Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Giymeyin şu sözde gold formayı giymeyin..
    bizle ilgisi yok o formanın.. iğrenç

Yorum

• Victory giyelim...
      7

Yorum

• Gold forma simdiye kadar aldigim en güzel forma.
        Alman arkadaslarim bile hayran kaldi ona

Yorum

• İlk olarak bugrahankazaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          benim nike şortumun amblemi düştü yıkamaktan .Tekrar ts cluptan arma yapıştırtabilirmiyim renktaşlar ? bilgisi olan varmı
          Mümkün. Tekrardan, bedavaya arma yapıştırıyorlar...
          Hamiş

Yorum

• Kesimi Puma (örn; Antalyaspor), şekli tasarımı Umbro (örn; Orduspor) tarzında bir forma yapılsa tadından yenmez bence. Orduspor'un formaları hoş.

Yorum

• Simdi forma aldiracam babama (yarin Türkiyeye gidiyor) arkasina

"Burak Yilmaz
              17
              Koyar Affetmez"

yazdiracam söylemeye utaniyorum. Nasil yapsam bu isi acep?
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Simdi forma aldiracam babama (yarin Türkiyeye gidiyor) arkasina

"Burak Yilmaz
                17
                Koyar Affetmez"

yazdiracam söylemeye utaniyorum. Nasil yapsam bu isi acep?
                Babana Ko yar Affetmez de baban anlamaz belki ama yazıyı yazan anlar.

Yorum

• İzmir'deki renkdaşlar, babam bugün forum bornova'daki nike mağazasında formalarımızı görmüş...
                  7

Yorum

• Altın forma / Altıntop / Altın gol
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• gs formasındaki logolar nakışlı, bizimkisi gibi yapıştırma değil. yıkıldım bunu görünce.
                      Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak Tunay ERDEM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        gs formasındaki logolar nakışlı, bizimkisi gibi yapıştırma değil. yıkıldım bunu görünce.
                        abi ne var bu nakışlı armada bi anlamadım
                        bana kalırsa kadife arma daha güzel.
                        nakışlıda ipler mipler bir karışık oluyor
                        yapıştırmanın tek sıkıntısı düşmesi galiba
                        yoksa güzellik anlamında kadife arma nakışlıdan çok daha güzel(bence)
                        şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• aslında gold forma renk olarak çok başarılı...farklı bir forma modeliyle ilerleyen sezonlarda da alternatif olarak kullanılabilir...

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            abi ne var bu nakışlı armada bi anlamadım
                            bana kalırsa kadife arma daha güzel.
                            nakışlıda ipler mipler bir karışık oluyor
                            yapıştırmanın tek sıkıntısı düşmesi galiba
                            yoksa güzellik anlamında kadife arma nakışlıdan çok daha güzel(bence)
                            yapıştırma arma diğerine göre formayı biraz daha basit gösteriyor. düşme olayı zaten tam fiyasko, arma resmen emanet duruyor orada. nakışlı armanın duruşu daha ağır, resmen bütünleşiyor forma ile. benim kappa zamanından işlemeli formalarım var ve hiçbir sorun olmadı şuan ip atması gibi.

bir üründe el işçiliği var ise o işçilik malın kalitesini de pekiştirir.
                            Darağacında olsak bile son sözümüz: "şikebahçe düşecek."

Yorum

• İlk olarak Tunay ERDEM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yapıştırma arma diğerine göre formayı biraz daha basit gösteriyor. düşme olayı zaten tam fiyasko, arma resmen emanet duruyor orada. nakışlı armanın duruşu daha ağır, resmen bütünleşiyor forma ile. benim kappa zamanından işlemeli formalarım var ve hiçbir sorun olmadı şuan ip atması gibi.

bir üründe el işçiliği var ise o işçilik malın kalitesini de pekiştirir.
                              kadife arma kalsa formaya diktirsek olmaz mı ? illa nakış mı diyorsun yani? kenarları dikiş olsun ortası kadife olsun,kabartmalı filan baya güzel olmuş arma...benim çok hoşuma gitti,ama pek beğenilmemiş forumda
                              illa dikişli arma diyen çok
                              şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• Bugün forumda gezerken dedim şu Tsclubdan kendime bir eşofman alayım,bir girdim baktım 250-300 liradan aşağı eşofman yok kaliteli olsa neysede kalitelide değil,bjk taraftarınında dediği gibi taraftarız biz müşteri değil...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X