İlk olarak livera61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
TRABZON / AYASOFYA MAH.
HEIDELBERG / ALMANYA
-
İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyın 31 inde sipariş vermiştim ama halen daha kargoya hazırlanıyor yazıyor.Bilgi almak için nereyle irtibata geçmem gerekiyor
Bunları bi dene istersen Cem.
Yorum
-
İlk olarak Ömer Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTS Club Müşteri Hizmetleri numarası 0 462 223 72 74-75 ve mail adresi tsclub@trabzonspor.org.tr
Bunları bi dene istersen Cem.Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
As Roma
Francesco Totti "10"
Twitter:cemtotti61
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUzun kollu formaların armaları bordo olmuş güzel olmuş7
Yorum
-
İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIlk önce bende böyle düsündüm ama sonradan gördüm, Zokora'da bordo logolu giymis ama uzun kollu degildi.
Uzun kollu giyiyordu Zokora.dirseğine doğru toplamıştıTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Uzun kollu giyiyordu Zokora.dirseğine doğru toplamıştı"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat Aydın: seneye 3 tane forma olacak,üçüde keyifli formalar. Biri beyaz ama değişik bir beyaz.
Yunus Emre SelTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat Aydın: seneye 3 tane forma olacak,üçüde keyifli formalar. Biri beyaz ama değişik bir beyaz.
Yunus Emre Sel
Yorum
-
En son sercaninanc tarafından düzenlendi; 08.11.2011, 23:46.nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
-
İlk olarak Sacit Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemükemmel forma, çok güzel yapmışlar..
çok beğendim..
Yorum
-
Yunus Emre Sel
beyaz forma afs abi bir paylaşım yapmıştı buz mavisi şeklinde güzel bir formaydı öyle birşey olsa bari degisik beyaz forma
ayrıca biz forma seçimlerinde ana takımlardan olmadıgımız icin onların kullandıgı tasarımları sonraki sene kullanıyoruz 1 sene geç yani bu yüzden barcanın bordo mavi olan forması gibi bir tasarım olsa fena kacmazdı hani ince cubukluBurak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum