Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• formaların bedenleri ve kesimleri facia...geçen hafta aldığım yeni sezon enerji çubuklu xl formanın boynu kafamdan zor geçiyor ama dizlerime kadar çuval gibi iniyor...giyip sokağa çıkmak mümkün değil...verdiğim paraya acıdım...kendimi kazıklanmış gibi hissediyorum...

Yorum

• Ben beyaz formadan aldım. Kumaşı olsun kesimi olsun boyu eni vs. olsun mükemmel bir forma.

Geçen hafta da fotosunu paylaştığım sveti sipariş ettim. 8. gün oldu hala gelecek Bakalım onun kalitesi nasıl.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• bu formalarin boyutlari vallahi sans isi kimisi cuval kimisi de tam oturuyor ama kalite olarak hepsi ayni !! yani kötü kimse demesin formalarin kalitesi cok iyi diye !!

Yorum

• 63 misafir burada ne yapıyor? forumda beleş forma dağıtılıyor da biz mi bilmiyoruz?

Yorum

• İlk olarak Hasan Cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu formalarin boyutlari vallahi sans isi kimisi cuval kimisi de tam oturuyor ama kalite olarak hepsi ayni !! yani kötü kimse demesin formalarin kalitesi cok iyi diye !!
            Ben diyorum. Hem de 1. kalite. Beyaz forma aldım. Barçanın geçen yıl ki forma kalitesinde. Daha neyi zorluyoruz ki. İlla tu kaka mı yani bu mudur. Şort ta aldım bir tane bu yıl. Şu ana kadar ki görmüş olduğum şortlardan (gelmiş geçmiş) en iyi kalitede. Hiç ortamız yok arkadaş. Ya herro ya merro.
            En son My tarafından düzenlendi; 24.10.2011, 00:04.
            Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
            Murat

Yorum

• İlk olarak serdar ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              aşağıda ki ürünün trabzonspor için olanı çıkarılsa keşke.

İşte o ürün

bu Çok gÜzeeeeeeeelllllllllllll
              ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
              Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben diyorum. Hem de 1. kalite. Beyaz forma aldım. Barçanın geçen yıl ki forma kalitesinde. Daha neyi zorluyoruz ki. İlla tu kaka mı yani bu mudur. Şort ta aldım bir tane bu yıl. Şu ana kadar ki görmüş olduğum şortlardan (gelmiş geçmiş) en iyi kalitede. Hiç ortamız yok arkadaş. Ya herro ya merro.
                Yalnız beyaz forma ile diğerleri çok farklı ki üretim yerleri ve kumaş kaliteleri de farklıdır..

Yorum

• Resmi satış sitemizden ürün sipariş ettim ne kadar zamanda elimde olur ?
                  Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                  As Roma
                  Francesco Totti "10"
                  Twitter:cemtotti61

Yorum

• Beyaz formamız evet kaliteli ama üzerinde Bordo Mavi olması lazım,
                    dün Karşıyaka'nın giydiği beyaz formaya hayran kaldım.
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Resmi satış sitemizden ürün sipariş ettim ne kadar zamanda elimde olur ?
                      Benim bugün 8. gün oldu. Bugün elime ulaşır diye düşünüyorum. Önceden 3 iş günü içerisinde diyordu şimdi ise 7 iş gününe çıkarılmış.
                      Murat

Yorum

• ben atkı siparişi verdim siteye 9 - 10 gün sonra geldi. kargo sponsorumuz bedava getirecek diye kulüpte ses çıkarmıyor olan bitene.ben öle yorum yaptım kendikendime.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Benim bugün 8. gün oldu. Bugün elime ulaşır diye düşünüyorum. Önceden 3 iş günü içerisinde diyordu şimdi ise 7 iş gününe çıkarılmış.
                          Anladım abi bende baktım şimdi 7 iş günü diyor.En geç haftaya çarşambaya kadar elimde olur diye düşünüyorum.Süre konusunda sıkıntı olmazsa bundan sonra internetten alacağım ürünleri
                          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                          As Roma
                          Francesco Totti "10"
                          Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Anladım abi bende baktım şimdi 7 iş günü diyor.En geç haftaya çarşambaya kadar elimde olur diye düşünüyorum.Süre konusunda sıkıntı olmazsa bundan sonra internetten alacağım ürünleri
                            en mantıklısı dostum kulübe destek için en iyisi site benim cuma verdiğim sipariş çarşamba elimde oldu eski sitede daha iyiydi
                            nasıl bakarsan öyle görürsün
                            neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                            ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• Sadri Şener ve Nevzat Aydın'ın açıklamalarına göre internet sitemizden yapılacak alışverişlerin gelirleri Van'a bağışlanacak. İyi de niye hala resmi sitede bununla ilgili bir duyuru-haber yok?
                              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Sesimiz duyulmuş nihayet

Kulübümüz Van’da yaşanan üzücü deprem felaketinden mağdur olan vatandaşlarımız için bir kampanya başlattı.

Kampanya kapsamında TS Club web sitemiz www.trabzonspor.com.tr üzerinden 24-30 Ekim 2011 tarihleri arasında yapılacak alışverişlerin tüm geliri Van’daki depremzedeler için kullanılmak üzere Kızılay aracılığıyla bölgeye gönderilecek.

Taraftarlarımızı yaşanan bu üzüncü olay sonrası kulübümüzün başlattığı kampanyaya destek vermeye davet ediyoruz.

Satış sitemizden battaniye alıp Van'a gönderme fikrini de tuttum ayrıca.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X