Futbolda şike soruşturması nedeniyle 9 Eylül'de başlayacak Spor Toto Süper Lig 2011-2012 sezonunda mücadele edecek Trabzonspor, Bursaspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Karabükspor, Mersin İdmanyurdu, Orduspor ve Samsunspor'un dışında 11 takımın renktaşı bulunuyor.
AA muhabirinin derlediği bilgiye göre, 18 takımın mücadele edeceği yeni sezonda Spor Toto Süper Lig'de, en fazla ''kırmızı-siyah'' renkli takım yer alacak. Eskişehirspor, Gaziantepspor ve Gençlerbirliği formalarında ''kırmızı-siyah'' renklerini taşıyor.
Ligde ''sarı-lacivert'', ''siyah beyaz'', ''sarı-kırmızı'' ve ''kırmızı-beyaz'' renkler ise 2'şer takım tarafından kullanılacak.
Fenerbahçe ile Ankaragücü, Beşiktaş ile Manisaspor, Galatasaray ile Kayserispor, Sivasspor ile Medikalpark Antalyaspor, ligin renktaş takımları olarak göze çarpıyor.
-ONLARIN RENKTAŞI BULUNMUYOR
Spor Toto Süper Lig'de renktaşları olmayan takımlar ise Trabzonspor, Bursaspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Karabükspor, Mersin İdmanyurdu, Orduspor ve Samsunspor.
Trabzonspor'un ''Bordo-mavi'', Bursaspor'un ''Yeşil-beyaz'', İstanbul Büşükşehir Belediyespor'un ''Turuncu-lacivert'', Karabükspor'un ''Kırmızı-mavi'' ligin yeni takımları Mersin İdmanyurdu'nun ''Kırmızı-lacivert'', Orduspor'un ''Mor-beyaz'' ve Samsunspor'un ''Kırmızı-beyaz-siyah'' renklerini ligde başka kullanan takım yer almıyor.
Spor Toto Süper Lig'de mücadele edecek takımlar ve formalarının renkleri şöyle:
-Eskişehirspor: Kırmızı-siyah
-Gaziantepspor: Kırmızı-siyah
-Gençlerbirliği: Kırmızı-siyah
-MKE Ankaragücü: Sarı-lacivert
-Fenerbahçe: Sarı-lacivert
-Beşiktaş: Siyah-beyaz
-Manisaspor: Siyah-beyaz
-Galatasaray: Sarı-kırmızı
-Kayserispor: Sarı-kırmızı
-Medikalpark Antalyaspor: Kırmızı-beyaz
-Sivasspor: Kırmızı-beyaz
-İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Turuncu-lacivert
afs abi ii güzel diyorsun bende forum ist ye bilet almak için gidene kadar senle aynı şeyi düşünüyordum ama biletix e cok yakın olan gsstore girene kadar bak abi biletix e yakın olması bile büyük profosyonellik istiyen bi durun fenerium da yakında tepe home nin yanında acılacak 2 side biletix e cok yakın neyse gs ye özel ürün üretmişler ve yeni idman ürünleri var biz 4 senemizde bile eski idman ürünleri giyiyoruz he eskisi göze daha hoş geliyor ama eski ve tek bi tişört dahi olmaması üzücü satış matış diyeceksin abi ama ben her sene 3 forma alırım istemek benimde hakkım
nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Her tercihin bir ekonomik karşılığı var. Nike yönetim ne istiyorsa onu gönderiyor.
Nike maç öncesi futbolcular seronomiye böyle ceketlerle çıksın diye öneriyor bizimkiler istemiyor. Taraftar ne yapsın.
Galatasaray en kötü sezonunda bile 150.000 forma satışı yapabiliyor. Onların bu işlere ayırdığı bütçe ve insan kaynakları ile bizim kulubümüzün gerçekleri aynı değil. Onlar İstanbul'dan bu işin merkezinden yönetiyorlar bizimkiler Trabzon'dan yönetmeye çalışıyor. Satış kanallarını da düşününce iki takımın mücadele şartları aynı değil.
Bunları dile getirirken daha iyisi ve daha güzeli yapılabileceğini hiçbir zaman unutmuyorum. Bilakis hep bunu dile getirdim, mevcut şartlar ve seçenekler içerisinde daha iyisi ve güzeli yapılabilir.
Çok basit bir örnek vereyim hemen;
Şimdi karşımızda TT Arena sınavı var, bakalım korsan ürün yapanlar ne kadar hazırlanmış olaya, TS Club ne kadar hazır? gidip yerinde göreceğiz.
En son a f s tarafından düzenlendi; 24.08.2011, 11:52.
nevzat aydın artislik konusunda üstüne yok içraat yok geçen zippocu arkadaşa uğradım ts ni yok dedim ts nin bu işlerle uğraşan adamı kimse onun mallığı dedi hemen hemen hergün soruyorlar 61 yazanı veriyorum dedi bu kadar para hiçe sayılırmı dedi
bende twitden yazdım kendisine benimle ne alakası var dedi
nasıl bakarsan öyle görürsün
neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır
Yorum