Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Başka zaman fırsat olmayacak Bursa maçına siyah formalarla çıkılabilir.
Takımımız bu akşam oynayacağı Bursaspor maçında Victory forma giyecek.
Buna göre takımımız Bursaspor karşısında victory forma, bordo şort ve bordo çorapla sahada mücadele edecek. Kalecimiz ise gri forma, siyah şort ve siyah çorap giyecek.
Maç öncesi futbolcularımız ısınmaya siyah tişörtlerle çıkacaklar. Gold formayı büyük ihtimalle Antalya maçında giyeceğiz ilk kez.
En son a f s tarafından düzenlendi; 22.10.2011, 14:49.
Formayı giyerken dikkatimi çektide, UEFA RESPECT logosu ile bizim armamızın malzemesi aynı. bu baskıları UEFA dan satınaldığımıza göre UEFA ile aynı arma tekniğini kullanıyoruz. Galiba bu iyi bişey çünkü logoların malzemesi çok hoşuma gidiyor.
cok kötü formalarimiz var bu sene izinde trabzondaki tüm nike mazalariniz gezdim barcelona formasi olan mazada tsnin formasi yok tsnin formasi olan mazada barcelonanin formasi yok cok garip geldi bana !! yoksa millet kalite farkini kiyaslar diyemi yoksa !! ikiside nike ama fark var niy e??
Bilen varsa bana özelden haber verirse sevinirim !!! benim bildigim kadariyla direkt nike ürünü degil diye biliyorum !!!
Yorum