Yurt dışı takımlarının formalarını sipariş edebileceğimiz bir site yada konuyla ilgili herhangi bir bilgi sahibi olanlar varmı acaba ?
Bu sezon Corintihans'ın 3. forması mor-bordo ve şövalye işlemeli formayı arıyoruz. Var mı yardımcı olabilecek ?
formaya fiyat olarak baktığında yanlış kur hesaplaması yapmadıysam eger 140 TL ye felan denk geliyor. ama yanılıyor olabilirim.
dedigin formada mor-bordo demissin ama moru pek göremedim ben.
Yurt dışı takımlarının formalarını sipariş edebileceğimiz bir site yada konuyla ilgili herhangi bir bilgi sahibi olanlar varmı acaba ?
Bu sezon Corintihans'ın 3. forması mor-bordo ve şövalye işlemeli formayı arıyoruz. Var mı yardımcı olabilecek ?
Bu yıl Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden 32 takımın 10'u Nike giyiyor.
İnter, Trabzonspor, Manchester United, Basel, Genk, Arsenal, Porto, Shaktar Donetsk, Zenit, Barcelona.
Yalnız Genk ile biz katalogtan giyiniyoruz.
Basel'in forması katalogtan, sadece armayı sol tarafa yapıştıracaklarına ortaya yapıştırmışlar, bu mu özellik ?
İnter'in forması da Fransa'nın forma modeli.
Porto'nun 3'te 1'i özel tasarım.
Şaktar'ın özel forması yok.
Ve sana bir soru, bu 10 takım arasında turnuva yapılsa, kim sonlarda olur ? Genk ve Trabzonspor. Neden kaybeden bir takıma ben yaptırım yapayım ki (nike olarak düşün). Sadece kendi pencerenden bakıyorsun. Trabzonspor ne ya güldürmeyin beni. Önce bi Şampiyonlar Ligi'nde kalmayı başarsında bi takıma çeki düzen verilsin, Süperlig kupası kazanalım da ondan sonra Nike'la bak ben bunu yapıyorum benimle devam etmek istiyorsan özel forma isterim diyebilesin.
Basel'in forması katalogtan, sadece armayı sol tarafa yapıştıracaklarına ortaya yapıştırmışlar, bu mu özellik ?
İnter'in forması da Fransa'nın forma modeli.
Porto'nun 3'te 1'i özel tasarım.
Şaktar'ın özel forması yok.
Ve sana bir soru, bu 10 takım arasında turnuva yapılsa, kim sonlarda olur ? Genk ve Trabzonspor. Neden kaybeden bir takıma ben yaptırım yapayım ki (nike olarak düşün). Sadece kendi pencerenden bakıyorsun. Trabzonspor ne ya güldürmeyin beni. Önce bi Şampiyonlar Ligi'nde kalmayı başarsında bi takıma çeki düzen verilsin, Süperlig kupası kazanalım da ondan sonra Nike'la bak ben bunu yapıyorum benimle devam etmek istiyorsan özel forma isterim diyebilesin.
söylediğim gibi biz ve genk dışındakiler özel tasarım, şimdi nike kataloğunu ve o takımların formalarını koyup aralarındaki farkı gösterecek değilim.
ayrıca o mesajım bilgilendirme amacından başka birşey taşımıyor. şuna özel forma yaptınız bize yapmadınız, gibi bir ifade mi var da ben görmüyorum.
berbat olduğunu o rengin gold olmadığını onlar da biliyorlar çünkü
Almanyadaki alman arkadaslarimin hepsi hayran o formaya. Hatta dünyanin en güzel formasi oldugunu diyorlar
Objektif bakildiginda gercekten cok hos duruyor, Ofsporun eski formasi oldugunu unutmak gerek.
Ben gold formayı beğeniyorum.Henüz almak nasip olmadı Gold'dan.Benfica maçında Olimpiyat'ta bir renktaşın üzerinde görmüştüm.Gayet kaliteli duruyordu.Bence Ferhat'a yakışmadı o forma.Bize de öyle geliyor diye düşünüyorum.En kısa zamanda almayı da düşünüyorum.
Yorum