tebrikler harika olmuş bunu bordo mavi yapsana bide
nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
seneye bunu bize yapmalari icin nevzat aydin miydi ismi hatirlamiyorum. yöneticilerden birisine söylenmeli. büyük taraftar baskisi yaparsak seneye bu forma modelini giyebiliriz. ama herkes destek olmali ancak öyle olur. dikkat cekmeliyiz
Almanya´da veya bütünlestireyim, Yurt Disinda oturup´da TS Club sitesinden siparis yapan arkadaslar, formalardan, yazi fontlarindan, isimlerden memnunlarmi acaba?
Geçtiğimiz hafta tasarımı yenilenen TS Club web sitesi www.trabzonspor.com.tr, taraftarlarımızdan tam not aldı.
Kulübümüzün resmi facebook sayfası www.facebook.com/Trabzonspor üzerinde yapılan ankete katılan taraftarlarımızın yüzde 80’i sitenin yeni tasarımını çok beğendiklerini belirttiler.
Yenilenen siteyle birlikte taraftarlarımız, daha modern, dinamik ve kullanıcı dostu bir tasarıma sahip olan siteden lisanslı ürünlerimizin tamamını detaylarıyla inceleyebiliyor, alışveriş tutarı sınırı olmaksızın dünyanın her yerinden verecekleri ürün siparişlerine hiçbir kargo ücreti ödemeden sahip olabiliyorlar.
Üstelik, aktif Trabzonspor Kart sahibi taraftarlarımız sitede ödeme sayfasında Trabzonspor Kart numaralarını ve şifrelerini girerek yüzde 10 indirimden otomatik olarak yararlanabiliyorlar.
Ayrıca TS Club e-ticaret sitesinin tasarımıyla birlikte UEFA Şampiyonlar Ligi ürünleri ve yeni koleksiyonlarıyla, ürün gamı da yenilendi. Buna göre taraftarlarımız, A Takım ürünlerinden formalara, gündelik yaşamda kullanabileceği kıyafetlerden, bebek ürünlerine, ev tekstil ürünlerinden, aksesuarlara kadar zengin ürün seçeneklerine sahip olabiliyorlar.
Beta versiyonuyla yayında olan yeni TS Club web sitesi, taraftarlarımıza keyifli, güvenli ve hızlı alışveriş imkânı sağlarken, önümüzdeki dönemde de gelişmeye devam edecek.
Eski TS Club web sitesine üye olan taraftarlarımız yeni sitedeki “şifremi unuttum” seçeneğini kullanarak yeniden üye olmaya gerek duymadan yeni şifreleriyle işlem yapabiliyorlar.
Bununla birlikte TS Club web sitesinin açılış kampanyası da devam ediyor. 5-20 Ekim tarihleri arasında TS Club web sitesinden yapılacak olan 199 TL ve üzerindeki alışverişlerde taraftarlarımız Gold forma sahibi olacaklar.
Yorum