Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak emre1inci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleen sevindiğim şey şortta trabzonspor logosunun sol tarafa alınması.
geçen sene logo+numara+nike amblemi sol tarafta üst üste çok kötü duruyodu•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülespariş verme bence git al.. hala yamuk armalı formalar var.. son üretilenlerde hata yok gidip seçsen daha iyi olur
Yorum
-
Yurt dışı takımlarının formalarını sipariş edebileceğimiz bir site yada konuyla ilgili herhangi bir bilgi sahibi olanlar varmı acaba ?
Bu sezon Corintihans'ın 3. forması mor-bordo ve şövalye işlemeli formayı arıyoruz. Var mı yardımcı olabilecek ?9 # Osvaldo'
Yorum
-
İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaslar bir soru
2 forma alacagiz
birisinde boy kilo
175 75
diger, 170 78
hangi bedenle almalıyız. eski nike ile aynı mı hala.'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl giymek istediğinize göre değişir. Mesela kendimden örnek vereyim, oradan bir çıkarım yapın. 180 boy, 70 kiloyum. M beden giyiyorum, boyu tam oluyor, vücuduma da tam oturuyor. Ama eğer dar giymeyi sevmeseydim, geniş geniş L beden giyerdim, eski formam öyleydi. L forma öneririm sizlere de ama beni dinlemeyin, sonra olmaz formalarınız falan
Yorum
-
İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkiye milli forma arıyorum fakat #17 burak baskılı olacak.temin edebileceğim bir yer bilen var mı?ÜNAL KARAMAN!
Yorum
-
İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn son OnurKul tarafından düzenlendi; 03.09.2011, 15:04.Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum