Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Forma modelleri belirlendi ve siparişleri çoktan verildi. Seneye 3 farklı modelde formamız olacak.
    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• cok klişe bir soru olacak abi ama BU SEFER formalarimiz Özel´mi?

Nede olsa Sampiyonlar Liginde kendimizi cok iyi tanittik... artik tam zamani....
      *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
      ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        cok klişe bir soru olacak abi ama BU SEFER formalarimiz Özel´mi?

Nede olsa Sampiyonlar Liginde kendimizi cok iyi tanittik... artik tam zamani....
        Hayır değil. Önümüzdeki yıl da katalogdan giyeceğiz..

Seneye sözleşmemiz bitiyor Nike ile. Nike Hollanda ile anlaşırsak devam etsin yoksa yolumuza bakalım bence..

Yorum

• Kataloğa baktım şimdi 3 model olması normal çünkü neredeyse katalogdaki bütün modelleri giymişiz. Hatta 3 tane modelin 2'şer versiyonunu giydik. Geriye gitmediğimiz pek fazla birşey kalmamış. Seneye çubuklumuz bu sene Barcelona'nın giydiği model olur sanırım. Yine giymediğimiz modellerden yakalı bir model var, katalogda İbrahimovic giyiyor. Bu sene gs'nin giydiği model oluyor heralde. Birde İBB'nin giydiği model var giymediğimiz modellerden. Kapakta Snieder'in üstünde. Kollarında 2 renk var. Bu saydıklarım dışında giymediğimiz 2 model daha var katalogda. Enine çubuklu model ve yakalı tek renk olan model(Ribery'nin üstündeki). Benim tahminim ilk belirttiğim 3 model önümüzdeki sene giyeceğimiz modeller olur. Sonraki sene katalog yenileniyor sanırım.
          - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• Nike kataloğu ve modelleri her sene yenileniyor. Çıkan modellerin çıkış ve piyasada kalış tarihleri var. Bir modelin piyasada kalış tarihi iki veya üç sezon olabiliyor. 2012/2013 sezonu formalarında daha önce görmediğimiz yepyeni modeller yer alacak. Özellikle antreman kitleri her sezon yenileniyor.

Bir sezon önce büyük marka takımların giydiği modeller sonraki sezonda rötuşlarla kolleksiyonda yerini alıyor. Brezilya ve İnter tarzı formalar buna örnek olabilir.

Mesele bizim renklerimize uygun doğru modeli seçmek. Renklerimiz özel ve bu güzelliği ortaya çıkaracak uygun modeli seçmeli ve doğru marka ile çalışmalıyız. Bu anlamda Nike markası Trabzonspor için ideal olan marka. İki taraf ta birbirinden memnun. Gelecek sezon seçilen 3 forma modeli hangileri olmuştur hepbirlikte göreceğiz. Alternatif olarak sunulan Adidas'ın yaptığı modeller ortada. Kaliteyi düşürmeye gerek yok.

Forma ve antreman kitleri ile ilgili seçimi bizzat Nevzat Aydın ve ekibinin yapması, şampiyonlar ligindeki başarımız, Galatasaray'ın da aynı sponsorla çalışmasının farklarını göreceğiz. Umarım yönetim taraftarın bu konulardaki haklı beklentilerini karşılayacak seçimler yapmıştır.

Başarı ve kurumsallaşma olsun formamız peşinden geliyor zaten.
            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Herkes gibi bende uzun kollu formaları bekliyorum almak için.2 hafta - 3 hafta derken iş uzadıda uzadı.Dün akşam Trabzon Forum AVM deki TS Clup a gittim uzun kollu formalar nezaman gelecek dedim.Aldığım cevap skandal " BU YIL UZUN KOLLU FORMA ÇIKMAYACAKMIŞ.BİZE GELEN BİLGİ BÖYLE." Dedim kardeşim şakamı.Koskoca TRABZONSPORUN uzun kollu forması olmayacakmı.Cevap yine aynı "BİZE VERİLEN BİLGİ BÖYLE"
              Anlayacağınız bu yıl uzun kollu forma yokmuş.

Yorum

• * Uzun kollu çıkmayacakmıymış , hay hay efendim bende bu sene forma almam o zaman
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Uzun kolludan başka forma almam. Aynen demek ki bu sene bende forma almıyorum.

Yorum

• Arkadaşlar çok acik TS CLUP numarası lazım
                    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      * Uzun kollu çıkmayacakmıymış , hay hay efendim bende bu sene forma almam o zaman
                      Aynen Sedat abi almıyorum forma
                      "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
                      Ali Kemal Denizci

Yorum

• Uzun Kollu Forma isteyenler bu ilanla ilgilensin derim kenarda duruyor.
                        NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• üç formadan biri beyaz olanı m. united tarafaından kullanılan omuzlarda kırmızı siyah şeritler olan (bizde bordo mavi) olsa, sonra interin çubuklu modeli 2011-2012 olanı ve son olarak da aston villa home modeli 2011-1012...çok çok iyi olur. hangisini alacağımızı şaşırırız valla.
                          Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                          my name is onur....
                          Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Uzun kollu formalarımız hayırlı olsun.

VİCTORY - 75 TL

GOLD - 70TL

ENERGY - 89TL

BEYAZ - 85TL

7

Yorum

• Şükür sonunda.. Gerçi şimdi de para yok neyse çıktı ya alırız bilare

Yorum

• ohhh be sonunda çıktı uzun kollu formalar
                                Ofli - mucahiderdogan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X