyuncular üzerinden kampanyalar yapıyorlar fakat asıl patlamayı yapan -üstelik milli ve Nike yıldızı olan- Burak Yılmaz'ı yeterince kullanmıyorlar.

Yorum

• Daha önce milli takımlar ile büyük kulüplerde gördüğüm bir şey var: Maç öncesi seremonide Nike giyen takım formanın üstünden Nike eşofmanı ile sahaya çıkıyor..
        Biz kaç senedir Nike ile çalışıyoruz,bugüne kadar bizde böyle bir uygulama görmedim ama GS'ye ilk senesinden bu uygulamayı yapmaya başlamışlar..
        Nike bile ayrımcılığın ağa babasını yapıyor bize...

A Milli Takımımız Slovakya maç öncesi seremoni:

En son seyduna_efil tarafından düzenlendi; 26.03.2012, 12:07.

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Daha önce milli takımlar ile büyük kulüplerde gördüğüm bir şey var: Maç öncesi seremonide Nike giyen takım formanın üstünden Nike eşofmanı ile sahaya çıkıyor..
          Biz kaç senedir Nike ile çalışıyoruz,bugüne kadar bizde böyle bir uygulama görmedim ama GS'ye ilk senesinden bu uygulamayı yapmaya başlamışlar..
          Nike bile ayrımcılığın ağa babasını yapıyor bize...

A Milli Takımımız Slovakya maç öncesi seremoni:

onu is bilmez yönetime soracaz, nike a degil.

Yorum

• Milli takımımızın polarları çok güzel olmuş süpersin nike, şu slovakyanın sponsoru çakma nıke galiba.
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bu nasıl sizce sipariş ettim hemen
              '9'
              fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• O ayakkabıdan aldım giyiyorum Aslında Converse sevmem ama renkleri hoşuma gitti aldım giyiyorum kardeşim askerden gelsin ona verecem

Yorum

• arkadaşlar buraya resim nasıl yüklüyosunuz?
                  2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar ürünlerimiz artık internette başka mecralarda da satılmaya başladı.

www.sporarena.com ve www.sporcum.com bu iki siteden birisi.

Şimdi ben size bu sitelerden nasıl ucuza ürün alabileceğini söyleyeceğim.Benim bahsettiğim bu olay sporcum.com içindir.Alttaki linkte 3 liraya satılan 50 liralık indirim çekleri var.Bunlardan alarak 100 liranın üzerindeki alışverişleriniz için kullanabilirsiniz.Yani 47 liralık bir indiriminiz oluyor böylece.Ayrıca kargo da ücretsiz.Ayıca hiç kupon almadan da indirim kodları mevcut.

Bu kodlarla indirimleri yapabilirsiniz.

100 TL ve üzerine 30 TL indirim için : 3hediye30
                    200 TL ve üzerine 60 TL indirim için : 3hediye60
                    300 TL ve üzerine 100 TL indirim için : 3hediye100

Bahsettiğim 3 liralık kupon ise aşağıdaki linkte.

http://www.grupanya.com/istanbul-avr...um-com-harcama

Trabzonspor ürünleri de burda.

http://www.sporcum.com/sporum/futbol...cturer=433&p=2

Paylaşım çok yararlı oldu teşekkür ederim

Yorum

• Lisanslı ürün al, takımına sahip çık

Taraftarlarımızı taklit ürünlere rağbet etmeyerek TS Club mağazalarından alış veriş yapmaya çağırıyoruz.

Kulübümüzün Koyu Bordo – Açık Mavi renkleri ve zemin üzerine maviyle TS harflerinin kullanıldığı amblem, forma, çorap, atkı, şapka vb. türlerinin taklit edilerek özellikle stadyum çevresinde, şehir ve kasabalardaki mağazalarda, pazaryerlerinde satışa sunulduğu tespit edilmiştir.

Taraftarlarımızdan bu konuya duyarlılık göstermelerini ve kulübümüzü ekonomik kayba uğratan taklit ürünlere rağbet etmemelerini bekliyoruz.

Taraftar lisanslı ürün konusunda bilinçlendi. Tribünlerde lisanslı forma ve ürünler korsan ürünlerden daha fazla. Kulübe düşen korsan ürün satışları ile ilgili kanuni yaptırımları uygulamak. Daha da önemlisi taraftarın beklentilerine uygun çözümler üretmek. Korsan tezgahı yerine TS Club standı olsa ürün kalitesi ve çeşitliliği olduğunda taraftar kulübünü tercih edecektir.

İstanbul Olimpiyat stadında korsan ürün satılmaması, kulübün ve TS Club bayilerinin orada hazır olması gerektiği ile ilgili defalarca kampanya ve duyuru yaptık.

Yorum

• Merdivenaltı üretilip tezgahta satılanı anlarım ama alenen internet üzerinden korsan ürün satılmasına engel olamayanların bu söylemlerine gülerim ancak.

Bir taraftar olarak alışveriş sitelerindeki korsan ürünleri külübe bildirdim kaç kez.Ardından kulübün avukatından cevap geliyor duyarlılığınız için teşekkürler söz konusu ürünler kaldırtılmıştır.1 gün sonra aynı ürün aynı sitede tekrar satışa çıkıyor.

Yaşadığım ilçedeki korsan ürün satan iş yerlerini açık adresleriye beraber bildirdim kulübe.Ne bir cevap geldi nede söz konusu işyerlerine bir yaptırım uygulandı.Yazık yaptırdığınız afişlerin parasına diyor gülmeye devam ediyorum.
                        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Az önce başıma güzel bir şey geldi. Yukarıda arkadaşın verdiği siteden formayı alacaktım energy olan, baktım arma eski olan. Adamlara mail attım olması gereken ve sietde bulunan farklı acaba ürün hangi şekilde gelecek diye. iki üç saat sonra az önce bir numara aradı. Baktım Trabzonspor kulübünden arıyorum diyor. Dedim senin canını yerim

TS Club koordinatörü Cenk beymiş kendisi sanırım. Bana uzun uzun armaları, değişim süreçlerini yaptırdıkları markayı vs anlattı. Hiçbir problem çıkmaz eğer çıkarsa sizi aradığım numaradan ararsınız hallederiz dedi. Mailimden endüstri ürünleri tasarımı öğrencisi olduğumu görmüş onunla da alakalı iki üç kelam ettik. Valla ben çok şaşırdım ve mutlu oldum. Kendisine de böyle ilgilenmesinin beni çok şaşırttığını ama aynı oranda da mutlu ettiğini belirttim ve konuşmayı sonlandırdık. Gerçekten ufak bir şey için arayıp bizzat sorunla ilgilenmeleri çok hoşuma gitti.

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Az önce başıma güzel bir şey geldi. Yukarıda arkadaşın verdiği siteden formayı alacaktım energy olan, baktım arma eski olan. Adamlara mail attım olması gereken ve sietde bulunan farklı acaba ürün hangi şekilde gelecek diye. iki üç saat sonra az önce bir numara aradı. Baktım Trabzonspor kulübünden arıyorum diyor. Dedim senin canını yerim

TS Club koordinatörü Cenk beymiş kendisi sanırım. Bana uzun uzun armaları, değişim süreçlerini yaptırdıkları markayı vs anlattı. Hiçbir problem çıkmaz eğer çıkarsa sizi aradığım numaradan ararsınız hallederiz dedi. Mailimden endüstri ürünleri tasarımı öğrencisi olduğumu görmüş onunla da alakalı iki üç kelam ettik. Valla ben çok şaşırdım ve mutlu oldum. Kendisine de böyle ilgilenmesinin beni çok şaşırttığını ama aynı oranda da mutlu ettiğini belirttim ve konuşmayı sonlandırdık. Gerçekten ufak bir şey için arayıp bizzat sorunla ilgilenmeleri çok hoşuma gitti.
                            Peki sonuç olarak forma yeni mi eski mi olacak arma bakımından ?

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Peki sonuç olarak forma yeni mi eski mi olacak arma bakımından ?
                              Yenisi dedi. siparişi verdim bakalım. 60 liraya forma artı çanta almış oldum. fena değil

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar ürünlerimiz artık internette başka mecralarda da satılmaya başladı.

www.sporarena.com ve www.sporcum.com bu iki siteden birisi.

Şimdi ben size bu sitelerden nasıl ucuza ürün alabileceğini söyleyeceğim.Benim bahsettiğim bu olay sporcum.com içindir.Alttaki linkte 3 liraya satılan 50 liralık indirim çekleri var.Bunlardan alarak 100 liranın üzerindeki alışverişleriniz için kullanabilirsiniz.Yani 47 liralık bir indiriminiz oluyor böylece.Ayrıca kargo da ücretsiz.Ayıca hiç kupon almadan da indirim kodları mevcut.

Bu kodlarla indirimleri yapabilirsiniz.

100 TL ve üzerine 30 TL indirim için : 3hediye30
                                200 TL ve üzerine 60 TL indirim için : 3hediye60
                                300 TL ve üzerine 100 TL indirim için : 3hediye100

Bahsettiğim 3 liralık kupon ise aşağıdaki linkte.

http://www.grupanya.com/istanbul-avr...um-com-harcama

Trabzonspor ürünleri de burda.

http://www.sporcum.com/sporum/futbol...cturer=433&p=2
                                Burdan gold forma aldım, yarın elime ulaşacak, arkasına da isim bastırdım bakalım sonuç ne olacak.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X