İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak Liberta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 oğluma da victory forma aldım geçen ay,bugün ilk işim eşime ve kendime de bir forma almak olacak.Hamiş
Yorum
-
internetten sipariş verecektim ama elime geç ulaşır diye bekleyemedim ve nike mağazasından Victory forma aldım.arkasına da 33-Gabriç yazdırdım.Gerçi yazı fontu orjinal değil ama forma çok güzel.Çubuklunun haricinde bir formayı bu kadar beğeneceğimi söyleseler hayatta inanmazdım.diğerlerinden farklı...öteki...
Karadenizliyim, umudumun bittiği yerde inadım başlar..
2021-2022 Sezonu Süper Lig Şampiyonu TRABZONSPOR!
Yorum
-
Bu sezon formalarindan alan birisi bana büyükükleri hakkinda bilgi verebilirmi ?
Hangi beden almam gerektigini birisi yazarsa sevinirim,
bugün internet üzerinden siparis vermem lazim.Bayram araya girmeden.
Beden: 1.90 m / zayifkeske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen çubuklu forma aldım, M, 181 boyundayım 75 kilo. Nike'a geçeli forma alıyorum her sene ve her sene M alıyorum.keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...
Yorum
-
İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen L alayim ozaman.
Yorum
-
İlk olarak trabzonspor10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
uzun kolu formam[T][S]
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum