Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizden pek manken olmaz ama, üstümüzde nasıl durduğunu gösterelim : ) Ben çok memnun oldum bu formayı aldığıma inşallah düşüncelerim değişmez.
    Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
    Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Yakışmış Burak , şampiyonluklarda giyersin inşallah.
      Twitter Adresim

Yorum

• 2011-2012 sezonunda 61 numaralı forma taraftarlarımızın olacak. Buna göre hazırlanan özel 61 numaralı taraftar formaları TS Clublar’da satışa sunulacak.

Taraftarlarımızdan maçlara bu formalarla gelmeleri istenecek. H.Avni Aker Stadı’nda oynanacak olan müsabakalarda takım kadroları sayılırken oyuncularımızın isimlerinin ardından 61 numarayla büyük taraftarımız anons edilecek.

Yine maçlarda sponsorlarımız tarafından hazırlanacak 61 numaralı dev formalar Türk Telekom Maraton ve kale arkası tribünlerinde açılacak.

Resmi site
        En son Uğurtan tarafından düzenlendi; 02.07.2011, 21:31.
        TRABZONSPOR
        iyi ki varsın Eren Bülbül...
        İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bizden pek manken olmaz ama, üstümüzde nasıl durduğunu gösterelim : ) Ben çok memnun oldum bu formayı aldığıma inşallah düşüncelerim değişmez.

güle güle giy valla yakışmış
          TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak muts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            2011-2012 sezonunda 61 numaralı forma taraftarlarımızın olacak. Buna göre hazırlanan özel 61 numaralı taraftar formaları TS Clublar’da satışa sunulacak.

Taraftarlarımızdan maçlara bu formalarla gelmeleri istenecek. H.Avni Aker Stadı’nda oynanacak olan müsabakalarda takım kadroları sayılırken oyuncularımızın isimlerinin ardından 61 numarayla büyük taraftarımız anons edilecek.

Yine maçlarda sponsorlarımız tarafından hazırlanacak 61 numaralı dev formalar Türk Telekom Maraton ve kale arkası tribünlerinde açılacak.
            Güzel Düşünce .
            En son Uğurtan tarafından düzenlendi; 02.07.2011, 21:32.
            Twitter Adresim

Yorum

• Şu taraftar formalarını görelim bakalım nasıl bir şey ne zaman hazırlanır acaba
              TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yahu her şeyi anladım tamam da Nike T-Shirt 75 papel . Bu nedir yahu ?

Ne alıyoruz ? Tamam seviyoruz da enayi değiliz be arkadaş . Gider en afillisinden 3 tane T-shirt alırım o paraya .

75 Lira T-Shirt'e vermek de nedir . Tamam çok kıyak bir şey olur da eyvallah derim . Eee o da yok .

Seviyorum armasını ama enayi değilim . Victory forma dışında da almayı düşünmüyorum .

Hadi vurun öldürün beni şimdi , o arma kutsaldır çuvala basılsa alırım deyin .
                Sapına kadar haklısın kardeşim.

İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Barça tshirtü 50 lira.
                Al buyur Barca'nın taraftar profiliyle bizim taraftar profilimiz aynı mı. Ve Barca'ya sunulan ürünlerle bizimkiler...
                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tüm formlarda arma bordonun sol çizgisine yakın mı basılmış?
                  “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                  Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tüm formlarda arma bordonun sol çizgisine yakın mı basılmış?
                    Özellikle yapılmış çok belli. Armanın sivri ucu, bordo çubuğun sivri ucunun altında duruyor. Bir nevi simetri yakalamaya çalışmışlar diyebiliriz...
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Burak Zihni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bizden pek manken olmaz ama, üstümüzde nasıl durduğunu gösterelim : ) Ben çok memnun oldum bu formayı aldığıma inşallah düşüncelerim değişmez.

Pek yakismis kardesim güle güle giy bende aynisini alacagim Insallah.

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Özellikle yapılmış çok belli. Armanın sivri ucu, bordo çubuğun sivri ucunun altında duruyor. Bir nevi simetri yakalamaya çalışmışlar diyebiliriz...
                        Arma, bordu çubuğun ortasında olsa idi simetri olurdu.

Bu şeklini ifade edemiyorum...

Sanırım alkolik bir vatandaş karar vermiş...
                        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                        Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yiyeyim simetrisini yaa. Keşke açıklama da yapsalardı şu şu sebeplerden dolayı armamız böyle uygulandı diye. Ortalayınca daha güzel olduğundan mantıklı sebepleri vardır belki ama kim bilir...
                          BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

Akıllarınca bir simetri yaratmaya çalışmışlar işte. Simetri anlayışıyla alakalı bir durum yapan vatandaşın...
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

Bencede armalari yapistiran sarhostu

Yorum

• yazılan çizilen her şey güzelde anlayamadığım benim ...bu formalar yapılırken bir tane basılsa bakılsa nasıl olmuş diye olmaz acaba yada yapılmıyor mu ? geliyor formalar veriyolar adamaların eline basın bakalımmı diyolar hiçmi simetri falan anlamıyor bu adamlar ... göz var nizam var be kardeşim ... ha diyosan kardeşim biz onu oraya bilerek koduk ... ozaman bir çok kulübün yaptığı gibi çık tek tek açıkla ne bekliyosun daha çünkü izahı yok ... çünkü olmaz ben mesela ençok neyi merak ediyorum biliyomusunuz ... bu yönetimdeki canı gönülden abilerim onların aileleri akrabaları falandamı bu şekilde giyiyor formaları onlarında mı aynı şekilde duruyor armaları çok merak ediyorum ... bilen varsa ne olur açıklasın .... allah rızası için ...

bir de bu kadar laf saydık şunu da açıklayayım evet formalardan alacam en 1 tane alacam t-shirtlerde çok hoşuma gitti ki burada (kıbrıs) bir çok kişi şimdiden sipariş verdi onlarada alacam ... evet çuvaldan forma yapsalar poşetten t-shirt bir de bunlara 100TL deseler elim titrerse alırken namerdim ... pahalı bulan almasın kardeşim ben bunu böyle düşünüyorum .. kimsede kusuruma bakmasın ... yukarda bir arkadaş abi renkdaş saygısızlık etmek istemediğimden bu kadar sıfat 75 lira olan t-shirtler için konuşurken ben bu paraya 3 tane alırım en kıralından alırım demiş ... bende diyorum ki ozaman alma 3 tane 1 tane al bu yaz da eskilerimizi giyelim .... geçen sezonun kileri giyelim ... mecburmuyuz 75 liraya serbet meslek sahibi bir abimizin cebini doldurmaya verelim kızdığımız söğdümüz TRABZONSPOR'umuza çok mu ??

sürçü lisan ettiysem af ola ....

saygılarımla ....
                                Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X