Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ayın 31 inde sipariş vermiştim ama halen daha kargoya hazırlanıyor yazıyor.Bilgi almak için nereyle irtibata geçmem gerekiyor
    Bende 18 Ekimde siparis verdim...4 Kasimda geldi ancak ilk bölümü.....2. bölümü 2 gün sonra postaya veriyorlarmis....nedeni ise almanyaya vergi ödememek...
    TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
    TRABZON / AYASOFYA MAH.
    HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ayın 31 inde sipariş vermiştim ama halen daha kargoya hazırlanıyor yazıyor.Bilgi almak için nereyle irtibata geçmem gerekiyor
      TS Club Müşteri Hizmetleri numarası 0 462 223 72 74-75 ve mail adresi tsclub@trabzonspor.org.tr

Bunları bi dene istersen Cem.

Yorum

• İlk olarak Ömer Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        TS Club Müşteri Hizmetleri numarası 0 462 223 72 74-75 ve mail adresi tsclub@trabzonspor.org.tr

Bunları bi dene istersen Cem.
        Mail attım inşallah geri dönerler olmadı telefon açıcam.Çok sağol Ömer
        Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
        As Roma
        Francesco Totti "10"
        Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Uzun kollu formaların armaları bordo olmuş güzel olmuş
          Abi uzun kollu victoryi internet üzerinden alsak logosu beyaz olanlardan gelme ihtimali kaç?
          7

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ilk önce bende böyle düsündüm ama sonradan gördüm, Zokora'da bordo logolu giymis ama uzun kollu degildi.

Uzun kollu giyiyordu Zokora.dirseğine doğru toplamıştı
            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Uzun kollu giyiyordu Zokora.dirseğine doğru toplamıştı
              Tam artist Zokora
              "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Akşam üzeri eminönü'ndeydim adamlar yolun ortasına çakma formaları sermiş satıyorlar. O kadar rahatlar ki kimsenin gelip hop napıyon kardeş dediği yok.
                İşin yarip tarafı o kadarda gerçekci yapmışlar ki formanın detaylarına pek aşina olmayanlar hemen kanabilir. 25 liradan veriyor.

Yorum

• Nevzat Aydın: seneye 3 tane forma olacak,üçüde keyifli formalar. Biri beyaz ama değişik bir beyaz.

Yunus Emre Sel
                  HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Nevzat Aydın: seneye 3 tane forma olacak,üçüde keyifli formalar. Biri beyaz ama değişik bir beyaz.

Yunus Emre Sel
                    Bu filmi daha önce izlemiştik itibar etmemek lazım
                    Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                    Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Nevzat Aydın: seneye 3 tane forma olacak,üçüde keyifli formalar. Biri beyaz ama değişik bir beyaz.

Yunus Emre Sel
                      her sene ayni laf. daha surda 2 ay oldu lig baslayali tutturmus 10 ay sonra cikacak formadan bahsediyor. ilk önce resmi siteyi yeniden düzenlesinler diyorum bende

Yorum

• Beyaz Galatasaray'ın siyah formasının beyazı olabilir arka sayfalarda fotoğrafı var..

Yorum

• En son sercaninanc tarafından düzenlendi; 08.11.2011, 23:46.
                          nasıl bakarsan öyle görürsün
                          neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                          ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            mükemmel forma, çok güzel yapmışlar..
                            çok beğendim..
                            yahu bu formanin rengini bordo mavi degistiren varmi

Yorum

Yunus Emre Sel
                              tsclup ürünleri güzel şeyler olacak demişti güzel şeyler cıkıyor en azından eskisinden daha iyi ürünler var
                              beyaz forma afs abi bir paylaşım yapmıştı buz mavisi şeklinde güzel bir formaydı öyle birşey olsa bari degisik beyaz forma
                              ayrıca biz forma seçimlerinde ana takımlardan olmadıgımız icin onların kullandıgı tasarımları sonraki sene kullanıyoruz 1 sene geç yani bu yüzden barcanın bordo mavi olan forması gibi bir tasarım olsa fena kacmazdı hani ince cubuklu
                              ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                              NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• 1 sene daha katalog forması giymek istemiyorum ama dönüp piyasaya bakıyorum Nike kalitesinde değil hiç bir firma. Nike Hollanda ile anlaşsak keşke sezon sonu. Şampiyonlar Ligi'nde ilerlersek olabilir belki bir şeyler..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X