İlk olarak a f s tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGörende formalarla ilgili kararı benim verdiğimi sanacak. Kulüp formalarda kullanılacak fontlarla ilgili öneride bulunmamı istemişti, ben de birkaç font gönderdim kulübe neler olduğunun bir kısmını da burada paylaştım ama hangileri olur bilemem.
Barça'nın yeni fontları da olabilme ihtimali içinde.
Forma ekranda donan bir görüntü değil, asıl kimliğini sahada yeşil zemin içinde mücadele ederken bir takımla birlikte gösteriyor. Algılarımızın değişeceğini söylemiştim.
[
Şortların boyları da modadan etkileniyor. Bu seneki şort uzunluğunu sevdim, daha çok yüzey daha çok renk demek böylece forma şort çorap uyumu daha ön plana çıkıyor.
Alisagelmisin disinda farkli bir font bence cok guzel
En son lazrail_ts tarafından düzenlendi; 16.08.2011, 03:53.
Yorum
-
Yorum
-
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
Üstte Victory Forma
Şort Beyaz
Konç Mavi
Bu kombinasyonu dün geceden beri kafamda canlandırıyorum nasıl olur diye benim hoşuma gitti hayalimde"Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."Ali Kemal Denizci
Yorum
-
Athletic Bilbao maçında büyük ihtimalle beyaz forma ile sahada olacağız.
Deplasmaniçin takımımıza çubuklu forma ve beyaz forma seti hazırlanmış. Forma seçimlerinde ev sahibi takımın önceliği olduğu için beyaz forma setini kullanma ihtimalimiz yüksek.
Fontlar şimdilik değişmiyor, ligin ikinci yarısında Barcelona'nın 2011 fontlarıyla çıkma ihtimalimiz var.
İç saha formaları
Bunlar da deplasman formaları
TT Arena'daki maça da çubuklu forma ile çıkarız büyük ihtimalle.
Yorum
-
İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadeşim site açmak zor değil. Bende açarım site. Ne var bunda ? Çok mu özel ?7
Yorum
-
İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜstte Victory Forma
Şort Beyaz
Konç Mavi
Bu kombinasyonu dün geceden beri kafamda canlandırıyorum nasıl olur diye benim hoşuma gitti hayalimde
Yorum
-
İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle...
Tek kelimeyle mükemmel ...
Kaç liradır bu ?"We are here to preserve democracy , not to practice it."
Yorum
-
İlk olarak Metin Sağır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOrduspor'un logoları basan da kördü heralde, soldaki ile hizalanmamış.
Orduspor armasını yenilemiş, fındıkların ortasında yıldız var.•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
-
Kulüp fontlarımızı mı değiştirecekmiş? Arkadaş bu nasıl iş ya? Formanın orijinalliği falan kalmadı. Forma aldık iki gün sonra armayı büyüttüler, şimdi de fontlarımızı değiştirecekler. Boşuna verdik o zaman o kadar parayı. Böyle amatörlük nerede görülmüş. Yanımdaki adamla aynı parayı vermiş olacağım ama benim formam ''eski'' olacak, vay anasını ya.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum