Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gold benim de hoşuma gitti valla. Trabzon'a gidince bi üzerime giyeyim bakayım nasıl duruyor. Resimleri hoşuma gitti açıkcası
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• bende Gold alabilirim gün geçtikçe gözüm alışıyor gibi formaya Ferhat'ın üstünde güzel durmuyordu kendinden kaynaklanan bişeydir inşallah
      TRABZONSPOR
      iyi ki varsın Eren Bülbül...
      İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• beyaz forma hariç hepsi hoşuma gitti..

tercihim victory ve çubuklu forma olacak..
        https://twitter.com/akfgr

Yorum

• Formalara ancak yorum yapabiliyorum. Yine sıkıntılar baş göstermiş.. 2 tane formamız var bu sene bana göre..

Yorum

• Beyaz forma zorunluluğu mu var bak al sana beyaz forma.

Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Modacılar boşuna en güzel, en havalı, en iyi taşıyan mankenleri tercih etmiyorlar sunumlarında...

Burak bu işi en iyi yapacaklardandı... Zaten öyle de olmuş. Neden İstanbul'a getirmiyorsun a benim canım?

Yorum

• TSClup'a gidip bakan var mı ? Armalar neresinde formanın ?

Yorum

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  TSClup'a gidip bakan var mı ? Armalar neresinde formanın ?
                  armalardaki tek sıkıntı şeritlerini turuncu ya da beyaz yapmayıp bordo yapmaları. fhotoshop gibi duruyor bu yüzden formada . Çubukludaki armanın yerine gidip bakın bence. ortalanmamış gibi sütünda ama kötü gözükmüyor.

Yorum

• Bir de çubuklu formadaki arma sorun var değil mi o armayı oraya ortalayamamayı ancak TS Club çalışanları yapabilirdi..

Yorum

• satıştamı formalar? gold ve cubuklu yada v alacam canlıda bi göriyim kara verecem..

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        şu adidas bizi istemez diyen arkadaşlar vardı adidas bizi değildi gaziantep imi istiyor diye sorarlar adama
                        Antep'e yapılan muamele gibi muamele istiyorsan hemen anlaşalım ben de kızıyorum bazen ama yapacak pek bir şey yok. Ben çok iyi hatırlıyorum geçen yıl Antep'in forma diye armasız tişörtlerle futbolculara imza attırdığını..

Bence Nike Türkiye ile bağları koparmalıyız..

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Antep'e yapılan muamele gibi muamele istiyorsan hemen anlaşalım ben de kızıyorum bazen ama yapacak pek bir şey yok. Ben çok iyi hatırlıyorum geçen yıl Antep'in forma diye armasız tişörtlerle futbolculara imza attırdığını..

Bence Nike Türkiye ile bağları koparmalıyız..
                          nike hollandayla anşassak. avrupa devleri hollandayla çalışıyor benim bildiğim

Yorum

• Victory formalar internette satışta 75TL'den, M ve L bedenleri ile...

Bazen Sevinç Bazen Keder
                            YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

• Nike Türkiyeyle anlaşmamızda dahi siyaset olduğunu düşünüyorum. Sponsorluğun da forma değil reklam sponsorluğu olduğunu düşünüyorum. İlk günden beri bu fikrim de her sene kullandığımız formalarla sağlamlaşıyor kafamda.
                              Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• Az önce okudum ne kadar doğru bilemiyorum bu ara epey uzağım Galatasaray Elit serisinden giyecekmiş antrenman ürünleri geçiciymiş filan doğruluğunu bilemiyorum ama öyle ise yazık gerçekten sen 4 sene boyunca Ofspor'un giyebileceği formaları giy adam gelsin ilk senesinde özel olsun.. Yöneticiler kesinlikle Nike Türkiye ile bağları koparmalı..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X