Busquets, Pato, Hazard ve Wilshere'nin giydiği formalar önümüzdeki sene kesinlikle olmayacak. Pazzini'nin giydiği forma ise garanti. Diğer iki seçenek için ise 5 tane forma kalıyor, bakalım hangileri olacak.
türkiye liglerinde en iyi ve en güzel formalar bizde,ama öyle bir kitle varki agzinla kus tutsan yine yaranamazsin, elestirecek bir sey bulurlar.Nike gibi forma hicbir marka yapamaz.En yakin rakibi adidas,önce kendine dogru dürüst arma yapsin.
En son biltrabzon tarafından düzenlendi; 12.02.2012, 01:18.
benim victory formanın arması canavar maşşallah
kadife arma tarihimizde ki en iyi arma(puma dan bu yana forma alıyorum,her sene alamasam da en azından her sezonun formasını görmüşümdür)
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Armalarımız nihayet istediğimiz gibi oldu. Yıkanınca dökülüyor mu eskiyor mu diye endişe edenler varsa hala içiniz rahat olsun.
Formalarda daha pratik ve ekonomik olduğu için bu teknik tercih ediliyor ama eşofman ve idman ürünleri yine nakışlı olacaktır.
Nike'ın yeni sezon forma numaraları ve isimleri için seçtiği yazı karakterleri de çok güzel ( grafik tasarımcı olarak çok başarılı buldum ). Yazı karakterlerinin de seçilen forma modelleri ile uyum içinde olması gerekiyor, o uyumunda dikkate alınmasını isterim.
Hele biz başarılı olup, kurumsal doğruları yapmaya devam edelim formamız peşimizden gelir zaten.
ayrıca bu sene şampiyonlar liginde gösterdiğimiz başarılı performans ve uefada ki akıbetimiz muhtemelen seneye nike'a ,isteklerimizi yaptırtmak adına iyi bir güç olacaktır.
not:1 sene evvel açık mavi formamız vardı,o forma 45 tl idi
ben öğrenci olduğum için bana oldukça uygun gelmiş ve almıştım
sonuç olarak bu tek renk olan formayı daha cazibeli bir hale getirebilirsek(doğru renk seçimi,ince detaylar) asıl forma alması gereken genç güruha daha kolay ulaşır,satış hasılatını arttırabiliriz.
misal forma siyah renkli olsa,üzerinde reklam olmasa,boyun tarafında karadeniz fırtınası yazsa yani dışarıdada giyilebilecek bir ürün olsa daha çok satış yapılır
kimse sokaklarda reklam panosu gibi dolanmak istemez
paranın çok değerli olduğu türkiye gibi bir ülkede insanlar sadece maçlara gitmek için forma almak istemez,dışarda da giymek ister
bu adam t-shirt almaz kulüpten
zannetmiyorum.
forma kült bir şeydir,farklı anlamlar taşır.
bu yüzden doğru bir pazarlama stratejisi yapılmalı ve her bütçe için alabileceği forma ve ürünler tasarlanmalı
eğer 120 tl ye nike polar basıyorsan ,70 tl ye de ts club polar bas.
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum