Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çocuk forması almam gerekiyormuş yeni anladım,ben de diyorum bu bayanlar nasıl böyle giyiyor da bana olmuyor forma.
    Meğer çocuk forması alıyorlar.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Çocuk forması almam gerekiyormuş yeni anladım,ben de diyorum bu bayanlar nasıl böyle giyiyor da bana olmuyor forma.
      evet bende geçen fark ettim. çoğu öyle giyiyor.

Yorum

• Ürünler cok hos.
        #BorussiaDortmund
        #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Bu arada Satilmissehir ne zamandan beri Adidas'da?
          Bunlar Lotto giymiyor muydu?

En son Chiko tarafından düzenlendi; 27.07.2011, 01:55.
          #BorussiaDortmund
          #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• Kullanılan arka fon ( güzel bir stat, güzel bir reklam afişi ya da güzel çekimler vs. vs. ) gibi etkenler algıda ne kadar fark ettiriyor ürünleri. Trabzonspor'da da böyle şeyleri görmek istiyoruz.

Basın toplantısın da bence Şenol Hoca'mız farklı renkte bir ürün giyseymiş daha güzel olurdu.
            Saygılarımla,
            Adem Hotaman.

Yorum

• Eskişehirspor Lotto ile bir kaç deneme yapmıştı son düzlükte Adidas'tan ürün almaya karar vermişlerdir. Lotto'nun ürünleri pahalı gelmiş olabilir. Çünkü Lotto ile taraftarın tasarımlarını hayata geçireceklerdi.
              Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• Bordo t-shirt süpermiş ya.
                7

Yorum

• Antreman ürünleri hakkaten çok güzel durmuş stad'ın yani çekilen ortamında bunda etkisi olduğu da bir gerçek tabi.Pazartesi bu ürünlere tsclub'ta baktım ve hakkaten çok güzel ürünler tabi birde armaların dikişli olması ayrı bir hava katıyor...
                  En son Yavuz Selim Bal tarafından düzenlendi; 27.07.2011, 10:36.

Yorum

• Antreman ürünleri süper
                    futbolcuların giydiğini güzel yapmışlar
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                    BordoMavi.Net
                    burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Antreman ürünlerinin diğer ürünlerin farklı renklerini giyeceğimizi söylemiştim.
                      En son a f s tarafından düzenlendi; 27.07.2011, 11:32.
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• bizim antreman ürünlerimiz geçen senede güzeldi. busene üstüne koyarak devam ediyor.
                        hele sweetler var çok harikalar. geçen sezonun kilerden alacağım. 95 lira fiyatı. ama çok harikalar.
                        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                        Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak sabankuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sip demis bizim victorinin burnundan düsmüs

Biz o formayı bize özel yapılmış diye biliyorduk.

Yorum

• Pachuca CF Meksika

https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Antreman ürünlerinin diğer ürünlerin farklı renklerini giyeceğimizi söylemiştim.
                              Muazzam ürünler...
                              Bunlar satışa çıktı mı acaba arkadaşlar ?
                              Hamiş

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Çocuk forması almam gerekiyormuş yeni anladım,ben de diyorum bu bayanlar nasıl böyle giyiyor da bana olmuyor forma.
                                Havanı da attın bu aradaçocuk forması alacakmış,ba ba ba
                                hep öyle kal amma,yarın bir gün bizim gibi L dar gelir XL bol gelir durumlarına düşme de

Çocuk forması deyince yaram kanadı da asıl onu diyecektim,
                                1 sayfa öncesinde güzel insan a f s nin de dediği gibi çocuk formaları ucuz olacak arkadaş,60 tl ye çocuk forması satmayacaksın,20-25 e satacaksın(Sibel hariç) ki yer gök Bordo Mavi olsun,Trabzon'da alışıksınızdır ama Anadolu da bizim takımın formasını giyen bebe çok nadir görürsünüz bu da benim çok zoruma gelir.Mesela ucuz olsa yemin ederim mahallemde sevimli bulduğum çocuklara ara ara alır forma hediye ederim,ama şimdi bırak sokaktaki çocuğu oğlumun birine alıyorum diğerine alamıyorum.
                                Çok uzattım özür dilerim,özeti
                                Trabzonspor sevgisini daha fazla yüreklere aşılamak çocukluktan başlar,
                                o da maddiyata dayanmasın diyorum,makul fiyatta olsun en az senede 4 forma almazsam fenerliyim
                                En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 27.07.2011, 12:35.
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X