Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ben lille nin bizimle oynadığı maçta giydiği formayı çok beğendim
    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Barcelonalı futbolcular formalarından şikayetçi
      29 Eylül 2011 11:30 | NTV Spor
      Barcelona yönetimi, futbolcuların yeni iç saha formasından şikayetçi olması üzerine üretici firma ile görüşmelere başladı. Firma, terlemeye bağlı olarak formanın fazlasıyla ağırlaştığından yakınan futbolcuların görüşlerini dikkate alarak, yeni testler yapılacağını duyurdu.

Barcelona'nın yeni formaları sezon başında çevre dostu olarak lanse edildi. Üretici firma, geri dönüşüm yoluyla imal ettiği formalara çok güveniyordu.
      Firma yetkililerine göre, yeni forma sadece çevre dostu olmakla kalmıyor; maçlar sırasında fazlasıyla terleyen oyuncuların mümkün olduğunca kuru kalmalarını sağlıyordu. Ancak Barcelonalı futbolcular, formalarından hiç de memnun değil.
      El Pais gazetesine göre futbolcular, formanın kendilerini kuru tutması bir yana, teri sünger gibi emdiğinden şikayetçi. Gazete, 200 gram ağırlığındaki formanın henüz ilk yarı sonunda yarım kilogram ağırlığa ulaştığını yazdı.
      Üstelik Barcelonalı futbolcular, formanın terin etkisiyle üzerlerine yapışıp; hareket kabileyetlerini kısıtlamasından da şikayetçi. El Pais, futbolculardan gelen şikayetler üzerine Barcelona yönetiminin, üretici firma ile sorunun çözümü için görüşmelere başladığını ifade etti.
      Kulüp sözcüsü, ünlü spor giyim firmasının sorunun en kısa sürede çözümü için bir dizi yeni test yapacağını açıkladı. Barcelonalı futbolcular her ne kadar formalarından şikayetçi olsa da, bu sezon henüz yenilgileri bulunmuyor.

Yorum

• NTVSpor'un haberi ilginç gerçekten.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• TS Club yeni web sitesi yayında

Kulübümüzün lisanslı ürünler markası TS Club’ın e-ticaret sitesi www.trabzonspor.com.tr yenilendi.

Yenilenen siteyle birlikte taraftarlarımız, daha modern, dinamik ve kullanıcı dostu bir tasarıma sahip olan siteden lisanslı ürünlerimizin tamamını detaylarıyla inceleyebilecek, alışveriş tutarı sınırı olmaksızın dünyanın her yerinden verecekleri ürün siparişlerine hiçbir kargo ücreti ödemeden sahip olabilecekler.

Üstelik, aktif Trabzonspor Kart sahibi taraftarlarımız sitede ödeme sayfasında Trabzonspor Kart numaralarını ve şifrelerini girerek yüzde 10 indirimden otomatik olarak yararlanabilecek.

Ayrıca TS Club e-ticaret sitesinin tasarımıyla birlikte Şampiyonlar Ligi ürünleri ve yeni koleksiyonlarıyla ürün gamı da yenilendi. Buna göre taraftarlarımız, A Takım ürünlerinden formalara, gündelik yaşamda kullanabileceği kıyafetlerden, bebek ürünlerine, ev tekstil ürünlerinden, aksesuarlara kadar zengin ürün seçeneklerine sahip olabilirler.

Beta versiyonuyla yayında olan yeni TS Club web sitesi, taraftarlarımıza keyifli, güvenli ve hızlı alışveriş imkânı sağlarken aynı zamanda önümüzdeki dönemde de gelişmeye devam edecek.

Eski TS Club web sitesine üye olan taraftarlarımız yeni sitedeki “şifremi unuttum” seçeneğini kullanarak yeniden üye olmaya gerek duymadan yeni şifreleriyle işlem yapabilecekler.

Taraftarlarımız yenilenen sitemizle ilgili görüş, öneri ve isteklerini tsclubwebmaster@trabzonspor.info.tr mail adresine gönderebilirler.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            arkadaşlar bir kez daha sorayım dedim

boy 1.78 kilo 78

s mi alayım m mi alayım
            forma alan arkadaşlarımız yardımcı olursalar sevinirim
            Hemen hemen aynı boy ve kilodayız M tam olur.
            Bordomavi.net

Yorum

• Yeni formalarda ilk baslardaki yazi fontlari, üzerinde logomuzunda oldugu yazi fotnlari neden artik kullanilmiyor da cok sade olan bembeyaz yazi fontlari kullaniliyor?

logolu olanlar cok güzeldi...
              *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
              ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• Bu mükemmel arma tekniğini Mersin İdmanyurdu bile kullanıyor.

Yorum

• İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yeni formalarda ilk baslardaki yazi fontlari, üzerinde logomuzunda oldugu yazi fotnlari neden artik kullanilmiyor da cok sade olan bembeyaz yazi fontlari kullaniliyor?

logolu olanlar cok güzeldi...
                  Beyaz fontlarda da logomuz var.
                  #BorussiaDortmund
                  #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak v.simsek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu mükemmel arma tekniğini Mersin İdmanyurdu bile kullanıyor.
                    http://www.onlinehummel.com/resim_go...yuk_1_zoom.jpg
                    formadaki toplanmayı da fark etmişsindir,
                    Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• arkadaşlar ts club.com dan forma almak istiyorum
                      giriyorum bütün bilgileri
                      benim ismin yazıyor ama kredi kartı babamın
                      işlemi tamamla diyorum
                      ödeme işlemi başarısız
                      taksitlendirme yapılamıyor diyor
                      oysa ben bir önceki kısımda peşin ödemeyi işaretlemişim zaten
                      nasıl bir sıkıntı olabilir?
                      şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• afs abi barcanın koldaki şampiyon apoletimi
                        nasıl bakarsan öyle görürsün
                        neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                        ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• yeni açılan sitede çok büyük sıkıntılar var
                          zor bela pederden kartı aldık
                          forma alacağız, onuda kabul ettirdik
                          siteye giriyorum uygulama zamanı hatası veriyor

ulan madem güvenlik sıkıntısı vardı beta sürümünde niye ilk siteyi kapattınız,hayır onuda geçtim illa benim forma alacağım zamana nasıl denk getirdiniz
                          arkadaş itin öldüğü yerde oturuyoruz,gidip forma alma imkanımızda yok,illa internetten almak zorunda kalıyoruz
                          şimdi bi de peder beye ne diyeceğiz bakalım
                          hay ben böyle işin içine tüküreyim yahu
                          ayda yılda bir forma alacağız
                          sitenin yeni sürümü çıkar,güvenlik sorunu olur,forma alamayız...

ölme eşşeğim ölme bilmem nerede yoncalar bitsin...
                          çok büyük sıkıntı içerisindeyim hacılar,şerefsizim sivilce çıkarıyorum sinirden yahu
                          bütün imkanlar formayı almamam için direniyor ama inat ettim o viktori formayı alacağım arkadaş.

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            yeni açılan sitede çok büyük sıkıntılar var
                            zor bela pederden kartı aldık
                            forma alacağız, onuda kabul ettirdik
                            siteye giriyorum uygulama zamanı hatası veriyor

ulan madem güvenlik sıkıntısı vardı beta sürümünde niye ilk siteyi kapattınız,hayır onuda geçtim illa benim forma alacağım zamana nasıl denk getirdiniz
                            arkadaş itin öldüğü yerde oturuyoruz,gidip forma alma imkanımızda yok,illa internetten almak zorunda kalıyoruz
                            şimdi bi de peder beye ne diyeceğiz bakalım
                            hay ben böyle işin içine tüküreyim yahu
                            ayda yılda bir forma alacağız
                            sitenin yeni sürümü çıkar,güvenlik sorunu olur,forma alamayız...

ölme eşşeğim ölme bilmem nerede yoncalar bitsin...
                            çok büyük sıkıntı içerisindeyim hacılar,şerefsizim sivilce çıkarıyorum sinirden yahu
                            bütün imkanlar formayı almamam için direniyor ama inat ettim o viktori formayı alacağım arkadaş.
                            TS Club İstanbul'un ayrı bir sitesi var istersen oradan dene..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              TS Club İstanbul'un ayrı bir sitesi var istersen oradan dene..

http://www.tsclubistanbul.net/
                              onlar kargo parasını bindirebilirler

tsclub kargo parası almayacağım diyor
                              ben uzak bir yerde oturuyorum
                              du bakalım site bi düzelene kadar bekleyeyim

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Barça'nın siyah formasının fiyatı 79.99 $
                                nike bu sene bize bu formayı yapsaydı varya eminim kan gövdeyi götür
                                memlekette ihtilal çıkardı !!
                                abi çok sade ya =))
                                pele good , maradona better , george best

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X