Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Barcelona'nın sarı kullanmasının bir anlamı var.

Forma tasarımında kullandığınız her renk ve argümanın bir anlamı bir amacı olması lazım.

Beyaz bordo mavi renkleri ortaya çıkaran güzel bir renk.

Sezon başında Fenerium'dan transfer edilen TS Club sorumlusunun seçimiyle bordo zeminde bordo fontlar kullanmış, gelen haklı tepkilerle şimdiki kullanıma dönmüştük. Doğru olanı da şimdi kullanılan.

Bizim forma numaralarında kullanacağımız en güzel renkler: bordo zemin için beyaz olmalı. Bordo zeminde kullanılacak beyaz fontun etrafında gümüş veya altın kontür olabilir ekstra olarak. Mavi zeminde ise sarı veya altın rengi zaten görülmüyor, uzaktan seçilmesi için kontrast olması gerekiyor, mavi zemin için de en doğru tercih yine bordo.

Forma rengi, sponsor logosu, forma numaraları uyumlu renklerden oluşmalı. Trabzonspor için yapılan son uygulamalar doğru tercihler.

usta şimdi beyaz şerit eklencek mi o armaya . bunu çıkarıyorum yazdıklarından.

Yorum

Görende formalarla ilgili kararı benim verdiğimi sanacak. Kulüp formalarda kullanılacak fontlarla ilgili öneride bulunmamı istemişti, ben de birkaç font gönderdim kulübe neler olduğunun bir kısmını da burada paylaştım ama hangileri olur bilemem.

Barça'nın yeni fontları da olabilme ihtimali içinde.

Forma ekranda donan bir görüntü değil, asıl kimliğini sahada yeşil zemin içinde mücadele ederken bir takımla birlikte gösteriyor. Algılarımızın değişeceğini söylemiştim.

[
      Şortların boyları da modadan etkileniyor. Bu seneki şort uzunluğunu sevdim, daha çok yüzey daha çok renk demek böylece forma şort çorap uyumu daha ön plana çıkıyor.
      Dun aksamki el clasicoyu izlerken madridin forma fontari ve rengi cok guzel demistim bugun de bu konusuyu incelerken paylasmak istedim

Alisagelmisin disinda farkli bir font bence cok guzel

En son lazrail_ts tarafından düzenlendi; 16.08.2011, 03:53.

Yorum

• Hertha Berlin

En son a f s tarafından düzenlendi; 16.08.2011, 09:16.
        https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Şuna bakın Allah rızası için yaa
            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Üstte Victory Forma
              Şort Beyaz
              Konç Mavi

Bu kombinasyonu dün geceden beri kafamda canlandırıyorum nasıl olur diye benim hoşuma gitti hayalimde
              "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
              Ali Kemal Denizci

Yorum

• Athletic Bilbao maçında büyük ihtimalle beyaz forma ile sahada olacağız.
                Deplasmaniçin takımımıza çubuklu forma ve beyaz forma seti hazırlanmış. Forma seçimlerinde ev sahibi takımın önceliği olduğu için beyaz forma setini kullanma ihtimalimiz yüksek.

Fontlar şimdilik değişmiyor, ligin ikinci yarısında Barcelona'nın 2011 fontlarıyla çıkma ihtimalimiz var.

İç saha formaları

Bunlar da deplasman formaları

TT Arena'daki maça da çubuklu forma ile çıkarız büyük ihtimalle.
                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kadeşim site açmak zor değil. Bende açarım site. Ne var bunda ? Çok mu özel ?
                  Kolay olduğunu bende biliyorum sadece garibime gitti.
                  7

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Üstte Victory Forma
                    Şort Beyaz
                    Konç Mavi

Bu kombinasyonu dün geceden beri kafamda canlandırıyorum nasıl olur diye benim hoşuma gitti hayalimde
                    kombinasyon güzel ama bu sezon beyaz şortumuz yok maalesef. bordo, turkuaz, siyah şortlarımız var.

Yorum

...

Tek kelimeyle mükemmel ...

Kaç liradır bu ?
                      "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Yorum

• Orduspor'un logoları basan da kördü heralde, soldaki ile hizalanmamış.
                          7

Yorum

• 7

Yorum

• İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Orduspor'un logoları basan da kördü heralde, soldaki ile hizalanmamış.
                              Umbro'da öyle olur genelde.

Orduspor armasını yenilemiş, fındıkların ortasında yıldız var.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Kulüp fontlarımızı mı değiştirecekmiş? Arkadaş bu nasıl iş ya? Formanın orijinalliği falan kalmadı. Forma aldık iki gün sonra armayı büyüttüler, şimdi de fontlarımızı değiştirecekler. Boşuna verdik o zaman o kadar parayı. Böyle amatörlük nerede görülmüş. Yanımdaki adamla aynı parayı vermiş olacağım ama benim formam ''eski'' olacak, vay anasını ya.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X