Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Nike'ın bize değer vermediğini nereden çıkarıyorsunuz? Ortada ticari bir anlaşma var, herkes kendi kazancını düşünüyor. Nike Trabzonspor gibi bir markayı bırakmayı düşünmüyor tahmin ettiğinizden fazla değer veriyor merak etmeyin. İşin bir de diğer tarafına bakalım forma veya ürün seçimleri kulübümüz tarafından yapılıyor. En basitinden maç öncesi seromoni için Galatasaray'ın giydiği fakat bizim giyemediğimiz ürün Nike tarafından bize önerilmiş bizimkiler kabul etmemiş. Bu tür işler ben istiyorum olsun demekle hemen olmuyor. Nevzat Aydın örneğinde olduğu gibi yönetime girmeden önce bu konularda en çok eleştiren fikir ortaya koyan oydu tam da bu işlerden sorumlu yönetim kurulu üyesi oldu.
Her işte öyledir ama hiçbir şey dışardan görüldüğü gibi kolay olmuyor. Kulübümüzün kendi gerçeklerini göz önüne almadan yapacağımız eleştirilerde hakikati ıslamış oluruz farkında olmadan. Hepsinin daha iyisi elbette yapılabilir ama öyle kırıp dökülecek bir durum yok ortada.
Nike biten sözleşmesini yenilemek isteyecektir. Diğer markalar özellikle Puma yeniden sponsorumuz olmak için pusuda bekliyor ve sürekli yeni teklifler sunuyor. Şampiyonlar liginde başarılar elde eden kulübümüzün eli artık daha da güçlü.
Geçmişi çabuk unutmuşuz; Nike ile ilk sözleşme imzaladığımızdaki ortamla şimdiki ortam aynı değil. Forma satışlarımız ise tarihimizde bu sayılara ulaşmamıştı. İlk forma anlaşmasını imzaladığımızda takımın hali marka değeri, başarıları ile şimdikine göz önüne getirin lütfen.
Tarihimizde ilk kez bir forma sponsoru ile 2 yıldan fazla sözleşmemiz sürdü. Tribündeki renk cümbüşü ve marka kargaşası da sona erdi. Son yıllarda daha önce olmadığı kadar lisanslı ürün ve forma tribünlerde yerini alıyor. Artan taraftar bilinci ile korsan ürüne eskisi kadar prim tanınmıyor.
Taraftar forma ve lisanslı ürün konusunda daha bilinçli ve bilgili.
]
sponsorlar kuyrukta bekliyor diyorsunda abi,peki AVEA ile bizmi anlaşmadık yoksa onlarmı teklif etmedi,bu konuda bilgin varmı,çünkü diğer 3 takımda avea reklamı var
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
sponsorlar kuyrukta bekliyor diyorsunda abi,peki AVEA ile bizmi anlaşmadık yoksa onlarmı teklif etmedi,bu konuda bilgin varmı,çünkü diğer 3 takımda avea reklamı var
Benim kastettiğim sponsorlar forma sponsorları.
Ayrıca Trabzoncell, Avea ile Türk Telekom aynı şirketin markaları. Galatasaray ve Beşiktaş'ta kollarda Avea var, Fener'in göğüs reklamı Avea kollar Türk Telekom.
Geçtiğimiz sezon biz de kollarda önce Trabzoncell sonra Caprice otel reklamı taşımıştık. Bu sezon neden reklam almadılar bilmiyorum.
Formamızın kollarına ve şortuna uygun teklifler gelirse elbette reklam alabiliriz. Şampiyonlar liginde buralara reklam alamıyorsunuz fakat lig için teklif gelirse değerlendirilir mutlaka.
En son a f s tarafından düzenlendi; 28.09.2011, 12:28.
Ayrıca Trabzoncell, Avea ile Türk Telekom aynı şirketin markaları. Galatasaray ve Beşiktaş'ta kollarda Avea var, Fener'in göğüs reklamı Avea kollar Türk Telekom.
Geçtiğimiz sezon biz de kollarda önce Trabzoncell sonra Caprice otel reklamı taşımıştık. Bu sezon neden reklam almadılar bilmiyorum.
Formamızın kollarına ve şortuna uygun teklifler gelirse elbette reklam alabiliriz. Şampiyonlar liginde buralara reklam alamıyorsunuz fakat lig için teklif gelirse değerlendirilir mutlaka.
Resimlerin kalitesi direk göze çarpıyor.
Bu mesajı yazarken de nerden alındıklarını anlamış oldum
Sormama gerek kalmadı
sari renk kaleci formasina karsiyim. nedeni ise belli. eziklerin de rengi sari (sari-lacivert, sari-kirmizi)
hic fenevde kirmizi forma veya salatasarayda lacivert forma gördünüz mü ?
veya barcelonada beyaz forma ?
sari renk kaleci formasina karsiyim. nedeni ise belli. eziklerin de rengi sari (sari-lacivert, sari-kirmizi)
hic fenevde kirmizi forma veya salatasarayda lacivert forma gördünüz mü ?
veya barcelonada beyaz forma ?
Aynen benim 4 yaşındaki delikanlıda Tolga için bu fenerli mi dedi ?
Yok oğlum o bizim kalecimiz dediysem de ne kadar anladı diye merak ederken,
biraz sonra elindeki bakugan savaşçısına ''Tolga'' adını verdi.
Şenol hocamında mavi ve yeşil kazakları vardı.daha doğru gibi geliyor bu renkler.
En son halil ibo tarafından düzenlendi; 28.09.2011, 17:17.
Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
TS Club tarafından Şampiyonlar Ligi’ne özel olarak üretilen ürünler Trabzon’daki bayilerde satışa sunulurken, yarından itibaren tüm TS Club’larda taraftarlarımızın beğenisine sunulacak.
Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı ilk maçta İnter’i 1-0 mağlup eden takımımız ikinci maçta da Lille ile 1-1 berabere kalarak grubundaki liderliği sürdürürken, bu lig için üretilen ürünler de taraftarlarımızın beğenisini topladı.
Taraftarlarımız Şampiyonlar Ligi’ne özel olarak üretilen ürünlere yarından ( perşembe ) itibaren tüm bayilerden ulaşabilirler.
Şampiyonlar ligi logosu kullandığınız tüm ürünler UEFA'nın onayı alındıktan sonra uygulanabiliyor. Ürünlerin yaptırılması, Trabzon'a gelmesi, barkod, stok fotoğraf çekimi, dekupe derken ancak yetişmiş.
Yeni satış sitemiz de hazır yarın resmi sitede haberini -büyük ihtimalle- gece yarısından sonra da yeni halini görebilirsiniz.
Yorum