Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    - Uzun kollu alacaktım bu sene , iyikide beklemişim ya
    Aynen abende onun için bekledım neye niyet neye kısmet
    Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çok şükür:

Çok şükür gerçek yerini buldu. TS Club ile görüşüp bayrak konusunda kampanya yapmalarını isteyeceğim. Bol bol Türk bayrağı siparişi vermeleri lazım.

Nike'ın tasarımlarını kendi renklerimizde görmek güzel fakat BMN olarak asla korsan ürünlere destek vermiyoruz. Adidas gibi üç çizgili üzerinde Nike logosu olan çakma ürünler gördüm zamanında. Gerçek taraftar lisanslı ürün kullanır.

ali fuat abi bari iletisime gecdinde söylede bu sefer XXL forma da cikartsinlar

Yorum

• şampiyonlar ligi için özel forma hazıranır mı afs abi

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          - Uzun kollu alacaktım bu sene , iyikide beklemişim ya
          Uzun kolluların piyasaya çıkışı ne kadar sürecek acep

(UEFA)

Yorum

• Yorum

• Eline sağlık, çok güzel ama gövdedeki bordoyu da koldakiyle aynı yap bence.

Yorum

• Organik şampiyon tişört tasarımlarını yolladık lakin ses yok yönetimden. 25 tasarım yolladım, Nevzat Aydın'a da yolladım, ancak şike olayları patlayınca o da ilgilenmedi.
                Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Şampiyonlar ligine hazırlıklar başlamış kulüpte. Bu hengamede böyle bir tişört çıkarırlar mı bilmiyorum. Gündemler değişti ve yoğunlaştı.

Ezikler tahrik olmasınlar diye çıkarmayabilirler de benden söylemesi. Sonra sanki ben karar veriyorum ben ürettiyorum gibi niye çıkmadı diye bana sorular geliyor.

Öneriyi ilk duyunca tepkiler olumluydu, ama üretim aşamasına karar vermek için yönetimin onayı ve daha bir sürü detay giriyor işin içine.

Bunca yıldan sonra neler olabileceğini az çok tahmin edebiliyorum.

Bu kibirli sarı lacivert güruh yüzünden sevincimizi bile doğru düzgün yaşayamıyoruz.

Küme düşseler de kurtulsak şunlardan.
                  En son a f s tarafından düzenlendi; 25.08.2011, 17:53.
                  https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şampiyonlar ligine hazırlıklar başlamış kulüpte. Bu hengamede böyle bir tişört çıkarırlar mı bilmiyorum. Gündemler değişti ve yoğunlaştı.

Ezikler tahrik olmasınlar diye çıkarmayabilirler de benden söylemesi. Sonra sanki ben karar veriyorum ben ürettiyorum gibi niye çıkmadı diye bana sorular geliyor.

Öneriyi ilk duyunca tepkiler olumluydu, ama üretim aşamasına karar vermek için yönetimin onayı ve daha bir sürü detay giriyor işin içine.

Bunca yıldan sonra neler olabileceğini az çok tahmin edebiliyorum.

Bu kibirli sarı lacivert güruh yüzünden sevincimizi bile doğru düzgün yaşayamıyoruz.

Küme düşseler de kurtulsak şunlardan.
                    ali fuat abi XXL formada uretilcekmi bilgin varmi

Yorum

• İlk olarak samsunlu1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ali fuat abi XXL formada uretilcekmi bilgin varmi
                      Siparişler önceden veriliyor, bu konu hakkında bilgim yok. XXL beden varsa bile çok azdır merkez TS Club ile temasa geçersen iyi olur.
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• malesef internet sitesinde 4 senedir XXL yok gecen sene tel acdimda Bu bedenler Sabit denilmisdi ama niyese GS de ayni markayi kulaniyor Nike onda XXL var

Yorum

• Scunthorpe United Victory forma ve renkler aynı
                          -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Scunthorpe United Victory forma ve renkler aynı
                            bende şimdi onu yazıcaktım
                            az önce skyturk de baktım adamların formayla aynısı bizim ve rengi victory forma
                            ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

• Yurtdisina sipariste nekadar zamanda geliyo Formalar ? Türkiyeye gitmeyi bekliyodum, ama malum San Siroya yeni formalan gitmek gerek
                              keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Bugün aldım zafer simgeli formadan. Çok güzel olmasa da fena değil. En azından armamız böyle çok daha güzel olmuş.
                                . .
                                . Futbol yetenekli aptalların oyunu olmamalı
                                . .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X