2011-2012 sezonunda 61 numaralı forma taraftarlarımızın olacak. Buna göre hazırlanan özel 61 numaralı taraftar formaları TS Clublar’da satışa sunulacak.
Taraftarlarımızdan maçlara bu formalarla gelmeleri istenecek. H.Avni Aker Stadı’nda oynanacak olan müsabakalarda takım kadroları sayılırken oyuncularımızın isimlerinin ardından 61 numarayla büyük taraftarımız anons edilecek.
Yine maçlarda sponsorlarımız tarafından hazırlanacak 61 numaralı dev formalar Türk Telekom Maraton ve kale arkası tribünlerinde açılacak.
Resmi site
En son Uğurtan tarafından düzenlendi; 02.07.2011, 21:31.
2011-2012 sezonunda 61 numaralı forma taraftarlarımızın olacak. Buna göre hazırlanan özel 61 numaralı taraftar formaları TS Clublar’da satışa sunulacak.
Taraftarlarımızdan maçlara bu formalarla gelmeleri istenecek. H.Avni Aker Stadı’nda oynanacak olan müsabakalarda takım kadroları sayılırken oyuncularımızın isimlerinin ardından 61 numarayla büyük taraftarımız anons edilecek.
Yine maçlarda sponsorlarımız tarafından hazırlanacak 61 numaralı dev formalar Türk Telekom Maraton ve kale arkası tribünlerinde açılacak.
Güzel Düşünce .
En son Uğurtan tarafından düzenlendi; 02.07.2011, 21:32.
Özellikle yapılmış çok belli. Armanın sivri ucu, bordo çubuğun sivri ucunun altında duruyor. Bir nevi simetri yakalamaya çalışmışlar diyebiliriz...
Yiyeyim simetrisini yaa. Keşke açıklama da yapsalardı şu şu sebeplerden dolayı armamız böyle uygulandı diye. Ortalayınca daha güzel olduğundan mantıklı sebepleri vardır belki ama kim bilir...
yazılan çizilen her şey güzelde anlayamadığım benim ...bu formalar yapılırken bir tane basılsa bakılsa nasıl olmuş diye olmaz acaba yada yapılmıyor mu ? geliyor formalar veriyolar adamaların eline basın bakalımmı diyolar hiçmi simetri falan anlamıyor bu adamlar ... göz var nizam var be kardeşim ... ha diyosan kardeşim biz onu oraya bilerek koduk ... ozaman bir çok kulübün yaptığı gibi çık tek tek açıkla ne bekliyosun daha çünkü izahı yok ... çünkü olmaz ben mesela ençok neyi merak ediyorum biliyomusunuz ... bu yönetimdeki canı gönülden abilerim onların aileleri akrabaları falandamı bu şekilde giyiyor formaları onlarında mı aynı şekilde duruyor armaları çok merak ediyorum ... bilen varsa ne olur açıklasın .... allah rızası için ...
bir de bu kadar laf saydık şunu da açıklayayım evet formalardan alacam en 1 tane alacam t-shirtlerde çok hoşuma gitti ki burada (kıbrıs) bir çok kişi şimdiden sipariş verdi onlarada alacam ... evet çuvaldan forma yapsalar poşetten t-shirt bir de bunlara 100TL deseler elim titrerse alırken namerdim ... pahalı bulan almasın kardeşim ben bunu böyle düşünüyorum .. kimsede kusuruma bakmasın ... yukarda bir arkadaş abi renkdaş saygısızlık etmek istemediğimden bu kadar sıfat 75 lira olan t-shirtler için konuşurken ben bu paraya 3 tane alırım en kıralından alırım demiş ... bende diyorum ki ozaman alma 3 tane 1 tane al bu yaz da eskilerimizi giyelim .... geçen sezonun kileri giyelim ... mecburmuyuz 75 liraya serbet meslek sahibi bir abimizin cebini doldurmaya verelim kızdığımız söğdümüz TRABZONSPOR'umuza çok mu ??
Yorum