Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 7

Yorum

• İlk olarak emre1inci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      en sevindiğim şey şortta trabzonspor logosunun sol tarafa alınması.
      geçen sene logo+numara+nike amblemi sol tarafta üst üste çok kötü duruyodu
      Trabzonspor armasi sağ tarafa alındı yanlız ...

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        spariş verme bence git al.. hala yamuk armalı formalar var.. son üretilenlerde hata yok gidip seçsen daha iyi olur
        vallah gitmek cok isterim ama paris de oturuyorum bu yazinda izin yok

Yorum

• Nike bizi geçtim Milli Takıma'da öyle aman aman ilgi göstermiyor. Resmi sitesinde Galatasaray reklamı dururken Milli Takıma dair bir şey yok(ya da ben görmedim)

Nike Hollanda diyorum ve susuyorum.

Yorum

• satıştaki antreman ürünlerinde trabzonspor arması dışında hiçbirşey yok

ne sponsor ne hologram
            ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• Formalardaki reklamlara laf atarız, antrenmandakilerde isteriz, garip.
              7

Yorum

• arkadaslar bir soru
                2 forma alacagiz

birisinde boy kilo

175 75

diger, 170 78

hangi bedenle almalıyız. eski nike ile aynı mı hala.
                13 Vitor Hugo

Yorum

• Yurt dışı takımlarının formalarını sipariş edebileceğimiz bir site yada konuyla ilgili herhangi bir bilgi sahibi olanlar varmı acaba ?
                  Bu sezon Corintihans'ın 3. forması mor-bordo ve şövalye işlemeli formayı arıyoruz. Var mı yardımcı olabilecek ?
                  9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkadaslar bir soru
                    2 forma alacagiz

birisinde boy kilo

175 75

diger, 170 78

hangi bedenle almalıyız. eski nike ile aynı mı hala.
                    Nasıl giymek istediğinize göre değişir. Mesela kendimden örnek vereyim, oradan bir çıkarım yapın. 180 boy, 70 kiloyum. M beden giyiyorum, boyu tam oluyor, vücuduma da tam oturuyor. Ama eğer dar giymeyi sevmeseydim, geniş geniş L beden giyerdim, eski formam öyleydi. L forma öneririm sizlere de ama beni dinlemeyin, sonra olmaz formalarınız falan
                    '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                    Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Dorukhan Açıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Nasıl giymek istediğinize göre değişir. Mesela kendimden örnek vereyim, oradan bir çıkarım yapın. 180 boy, 70 kiloyum. M beden giyiyorum, boyu tam oluyor, vücuduma da tam oturuyor. Ama eğer dar giymeyi sevmeseydim, geniş geniş L beden giyerdim, eski formam öyleydi. L forma öneririm sizlere de ama beni dinlemeyin, sonra olmaz formalarınız falan
                      Bence L arkadaşlara hem bol hem uzun gelir.Bunu önlemek istiyorsanız gidip deniyerek almanız sizin için en iyisi olur.

Yorum

• Formalarda ki armanın değişimini şimdi farkediyorum ! Gerçekten de Trabzonspor'a yakışır bir armadır !

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak oguzhann tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Türkiye milli forma arıyorum fakat #17 burak baskılı olacak.temin edebileceğim bir yer bilen var mı?
                          cevabı bilen yok galiba ama tekrar soralım,konu hakkında bilgisi olan var mı?
                          ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• dostum milli formayı nike mağazasından al ismi yazzdırırsın
                            nasıl bakarsan öyle görürsün
                            neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
                            ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• En son Metin Sağır tarafından düzenlendi; 03.09.2011, 13:32.
                              7

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şenol Hoca'nın giydiği tişört yine Nike ürünü. Mağazada görmüştüm, nike retro veya asya gibi bir şey, bir koleksiyon sanırım.
                                En son OnurKul tarafından düzenlendi; 03.09.2011, 15:04.
                                Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X