Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tolga M. Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yurt dışı takımlarının formalarını sipariş edebileceğimiz bir site yada konuyla ilgili herhangi bir bilgi sahibi olanlar varmı acaba ?
    Bu sezon Corintihans'ın 3. forması mor-bordo ve şövalye işlemeli formayı arıyoruz. Var mı yardımcı olabilecek ?
    formaya fiyat olarak baktığında yanlış kur hesaplaması yapmadıysam eger 140 TL ye felan denk geliyor. ama yanılıyor olabilirim.
    dedigin formada mor-bordo demissin ama moru pek göremedim ben.
    Bordo ~~ Mavi
    'O halde varım...'

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Formalardaki reklamlara laf atarız, antrenmandakilerde isteriz, garip.
      tam tersi giydiği şeyin reklam panosu gibi olmasından hoşlanmayanlar için bire bir

üstelik arması dikişli
      ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Tolga M. Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yurt dışı takımlarının formalarını sipariş edebileceğimiz bir site yada konuyla ilgili herhangi bir bilgi sahibi olanlar varmı acaba ?
        Bu sezon Corintihans'ın 3. forması mor-bordo ve şövalye işlemeli formayı arıyoruz. Var mı yardımcı olabilecek ?
        Kargosuyla birlikte 155 $'a satılıyor burada.

Burada da kargosu bedava 26 $'a satılıyor ama orijinal olup olamadığından emin olamadım.

teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Bu yıl Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden 32 takımın 10'u Nike giyiyor.

İnter, Trabzonspor, Manchester United, Basel, Genk, Arsenal, Porto, Shaktar Donetsk, Zenit, Barcelona.

Yalnız Genk ile biz katalogtan giyiniyoruz.

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            dostum milli formayı nike mağazasından al ismi yazzdırırsın
            sorun orjinal baskıda,yapıyorlar mı bilmiyorum. ben de o şekilde,büyük nike mağazalarına uğrayıp soruşturacağım zaten.
            ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• İlk olarak EROS87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu yıl Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden 32 takımın 10'u Nike giyiyor.

İnter, Trabzonspor, Manchester United, Basel, Genk, Arsenal, Porto, Shaktar Donetsk, Zenit, Barcelona.

Yalnız Genk ile biz katalogtan giyiniyoruz.
              Basel'in forması katalogtan, sadece armayı sol tarafa yapıştıracaklarına ortaya yapıştırmışlar, bu mu özellik ?

İnter'in forması da Fransa'nın forma modeli.

Porto'nun 3'te 1'i özel tasarım.

Şaktar'ın özel forması yok.

Ve sana bir soru, bu 10 takım arasında turnuva yapılsa, kim sonlarda olur ? Genk ve Trabzonspor. Neden kaybeden bir takıma ben yaptırım yapayım ki (nike olarak düşün). Sadece kendi pencerenden bakıyorsun. Trabzonspor ne ya güldürmeyin beni. Önce bi Şampiyonlar Ligi'nde kalmayı başarsında bi takıma çeki düzen verilsin, Süperlig kupası kazanalım da ondan sonra Nike'la bak ben bunu yapıyorum benimle devam etmek istiyorsan özel forma isterim diyebilesin.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaslar bir soru
                2 forma alacagiz

birisinde boy kilo

175 75

diger, 170 78

hangi bedenle almalıyız. eski nike ile aynı mı hala.
                177'ye 85 kiloyum M rahat oluyor size de M olur. L almayın fazla büyük kaçar..

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Basel'in forması katalogtan, sadece armayı sol tarafa yapıştıracaklarına ortaya yapıştırmışlar, bu mu özellik ?

İnter'in forması da Fransa'nın forma modeli.

Porto'nun 3'te 1'i özel tasarım.

Şaktar'ın özel forması yok.

Ve sana bir soru, bu 10 takım arasında turnuva yapılsa, kim sonlarda olur ? Genk ve Trabzonspor. Neden kaybeden bir takıma ben yaptırım yapayım ki (nike olarak düşün). Sadece kendi pencerenden bakıyorsun. Trabzonspor ne ya güldürmeyin beni. Önce bi Şampiyonlar Ligi'nde kalmayı başarsında bi takıma çeki düzen verilsin, Süperlig kupası kazanalım da ondan sonra Nike'la bak ben bunu yapıyorum benimle devam etmek istiyorsan özel forma isterim diyebilesin.

söylediğim gibi biz ve genk dışındakiler özel tasarım, şimdi nike kataloğunu ve o takımların formalarını koyup aralarındaki farkı gösterecek değilim.

ayrıca o mesajım bilgilendirme amacından başka birşey taşımıyor. şuna özel forma yaptınız bize yapmadınız, gibi bir ifade mi var da ben görmüyorum.

Yorum

• Basel özel forma giyor!

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Formalarda ki armanın değişimini şimdi farkediyorum ! Gerçekten de Trabzonspor'a yakışır bir armadır !
                      Aynen Öyle Değişim Çok Açık ...

Yorum

• Kaç tane maç yaptık fakat hiç gold formayı giymedik? :/
                        7

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kaç tane maç yaptık fakat hiç gold formayı giymedik? :/
                          berbat olduğunu o rengin gold olmadığını onlar da biliyorlar çünkü
                          "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            berbat olduğunu o rengin gold olmadığını onlar da biliyorlar çünkü

Almanyadaki alman arkadaslarimin hepsi hayran o formaya. Hatta dünyanin en güzel formasi oldugunu diyorlar
                            Objektif bakildiginda gercekten cok hos duruyor, Ofsporun eski formasi oldugunu unutmak gerek.

Yorum

• O formadaki hatalardan biride nike logosu beyaz. Siyah olması gerekirken...
                              7

Yorum

• Ben gold formayı beğeniyorum.Henüz almak nasip olmadı Gold'dan.Benfica maçında Olimpiyat'ta bir renktaşın üzerinde görmüştüm.Gayet kaliteli duruyordu.Bence Ferhat'a yakışmadı o forma.Bize de öyle geliyor diye düşünüyorum.En kısa zamanda almayı da düşünüyorum.
                                9 # Osvaldo'

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X