Çok şükür gerçek yerini buldu. TS Club ile görüşüp bayrak konusunda kampanya yapmalarını isteyeceğim. Bol bol Türk bayrağı siparişi vermeleri lazım.
Nike'ın tasarımlarını kendi renklerimizde görmek güzel fakat BMN olarak asla korsan ürünlere destek vermiyoruz. Adidas gibi üç çizgili üzerinde Nike logosu olan çakma ürünler gördüm zamanında. Gerçek taraftar lisanslı ürün kullanır.
ali fuat abi bari iletisime gecdinde söylede bu sefer XXL forma da cikartsinlar
Organik şampiyon tişört tasarımlarını yolladık lakin ses yok yönetimden. 25 tasarım yolladım, Nevzat Aydın'a da yolladım, ancak şike olayları patlayınca o da ilgilenmedi.
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Şampiyonlar ligine hazırlıklar başlamış kulüpte. Bu hengamede böyle bir tişört çıkarırlar mı bilmiyorum. Gündemler değişti ve yoğunlaştı.
Ezikler tahrik olmasınlar diye çıkarmayabilirler de benden söylemesi. Sonra sanki ben karar veriyorum ben ürettiyorum gibi niye çıkmadı diye bana sorular geliyor.
Öneriyi ilk duyunca tepkiler olumluydu, ama üretim aşamasına karar vermek için yönetimin onayı ve daha bir sürü detay giriyor işin içine.
Bunca yıldan sonra neler olabileceğini az çok tahmin edebiliyorum.
Bu kibirli sarı lacivert güruh yüzünden sevincimizi bile doğru düzgün yaşayamıyoruz.
Küme düşseler de kurtulsak şunlardan.
En son a f s tarafından düzenlendi; 25.08.2011, 17:53.
Şampiyonlar ligine hazırlıklar başlamış kulüpte. Bu hengamede böyle bir tişört çıkarırlar mı bilmiyorum. Gündemler değişti ve yoğunlaştı.
Ezikler tahrik olmasınlar diye çıkarmayabilirler de benden söylemesi. Sonra sanki ben karar veriyorum ben ürettiyorum gibi niye çıkmadı diye bana sorular geliyor.
Öneriyi ilk duyunca tepkiler olumluydu, ama üretim aşamasına karar vermek için yönetimin onayı ve daha bir sürü detay giriyor işin içine.
Bunca yıldan sonra neler olabileceğini az çok tahmin edebiliyorum.
Bu kibirli sarı lacivert güruh yüzünden sevincimizi bile doğru düzgün yaşayamıyoruz.
malesef internet sitesinde 4 senedir XXL yok gecen sene tel acdimda Bu bedenler Sabit denilmisdi ama niyese GS de ayni markayi kulaniyor Nike onda XXL var
Yorum