Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence yıllar sonra armamızın bu boyutlarda yine kullanılması formamıza inanılmaz yakıştı !

Göze farklı gelişi tamamen algıdan kaynaklandığını düşünüyorum bence armamız mükemmel !
    ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Çok nadir avrupa vitrinine çık sonra beyaz forma giy
      2-0 yenilginin tek sebebi biz le alakası olmayan beyaz forma
      Giy Bordo Mavi de millet bir takım görsün,bu kimmiş desin

Font değişmiş süper olmuş
      Arma değişmiş süper olmuş
      En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 28.07.2011, 14:22.
      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çok nadir avrupa vitrinine çık sonra beyaz forma giy
          2-0 yenilginin tek sebebi biz le alakası olmayan beyaz forma
          Giy Bordo Mavi de millet bir takım görsün,bu kimmiş desin

Font değişmiş süper olmuş
          Arma değişmiş süper olmuş
          bordo mavi forma giymek okadar kolaymı adamlar ev sahıbı kırmızı formayla cıktılar bızım bordo mavı forma gıymemız zordu ama evımızde gıyerız
          Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• İlk olarak Mucahid Erdogan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bordo mavi forma giymek okadar kolaymı adamlar ev sahıbı kırmızı formayla cıktılar bızım bordo mavı forma gıymemız zordu ama evımızde gıyerız
            Benfik yöneticilerini bağlasaydık baba siz beyaz giyin biz bordo mavi diye ama dinleniriz felan iş açardı başımıza.O zaman beyazımızın içinde bordo mavi olaydı diyeceğim ama iş işten geçeli çok oldu.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Formalarimizda sponsorumuz olacak sirketin dandik reklami yerine baska birsey olsa daha da guzel olacak. Mesela Benfica'nin formasindaki ''tmn'' cok guzel gorunuyor.

Yorum

• Beyaz formadaki amblem. fotoshop gibiymiş hissi veriyor bana.

Yorum

• Benfica kırmızı formasını giyince, Beyaz formayı giymek kaçınılmaz oldu.
                  Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Türk Telekom yazı fontu iğrenç

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Türk Telekom yazı fontu iğrenç
                      Bu işin eğitimini almış bir grafik tasarımcı olarak ben çok başarılı buluyorum Türk Telekom'un fontunu.
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Kurumsal açıdan, kurum karakteristiği vs gibi gözle bakınca güzel olabilir lakin formada gerçekten çok kötü duruyor Bence sebebi sadece yazı oluşu. Logo yahut bu tür başka bir detay yok. Avea Puma dönemimizde logosuyla idi. Nike ile ilk anlaştığımız sezon sadece yazı idi. O bile büyük bi eksiklik hissettiriyordu bana .
                        Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• benfica maçına victory le çıkalım
                          Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu işin eğitimini almış bir grafik tasarımcı olarak ben çok başarılı buluyorum Türk Telekom'un fontunu.

katiliyorum...
                            ...imza...

Yorum

• Bugün formam geldi 100TL toplam ...

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Formada mavi ile bordonun yeri değişse ve üstüne arma konsa daha güzel olmaz mıydı ? Arma sanki görünmüyor enerji formasında. Arka font bordo olunca sönük kalmış sanki.
                                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X