Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Takımımız Sivasspor ile oynanacak olan karşılaşmaya Energy forma, bordo şort ve mavi çorapla çıkacak. Kalecimiz ise sarı forma, siyah şort ve sarı çorapla oynayacak.
    Logo gerçekten harika abi ya bu sefer harbi helal olsun
    # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ali Fuat abi,

Bu sene çubuklu modelde çubuk kalınlıkları nasıl olacak?

Çok ince mi? Normal mi? Kalın mı? Kalın olmaz sanırım bu sene kullandık...
      Kaya Abi çok büyük ihtimalle Inter'in formasının Bordo Mavi versiyonu olacak.

İnce çubuklu yani..

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ali Fuat abi,

Bu sene çubuklu modelde çubuk kalınlıkları nasıl olacak?

Çok ince mi? Normal mi? Kalın mı? Kalın olmaz sanırım bu sene kullandık...
        @Kaya Bu sezon kalın giydiğimiz için seneye ince çubuklu olacak. Bu sezon İnter'in giydiği model, yeni sezon bizim çubuklu formamız olacak büyük ihtimalle. Örnekleri daha önci bu sayfalarda paylaşılmıştı. Nevzat Aydın'ın Twitter üzerinden yazdığı mesajlarda bu fikri destekliyor.

@MonteCristo "Mürdüm rengine çalan koyu bordo" dedim ve bu ifade Trabzonsporumuzun kurucularının tanımı. Koyu olan mürdüm değil, bordo rengi. Renk konusunda Hakan Kulaçoğlu abimiz de bu konu ilgili yazılar yazmıştı. Değişen sponsorlar ve yanlış renk uygulamaları yüzünden renklerimizi yanlış algılayanlar var.

BMN'de kullanılan bordo rengi doğru bordo ( benim şu an baktığım iMac bilgiyasarlarda doğru görünüyor, farklı monitör ve renk ayarlarında farklı etkiler yapabilir )

Bordo zor bir renk, kıvamını tutturmak kolay değil. Aynı renk farklı kumaşlarda farklı sonuçlar verebilir. Tıpkı matbaacılıkta aynı rengi kuşe veya birinci hamura bastığınızda ortaya çıkacak nüans farklılıkları gibi.

Trabzonspor'un renkleri ve renk kodları bellidir ve tescillidir. Trabzonspor için üretilen formalarda istediğiniz rengi tutturabilirken, katalog ürünlerinde sizin renginize yakın olanına razı olabiliyorsunuz. Bunun ekonomik nedenleri olabilir. En son giydiğimiz çubuklu formanın mavisi az daha açık, bordosu az daha koyu olabilirdi orijinal renklere uyması için.

Galatasaray bile renklerine kuruluş yıllarındaki tanımlara uysun diye ayar çekti. Puma ve Kappa döneminde yanlış renkleri dikkatli olan herkes hatırlar.

Armalarımız geçmiş dönemleri göz önüne alınca en doğru uygulama.

Buyrun doğru renk; Trabzonspor için hazırlamış olduğum site girişindeki renk:

Trabzonspor Resmi Sitesindeki açıklama da şu:

TRABZONSPOR LOGOSU
        16.05.2003 Tarihi itibari ile tescil edilmiştir.
        En son a f s tarafından düzenlendi; 21.03.2012, 11:14.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Energy forma giyeceğiz

Takımımız Antalyaspor ile oynanacak olan karşılaşmaya Energy forma, bordo şort ve bordo çorapla çıkacak. Kalecimiz ise yeşil forma, siyah şort ve yeşil çorapla oynayacak.

Yorum

• Inter formasini bordo mavi olani
            En son ts61gogo tarafından düzenlendi; 21.03.2012, 18:49.

Yorum

• İnter 2012/2013 muhtemel yedek forması

Yorum

• Formanın rengi saha ışıkları altında nasıl görünüyor o da renk ve kumaş seçiminde bir etken. Sahada canlı izleyenler kadar televizyondan, internetten, basalı yayınlara da kadar formaları gördüğümüz farklı mecralar var.

Yorum

• bu çubuklu formadan vazgeçmemeliyiz. her sezon giyebileceğimiz klasik formamız bu olabilir. gerçekten tarihimizin en güzel formalarından biri.

Yorum

• Arkadaşlar ürünlerimiz artık internette başka mecralarda da satılmaya başladı.

www.sporarena.com ve www.sporcum.com bu iki siteden birisi.

Şimdi ben size bu sitelerden nasıl ucuza ürün alabileceğini söyleyeceğim.Benim bahsettiğim bu olay sporcum.com içindir.Alttaki linkte 3 liraya satılan 50 liralık indirim çekleri var.Bunlardan alarak 100 liranın üzerindeki alışverişleriniz için kullanabilirsiniz.Yani 47 liralık bir indiriminiz oluyor böylece.Ayrıca kargo da ücretsiz.Ayıca hiç kupon almadan da indirim kodları mevcut.

Bu kodlarla indirimleri yapabilirsiniz.

100 TL ve üzerine 30 TL indirim için : 3hediye30
                    200 TL ve üzerine 60 TL indirim için : 3hediye60
                    300 TL ve üzerine 100 TL indirim için : 3hediye100

Bahsettiğim 3 liralık kupon ise aşağıdaki linkte.

http://www.grupanya.com/istanbul-avr...um-com-harcama

Trabzonspor ürünleri de burda.

http://www.sporcum.com/sporum/futbol...cturer=433&p=2

Yorum

• Malum siteden gold formayı ve resmi satış sitesinde 18 liraya satılan atkıyı kargo dahil 50 liraya almış oldum.

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

@MonteCristo "Mürdüm rengine çalan koyu bordo" dedim ve bu ifade Trabzonsporumuzun kurucularının tanımı. Koyu olan mürdüm değil, bordo rengi. Renk konusunda Hakan Kulaçoğlu abimiz de bu konu ilgili yazılar yazmıştı. Değişen sponsorlar ve yanlış renk uygulamaları yüzünden renklerimizi yanlış algılayanlar var.

BMN'de kullanılan bordo rengi doğru bordo ( benim şu an baktığım iMac bilgiyasarlarda doğru görünüyor, farklı monitör ve renk ayarlarında farklı etkiler yapabilir )

Bordo zor bir renk, kıvamını tutturmak kolay değil. Aynı renk farklı kumaşlarda farklı sonuçlar verebilir. Tıpkı matbaacılıkta aynı rengi kuşe veya birinci hamura bastığınızda ortaya çıkacak nüans farklılıkları gibi.

Trabzonspor'un renkleri ve renk kodları bellidir ve tescillidir. Trabzonspor için üretilen formalarda istediğiniz rengi tutturabilirken, katalog ürünlerinde sizin renginize yakın olanına razı olabiliyorsunuz. Bunun ekonomik nedenleri olabilir. En son giydiğimiz çubuklu formanın mavisi az daha açık, bordosu az daha koyu olabilirdi orijinal renklere uyması için.

Galatasaray bile renklerine kuruluş yıllarındaki tanımlara uysun diye ayar çekti. Puma ve Kappa döneminde yanlış renkleri dikkatli olan herkes hatırlar.

Armalarımız geçmiş dönemleri göz önüne alınca en doğru uygulama.

Buyrun doğru renk; Trabzonspor için hazırlamış olduğum site girişindeki renk:

Trabzonspor Resmi Sitesindeki açıklama da şu:

TRABZONSPOR LOGOSU
                          16.05.2003 Tarihi itibari ile tescil edilmiştir.
                          Trabzonspor'un renklerini nerden aldığıyla ilgili bir sürü şey söylenir. Örneğin bordosunun gün batımındaki gökyüzünün renginden geldiği veya hamsinin kanından geldiği gibi şeyler söylenir. Bunların hepsini sizinde bildiğinize eminim. Ama ben mürdüm rengine çalan bordo ifadesini şimdi ilk kez sizden duydum. Söylediğinize göre böyle bir ifade mutlaka kullanılmıştır ama sizinde belirttiğiniz gibi kulübün tarihinde renklerin o kadar farklı tonları kullanıldı ki farklı algılamalara yol açmış olabilir. Özellikle dille ifade edildiğinde bana göre açık mavi olan bir mavi, başkasına göre açık mavi olmayabilir. Sözle ifade edildiğinde çok göreceli hale gelebiliyor. Üç kişiye "Mürdüm rengine çalan koyu bordo" rengini sorsak, üçü de farklı tonlarda bir renk gösterebilir.

Benim benimsediğim doğrudur sizinki değildir gibi manasız bir tartışmaya girmeyeceğim ancak formamızda kullanılan bordo ile çalışmalarınızdakiler arasında belirgin fark görüyorum. Zaten bu konuyu açmamın sebebi de farkın belirgin olduğunu düşünmem. Ufak bir fark olduğunu düşünsem üstünde durmazdım.

Bildiğim kadarıyla Trabzonspor'un tescil edilmiş renkleri aşağıdaki gibiymiş;

"Trabzonspor renklerinin standartı nedir" başlığından alıntı. Benim aklımdaki renk de tam bunun gibi. Belki biraz daha koyusu...

Sizin çalışmanızdaki bordoyu kopyalayıp yanyana getirdim. Kodları elimle yazmadığımı da belirteyim.

Af buyurun kabaca şöyle diyeyim; sanki sağ taraftakinin içinde çok fazla mavi karışmış gibi geliyor bana. Bu da mora yaklaştırıyor biraz. Bu arada monitörden kaynaklanan bir sorun olduğunu da zannetmiyorum çünkü formalardaki renk bana daha doğru gözüküyor. Eğer monitör kaynaklı bir sorun olsa formalardaki bordo da yanlış gözükürdü.

Çalışmanız da çok şık bu arada, onun hakkını vereyim fakat benim maksadım nacizane bir taraftar olarak kulübün renklerinin doğru kullanıldığını görmek o kadar. Başka bir maksadım yok.
                          En son MonteCristo tarafından düzenlendi; 23.03.2012, 09:16.
                          - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Adidas'ın son hamle kramponlarından sonra nike tan da Avrupa Şampiyonası krampon bekliyorum
                            6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

...
                              tamam hocu ayakkabı işine giriyoruz
                              ben fotoğrafı kaydediyorum
                              sen deri almaya git ...
                              şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• gecen hafta iki futbol ayakabisi siparis etmisdim dün elime gecti

mor olani pembe olanin 4de bir fiyatina ama cok daha rahat, topa vururken ayaga baski filan olmuyor

[Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X