İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
Yorum
-
-
Bugün Berlin´de niketowna gittim (nike magazasi) ve ne gördüm orda Gs nin formasini vallah cildirasim
Adamlar nike gecti hemen forma sort felan geldi ,biraz zaman gecsin kesin gsnin günlük esyalarida gelir berlindeki nikea
Bizse SL liginde oynadigimiz halde ve 2-3 senedir nikela sözlesmemis oldugu halde hic bir cikit yok Tsden.
Adidasa gectim ve gördümkü SL ligi icin arma dikiyorlarmis ama formada adidasdan olmak zorunda nike gittim sordum yokmus SL logosu
Yorum
-
Bu ayakkabı nike mağazalarında olur mu arkadaşlar ?
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleForma almayı düşünenler beraber sipariş verebilir.
GOLD FORMA (M Gold Kısa kol ŞL. Logosuz İsimsiz )0,00 TL
T-SHIRT BEYAZ POLO YAKA MODEL 106 (L Beyaz Kısa kol )
VICTORY FORMA (M Bordo / Mavi Düz Kısa kol ŞL. Logosuz İsimsiz )
Az önce alışverişimi yaptım,sitenin yeni halide çok hoşuma gittiEn son Hasan YAYLI tarafından düzenlendi; 08.10.2011, 18:06.'9'fatih tekke
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.
Yorum
-
İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ayakkabı nike mağazalarında olur mu arkadaşlar ?
Çok da hoş duruyo mağazadan falan uygun fiyata bulursam alacağım....'9'fatih tekke
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.
Yorum
-
İlk olarak Hasan YAYLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilmiyorum ama markofoni de 2 kez denk geldim,2 sinde de 43 numara kalmamıştı malesef...
Çok da hoş duruyo mağazadan falan uygun fiyata bulursam alacağım....
Yorum
-
İlk olarak Hasan YAYLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleANTRENMAN T-SHIRT- GRİ 11-12 (M Gri Kısa kol )
GOLD FORMA (M Gold Kısa kol ŞL. Logosuz İsimsiz )0,00 TL
T-SHIRT BEYAZ POLO YAKA MODEL 106 (L Beyaz Kısa kol )
VICTORY FORMA (M Bordo / Mavi Düz Kısa kol ŞL. Logosuz İsimsiz )
Az önce alışverişimi yaptım,sitenin yeni halide çok hoşuma gitti
ATKI SATEN BEYAZ GRİ DESENLİ ( Beyaz ) 1 17,50 TL 17,50 TL
BİLEKLİK İKİLİ ( Bordo / Mavi ) 1 7,50 TL 7,50 TL
ÇOCUK KAĞIT MAKASI ( Bordo / Mavi ) 1 2,50 TL 2,50 TL
ÇUBUKLU FORMA (M Bordo / Mavi Çubuklu Kısa kol ŞL. Logolu İsimli :20 COLMAN) 1 114,00 TL 114,00 TL
FULAR TS 08-09 ( Bordo / Mavi ) 1 15,00 TL 15,00 TL
GOLD FORMA (S Gold Kısa kol ŞL. Logosuz İsimli :61 İNANÇ) 1 0,00 TL 0,00 TL
SWEAT ŞERİTLİ - POLO YAKA - LACİ (M Lacivert Uzun kol ) 1 59,95 TL 59,95 TL
T-SHIRT BİZ HEP SÜPERİZ (M Mavi Kısa kol ) 1 4,90 TLEn son sercaninanc tarafından düzenlendi; 08.10.2011, 23:59.nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum