Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yurtdisina sipariste nekadar zamanda geliyo Formalar ? Türkiyeye gitmeyi bekliyodum, ama malum San Siroya yeni formalan gitmek gerek
    benim elime 4 gün icinde ulasti formam

Yorum

• 2 oğluma da victory forma aldım geçen ay,bugün ilk işim eşime ve kendime de bir forma almak olacak.

Yorum

• İlk olarak Liberta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        2 oğluma da victory forma aldım geçen ay,bugün ilk işim eşime ve kendime de bir forma almak olacak.
        Şimdiden hayırlı olsun Abi...
        Hamiş

Yorum

• Haha ulan diyorum bu adam kim bizde böyle biri yok..

Yorum

• Fiyatıda 40 Euro

Yorum

• Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• internetten sipariş verecektim ama elime geç ulaşır diye bekleyemedim ve nike mağazasından Victory forma aldım.arkasına da 33-Gabriç yazdırdım.Gerçi yazı fontu orjinal değil ama forma çok güzel.Çubuklunun haricinde bir formayı bu kadar beğeneceğimi söyleseler hayatta inanmazdım.
                diğerlerinden farklı...öteki...
                Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
                2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!

Yorum

• Bu sezon formalarindan alan birisi bana büyükükleri hakkinda bilgi verebilirmi ?
                  Hangi beden almam gerektigini birisi yazarsa sevinirim,
                  bugün internet üzerinden siparis vermem lazim.Bayram araya girmeden.
                  Beden: 1.90 m / zayif
                  keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Ben çubuklu forma aldım, M, 181 boyundayım 75 kilo. Nike'a geçeli forma alıyorum her sene ve her sene M alıyorum.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben çubuklu forma aldım, M, 181 boyundayım 75 kilo. Nike'a geçeli forma alıyorum her sene ve her sene M alıyorum.
                      Ben L alayim ozaman.
                      keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• uzun kolu formam

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben L alayim ozaman.
                          M veya L olabilir. Ben de 1,82 boy, 88 civarı kilodayım. L hafif bol geliyor.

Yorum

• şampiyonlar ligi amblemi de olur mu yeni üretilecek formalarda olursa bi forma daha alırım valla

Yorum

• Şampiyonlar Ligi amblemi koyulacak mı acaba.Eğer koyulacaksa bekleyeyim bir süre daha öyle alayım
                              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                              As Roma
                              Francesco Totti "10"
                              Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

uzun kolu formam
                                bu renkler acayip bunu tutturabileser süper forma
                                [T][S]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X