Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Havanı da attın bu aradaçocuk forması alacakmış,ba ba ba
    hep öyle kal amma,yarın bir gün bizim gibi L dar gelir XL bol gelir durumlarına düşme de

Çocuk forması deyince yaram kanadı da asıl onu diyecektim,
    1 sayfa öncesinde güzel insan a f s nin de dediği gibi çocuk formaları ucuz olacak arkadaş,60 tl ye çocuk forması satmayacaksın,20-25 e satacaksın(Sibel hariç) ki yer gök Bordo Mavi olsun,Trabzon'da alışıksınızdır ama Anadolu da bizim takımın formasını giyen bebe çok nadir görürsünüz bu da benim çok zoruma gelir.Mesela ucuz olsa yemin ederim mahallemde sevimli bulduğum çocuklara ara ara alır forma hediye ederim,ama şimdi bırak sokaktaki çocuğu oğlumun birine alıyorum diğerine alamıyorum.
    Çok uzattım özür dilerim,özeti
    Trabzonspor sevgisini daha fazla yüreklere aşılamak çocukluktan başlar,
    o da maddiyata dayanmasın diyorum,makul fiyatta olsun en az senede 4 forma almazsam fenerliyim
    Allah size mutlu bir ömür nasip eylesin inşallah.Gözümden yaş geldi vallahi.
    Abi,ben hep S beden alıyorum formayı da,XL gibi oluyor.Hadi benim aklıma gelmiyor,ey TS Club'daki görevliler,desenize bana çocuk forması al diye.
    Artık öğrendim çok şükür.Çocuk forması alacağım bundan sonra.
    Sibel hariç,çocuk formaları bence de daha ucuz olmalı.Sadece formalar değil,diğer ürünler de ucuz değil.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Allah size mutlu bir ömür nasip eylesin inşallah.Gözümden yaş geldi vallahi.
      Abi,ben hep S beden alıyorum formayı da,XL gibi oluyor.Hadi benim aklıma gelmiyor,ey TS Club'daki görevliler,desenize bana çocuk forması al diye.
      Artık öğrendim çok şükür.Çocuk forması alacağım bundan sonra.
      Sibel hariç,çocuk formaları bence de daha ucuz olmalı.Sadece formalar değil,diğer ürünler de ucuz değil.
      Bu çok eski bir taktik aslında, benim kız arkadaşım yıllardır çocuk forması giyiyor, cuk diye oturuyor. Bizle alakalı saçmalık ise, fiyatların aynı olması. Büyük Avrupa takımınlarının hepsinde çocuk formaları çok daha ucuz. Nike'ın bütün ürünleri öyle aslında.

Yorum

• Bu arada maşallah bütün oyuncularımız çok karizmatik ancak keşke Tolga o saçları 3 numaraya vursa çok daha yakışıklı olur. Onur'daki saç gibi saçı yok ki. Uzunken bir emo ve japon anime arasında bir izlenim veriyor

Yorum

• Selam Arkadaslar Beyaz Bir Tişörtün Üzerine Basabilecegim Bir Font Lazım Acilen Sizden Bir Yardım Bekliyorum...
          ''Biz de öldük. Ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik."

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Antreman ürünlerinin diğer ürünlerin farklı renklerini giyeceğimizi söylemiştim.
            Kırmızı antreman ürünleri daha önce teknik ekip tarafında da kullanılıyordu. Başka bir renk var mı bildiğiniz? Mavi-Lacivert-Kırmızıdan başka.
            Saygılarımla,
            Adem Hotaman.

Yorum

• Bu akşam Benfica ile oynayacak olduğumuz UEFA Şampiyonlar Ligi Ön Eleme ilk müsabakasının eşgüdüm toplantısı tamamlandı.

Toplantıda bir çok konunun yanı sıra takımların giyeceği formalar da görüşülerek belirlendi. Buna göre takımımız Benfica karşısında Beyaz forma mavi şort ve beyaz çorapla sahada mücadele edecek.

Çubuklu energy formayı olimpiyatta göreceğiz demek ki.
              https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu akşam Benfica ile oynayacak olduğumuz UEFA Şampiyonlar Ligi Ön Eleme ilk müsabakasının eşgüdüm toplantısı tamamlandı.

Toplantıda bir çok konunun yanı sıra takımların giyeceği formalar da görüşülerek belirlendi. Buna göre takımımız Benfica karşısında Beyaz forma mavi şort ve beyaz çorapla sahada mücadele edecek.

Çubuklu energy formayı olimpiyatta göreceğiz demek ki.
                Güzel. Önceki uygulamaya göre farklılığa gidilmiş çorap rengi de beyaz yapılmış. Bence iyi düşünce.

Yorum

• Şahsen ben beyaz forma altına bordo şortu daha çok yakıştırıyorum...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İşte Benfica'nın forması

Bunlar da deplasman formaları:

Olimpiyattaki maçta çubuklu energy formamızı giyeriz. Adamların deplasman formalarının siyah ve altın rengi ( işe bak ) olduğunu düşünürsek kontrastlık olsun diye altına mavi veya beyaz şort giyebiliriz diye tahmin ediyorum.

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• - Şu Beyaz şortu devamlı hale getiremedik ya , ne diyeyimki...
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• bence de beyaz formanın altına bordo şort-bordo konç kombinasyonu çok daha güzel gidiyor.

Yorum

• Bu gece giydiğimiz beyaz formadaki amblem gerçekten çok güzel
                          Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• Amblemımız baya büyüktü,olması gerekende bu bence..

Yorum

• Polo'nun gömleklerine çok gülüyordum gömleğin sol tarafını komple kaplıyor diye. Bizimkiler biraz daha zorlasa Polo'ya yaklaşacaklardı...
                              FxY

Yorum

• Amblem değişmiş ve büyültülmüşmü ? Yoksa benim bi göz doktoruna gitme zamanım geldimi ?
                                Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X