Türkiye'nin en iyi formaları kesinlikle bizde, katılıyorum. Ama gs 1 senede bizim 3 senede görmediğimiz muameleyi gördü. Yani seneye bizi geçerler kalite ve dizayn konusunda. Ama görsellik bakımından hep bir numarayız zaten. Bordo mavi olsun isterse pazar malı abibas olsun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Armalarımız nihayet istediğimiz gibi oldu. Yıkanınca dökülüyor mu eskiyor mu diye endişe edenler varsa hala içiniz rahat olsun.
Formalarda daha pratik ve ekonomik olduğu için bu teknik tercih ediliyor ama eşofman ve idman ürünleri yine nakışlı olacaktır.
Nike'ın yeni sezon forma numaraları ve isimleri için seçtiği yazı karakterleri de çok güzel ( grafik tasarımcı olarak çok başarılı buldum ). Yazı karakterlerinin de seçilen forma modelleri ile uyum içinde olması gerekiyor, o uyumunda dikkate alınmasını isterim.
Hele biz başarılı olup, kurumsal doğruları yapmaya devam edelim formamız peşimizden gelir zaten.
Yorum
-
Bu seneki çubuklu formamız tüm zamanların en iyi forması bana göre,
renklerin tam orjinal ton da oluşu,
çubukların kalınlığının tam istenilen ölçüde olması,
armanın büyüklüğü,
derken lig de böyle bir forma yok,kendi tarihimizde de yokŞike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu seneki çubuklu formamız tüm zamanların en iyi forması bana göre,
renklerin tam orjinal ton da oluşu,
çubukların kalınlığının tam istenilen ölçüde olması,
armanın büyüklüğü,
derken lig de böyle bir forma yok,kendi tarihimizde de yok
İlk olarak Gürkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelcek sene ile ilgili ipucu var mı? 3.renk gibi.
Yorum
-
-
Armaların bizim olduğu gibi baskı olması dikkatinizi çekiyordur mutlaka.
Formaları bir de maç sırasında futbolcuların üzerinde görmek lazım. Güzel olmuş hepsi.
Yorum
-
Pazar günü bir Toplanti/Yemek 'e katildim..
Toplantida konuk olarak fikirevim Reklam Ajansi Genel Müdür'ü Necmi Cicekci bir konusma yapti..
Marka'lasma konusunda müthis bir ders verdi..
Bizimkiler TS Club adina o adami Istanbul'da ziyaret edip birlikde calismali...
Necmi bey anlatirken TS Club'u düsündüm bir yandan.. Adamin markalasma konusunda anlattigi hic birseyi yerine getirmiyoruz!!
Yorum
-
2015 Yeşil Macbook
Elektrik üreten bir klavye. Kablolara gerek yok, Nike ayakkabılarınızla koşmanız, Macbook’unuzu şarj edebiliyor. Bu Macbook, hibrid arabaların şık çantalara sığabilen versiyonu gibi. Alıştığımız Macbookların aksine, Eco siyah. Ama bu sadece bir imaj değişimi değil. Bu solar-boya ile kaplı bir Macbook. Güneş enerjisini boyasındaki inanılmaz teknoloji sayesinde kendi yararına kullanabiliyor (Böyle bir boya hayal değil, halihazırda farklı endüstrilerde kullanılıyor). Fakat Eco’nun kullanacağı sıradışı enerji sadece güneş enerjisi değil.
Şu anda iPod ile uyumlu Nike Piezo ayakkabıların kinetik gücünü Macbook da paylaşacak. Piezoelektrik tabanlı klavye de elektrik üreteceği için yazdıkça yazacak, yazdıkça şarjınız biteceğine dolacak.
Piezoelektrik sistemi yani “adım gücü” şu anda Tokyo’da Shibuya metro istasyonunda kullanılıyor. İstasyonun tabanı, her gün oradan geçen binlerce kişinin adımlarından enerjiyi topluyor.
Bir hoptek ne kadar elektrik üretir acaba?En son a f s tarafından düzenlendi; 15.02.2012, 18:31.
Yorum
-
İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNike iyi hoş da formalarımız kimsenin üzerinde katalogda durduğu gibi durmuyor. Çuval gibiler maşallah.
Kappa'nın yaptığı gibi dar kalıp üretilirse formalar çok daha hoş olur düşüncesindeyim.
Nike kesimleri ve kumaş seçimleri, spor yaparken de günlük hayatta da rahatlığı ön planda tutuyor.
Kappa döneminde avrupada satışta olduğu halde Türkiye'de birazcık insaflı kesim bulamazdık giymek için.
Forma sadece kendi taraftarımız ya da futbolcumuz için değil, aynı zamanda rakip takımlar içinde bir güç gösterisi. O çubuklu forma karşısında mücadele eden takım ister istemez etkileniyordur eminim.
PSV maçında sahada klasik çubuklu formamız ile oluruz sanırım. Bir de şu hakkımız olan Türk bayrağımızı ekleyebilsek formamıza.
Bu mesajdaki formalar çok önce yapılmış çok eski çalışmalar. Yeni çizgileri yeniden yorumlamaya zamanım olursa paylaşırım.En son a f s tarafından düzenlendi; 15.02.2012, 19:43.
Yorum
-
o bayrak gelecek aga
sıkmayın canınızı
bu seneyi değil de ben gelecek senenin formalarını merak ediyorum
nike ın bize en büyük katkısı kadife arma oldu galiba
şu beyaz formadan bizi kurtarırlarsa güzel olacak
ısrarla siyah ve reklamsız bir taraftar forması yapılsın istiyorum
en azından forma yapılırken yönetim taraftara sormalı hangi formaları seçelim diyeşimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum