Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yukardaki formalar harika gerçekten.
    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Yarın maçta formamız böyle olacaktır.

Gönül isterdi böyle olsun.

7

Yorum

• Ikinci forma müthis duruyor ya. Asalete bak
        #BorussiaDortmund
        #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Türkiye bayragi bozuyor bence...
          Bordo-Kirmizi-acik mavi uymuyor birbirine.
          Bayragin kirmizisi bordo olamazmi?

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Keske böyle bir ürün satilsa....
            öyle birşey yapsınlar en az 120 tl olur en az bak
            ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
            NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• İlk olarak Legolas77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              öyle birşey yapsınlar en az 120 tl olur en az bak
              120 mi ? TS Club bu tür kıytırık bir ürüne o parayı istiyor Nike ürüne 120 istesin kapış kapış gider sanırım

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                120 mi ? TS Club bu tür kıytırık bir ürüne o parayı istiyor Nike ürüne 120 istesin kapış kapış gider sanırım
                ya aslında icimdeki rakam 180 210 falan yazmaktıda oha falan derler diye
                ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• Gelecek sezon giymeleri muhtemel forma tasarımları
                  Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Dün gece TS Club'tan sorumlu yöneticimiz Nevzat Aydın ile tweeter üzerinden kısa mesajlaşmamız oldu. Mesaj sıralamalarında karışıklık yapmış olabilirim.

Sohbet bu soruyla başladı:

@afsbordobank : Ali Fuat Saruhan: Forma seçimleri konusunda taraftar forumlarını takip ediyor musunuz?

zagortenay76: Nevzat Aydin hayır. Neden?

Ve devamında sohbet gelişti:

A.F.S. Özellikle forma konusunda sizden beklenti yüksek. Taraftarın görüşlerini dikkate alıyor musunuz merak ettim.

Cengiz ÇUBUKCU hatta seneye hangi formaların giyileceği tahminleri bile yapılıyor

N.A. taraftarın bilmediği çok detay var ne yazık ki.

A.F.S. Pazarlama estetiğini ve internetin gücünü iyi bilen sizsiniz, taraftarın beklentilerine kulak vermelisiniz.

N.A. nasıl ayrılıyoruz mesela taraftarla? Taraftarın istediği neyi ben istemiyor olabilirim?

A.F.S. Gold forma seçimini taraftar yapmazdı gold yüzünden beyaz şort giyemedik seneye 3 forma olması çok güzel

Selim Turan Seneye gs kendisine özel, TS ise halâ katalogdan forma giyerse düşüncedeki ayrılıklar kendini belli etmiş olur.

N.A. gs'ın ilk sene giymemesi fiyasko bence.

A.F.S. Sizinle aynı taraftayız öncelikle. Doğru taraftarla, doğru iletişim içinde olmanızı istiyoruz sadece

A.F.S. Avrupada olan takımımız GSden daha fazla ilgiyi hakediyor Nike'tan

N.A. Barcelona formasına verdiğin parayla 3 forma alıyorsun bizden. 12 milyon satıyor o forma.

A.F.S. Geçen sezon 75e giydiğimiz parçalı formanın aynısını GS bu sezon 100TLye giyiyor

N.A. Nike'a yaptırmak istersen %80 satış ile ilgili. Lescon, Galeri Metin falan için değildir

N.A. iki senede iki katına çıktık neredeyse. Seneye daha da artacak.

N.A. arma, CL ve Respect çok iyi oldu bu sene. İsim ve numarada sorun yaşadık, okunma problemimiz oldu.

N.A. önce gs'nin yarısı forma satacağız ondan sonra.

Lazanist Yanlis bilmiyorsam Aston Villa'ya ozel forma yapildi.Onlar kadar forma satmadigimiza inanmiyorum.

N.A. ya yanlış biliyorsun ya da biz bayağı beceriksiziz.

A.F.S. Özel forma giymek sadece forma satışı ile ilgili değil, marka olmakla ilgili. Dünyada örneği çok.

N.A. dünyada marka mıyız yani sence?

Lazanist Kesinlikle dunya markasi degiliz ama kendimizede haksizlik ettigimizi dusunenlerdenim.

A.F.S. Marka olmak bir süreç. Marka olmak için projeler üretelim istiyoruz. Forma bunun bir parçası sadece göreviniz önemli

A.F.S. Doğru forma seçimiyle daha çok forma satışına katkı derdindeyim sadece

N.A. kimin formaları daha iyiydi bu sene mesela? Fb, Gs, Bjk ve biz?

A.F.S. en güzel ve en kaliteli formalar bizim keşke bizi yakından tanısanız ve kulübümüze olan pozitif katkımızı görseniz

A.F.S. Doğru yaklaşımlarla çok daha fazla forma satabileceğimizi hepimiz biliyoruz. Sürekli avrupada olan bir Trabzonspor ve doğru marka projeleriyle çok daha fazla satarız bize güvenin.

A.F.S. İstanbul ve Avrupa'ya forma satmak için herkesin Trabzon'a gelmesine gerek yok potansiyel satılandan çok daha fazla.

A.F.S.Şampiyonlar liginde oynayıp özel forma giymeyen iki takımdan biriydik. Marka olmak için avrupada sürekli olmak şart

A.F.S. Doğru forma seçimi, formaya değer katacak dokunuşlar, taraftarla doğru iletişimle güzelliklerin devamını bekliyoruz

A.F.S. Nereden nereye geldiğimizi çok iyi gözlemliyoruz keşke siz de bizi tanısanız. İletişim iletişim...

N.A. daha fazla nasıl iletişim? Var mı bir tane daha aktif futbol yöneticisi benim kadar taraftara yazan?

A.F.S. forumları da okumalısız zaten fazla kaynak yok merak etmeyin

A.F.S. pozitif katkı tarafındayız güzelliklerin devamını istiyoruz sadece Benim derdim size ve kulübümüze pozitif katkı ötesi yok

Gecenin bir yarısında öylesine yoğun çalışan ve seyahat eden bir insanın zamanını mı çaldık diye de çekinerek yazdım ama hislerimizi iletmek için bir fırsat bulmuşken hepimiz adına yazmak istedim. Niyetimi ve niyetimizi bu başlığı sürekli takip edenler biliyor.

Trabzonspor taraftarı iyiyi güzeli istiyor.

Bu mesajla birlikte yazılan 38,869 mesaj 2,053,959 kez görüntülenmiş TS Club ürünleri başlığı da cabası. Trabzonspor taraftarı forma ve lisanslı ürünler konusunu ciddiye alıyor. Nevzat Bey'in içi rahat olsun, taraftarın duygularını en iyi anlayacak ve çözüm üretecek kişi olduğunun fazlasıyla farkındayız.

Taraftarın haklı istek ve beklentilerini dile getiren platformlardan biri BMN. Trabzonspor taraftarı sesine kulak verilmesini istiyor sadece.

Sırf olimpiyat stadındaki maçlarda daha fazla lisanslı ürün ve forma satılsın korsanın önüne geçilsin diye az mücadele etmedik.

Geçmişte yönetimlerin gereken değeri vermediği, ama son yıllarda olumluya doğru yol aldığımız bir konu bu mevzular. Her şey bir anda olmuyor. Nevzat Bey'in söylediği Forma satışımızın neredeyse iki katına çıkması süper bir haber mesela. Kendi gerçeklerimizin de farkındayız. Her şey daha iyi bir Trabzonspor için.
                    En son a f s tarafından düzenlendi; 16.02.2012, 12:36.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• helal olsun afs abi
                      nevzat aydın oldukça genç bir insan
                      genç olmasından dolayı bizi daha çok anlayabilecek yönetici
                      daha çok iletişim kurmalı ve bizi takip etmeli.
                      bu sayfa forumda ki en faydalı sayfalardan biri.
                      kimse tartışmıyor ve fikrini belirtip gidiyor.
                      bu gün bmn yönetimine bize anket koy dese yönetim onuda koyar,bu o kadar zor bir şey olmasa gerek.

ayrıca şuna da değinmek istiyorum
                      bizim iktisatta paranın marjinal faydası dediğimiz bir şey var,gelir arttıkça paranın geliri artan kişi için değeri düşer ve çok salak şeylere çok salakça para harcamaya başlar.
                      ancak paranın marjinal faydasının yüksek olduğu gelir grubunda alınan mllar genellikle düşük mal yoğunluklu temel ihtiyaçlar şeklinde devam eder.
                      bu iki uç noktanın arasında olan yoğunlukta bir taraftar grubu olduğunu düşünüyorum.
                      yani orta sınıfın alt kesimine doğru yoğunluklu bir grup var(çoğunluk olarak)bunu iyice tespit etmek lazım,benimkisi sadece bir gözlem.
                      bu bağlamda kendi tespitlerime göre 85 tl lik formayı alan kişi t shirt te alabilir,ya da güzel olmayan ürünlere para verebilir.
                      ancak 85 tl lik formayı alamayan taraftarlarımız gidip t shirte para vermez,bu adamın senede kulüp için ayıracağı para ancak bir kereliktir,ve kullandığı ve feragat etttiği değerlerin karşılığında o adama güzel ve kullanışlı bir ürün vermeniz gerekir.
                      yani 85 tl lik formaya reklam koyarsın,numara koyarsın adam buna isim yazdırır,satılır,çok kötü yapsan yine satılır,bu gelirle alakalı bir durumdur.
                      ancak 45 tl ye yapacağın forma güzel ve itinayla hazırlanmış olmalı,kullanımı yüksek olmalı.
                      nedir mesela,formayı isim ve numara yazılı şekilde koymazsın,siyah gibi kullanışlı bir renk koyarsın,önüne kocaman harflerle türk telekom yazmazsın.sadece futbolcular o formayı giydiği zaman reklamlı çıkarlar.
                      burada kullanılacak değer formanın taraftar arasında oldukça kült ve yerleşmiş bir kültür olmasıdır.
                      şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Nevzat Aydın genç, işini bilen biri ama takındığı her şeyi ben çok daha iyi bilirim tavrı katlanılacak gibi değil.

Forma işleriyle sen ilgileniyor olabilirsin, seçimlerin ortalamanın üstünde de olabilir fakat bu yanlış yapmadığın anlamına gelmiyor.

Gold forma tam anlamıyla fiyaskodur bu sene için. Hiçbir Trabzonspor taraftarı o formayı seçmezdi, en cahil, en bu işten anlamayanı bile geçen seneki gri formayla aynı bu diyip başka seçeneklere yönelirdi. Nevzat bey onu bu seçimi yapmaya yönlendiren şeyin ne olduğunu açıklamalı.

Forma senede 1 2 defa alınıyor onda da iyi bir şeyler beklemek hakkımız. Energy forma -özel üretildi muhabbetleri dışında- gayet başarılı bir seçimdi. Fakat şartları zorlayıp en azından 1 adet özel forma ürettirmek çok mu zor? Özel forma üretmiyorlarsa anlaşsınlar Aston Villa'nın eski formalarını takip edelim. Seneye de merakla bekliyorum.

Yorum

• Arkadaslar simdiki yeni formalar hep yalan vallahi dün ,acikartirimdan Trabzonsporun eski Adidas Anadolu sigortlai formasini aldim 20 senelik kullanilmis forma hic biyerinde cekme yok ve yirtik yok armalarda üzerinde !! kalited budur !!

Ama hic sormayin kac paraya aldim diye !!!
                          Degeri benim icin bicilmez , koleksiyonumda 2-3 forma eksigim var bunlarida alabildimmi cok daha güzel olacak !!!

Yorum

• Nevzat Aydın burada boşa çabaladığımızı göstermiş oldu.. Beklentim yüksekti kendisinden ama altında kaldı maalesef..

Gold formanın fiyasko olduğunda herkes hemfikir. Forma Lansmanı olmadan bir gün önce Nevzat Bey'e twitter'dan sormuştum Gold forma geçen yıl giydiğimiz Gri formanın Gold versiyonu mu olacak diye. Verdiği cevap şu; - Gri forma hayatımda gördüğüm en kötü formalardan biri, Gold forma çok güzel..

Yorum

• * Daha benim Yöneticim inanmıyor takımının bir gücü olduğuna, kaliteyi yaparsan iki tane alıcağına. Sen pazar'dan 5 tl'ye alınan tişörtlere armayı bas 40 tl'ye sat sonra benden almamı bekle. Kusura bakmayın o kadarda keriz değilim...
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X