gs formasındaki logolar nakışlı, bizimkisi gibi yapıştırma değil. yıkıldım bunu görünce.
abi ne var bu nakışlı armada bi anlamadım
bana kalırsa kadife arma daha güzel.
nakışlıda ipler mipler bir karışık oluyor
yapıştırmanın tek sıkıntısı düşmesi galiba
yoksa güzellik anlamında kadife arma nakışlıdan çok daha güzel(bence)
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
abi ne var bu nakışlı armada bi anlamadım
bana kalırsa kadife arma daha güzel.
nakışlıda ipler mipler bir karışık oluyor
yapıştırmanın tek sıkıntısı düşmesi galiba
yoksa güzellik anlamında kadife arma nakışlıdan çok daha güzel(bence)
yapıştırma arma diğerine göre formayı biraz daha basit gösteriyor. düşme olayı zaten tam fiyasko, arma resmen emanet duruyor orada. nakışlı armanın duruşu daha ağır, resmen bütünleşiyor forma ile. benim kappa zamanından işlemeli formalarım var ve hiçbir sorun olmadı şuan ip atması gibi.
bir üründe el işçiliği var ise o işçilik malın kalitesini de pekiştirir.
Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."
yapıştırma arma diğerine göre formayı biraz daha basit gösteriyor. düşme olayı zaten tam fiyasko, arma resmen emanet duruyor orada. nakışlı armanın duruşu daha ağır, resmen bütünleşiyor forma ile. benim kappa zamanından işlemeli formalarım var ve hiçbir sorun olmadı şuan ip atması gibi.
bir üründe el işçiliği var ise o işçilik malın kalitesini de pekiştirir.
kadife arma kalsa formaya diktirsek olmaz mı ? illa nakış mı diyorsun yani? kenarları dikiş olsun ortası kadife olsun,kabartmalı filan baya güzel olmuş arma...benim çok hoşuma gitti,ama pek beğenilmemiş forumda
illa dikişli arma diyen çok
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Bugün forumda gezerken dedim şu Tsclubdan kendime bir eşofman alayım,bir girdim baktım 250-300 liradan aşağı eşofman yok kaliteli olsa neysede kalitelide değil,bjk taraftarınında dediği gibi taraftarız biz müşteri değil...
Yorum