Enerji formasının kumaşı biraz ince gibi geldi bana. Sanki Victory formasının kumaşı daha kaliteliydi. Siz ne düşünüyorsunuz ?
Başta V alasım vardı ama herkes onu alınca, enerji almayı düşünüyorum şimdi.
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
arkadaşlar yeni victory formamızdan satın aldım fakat arkasına ne yazdıracağım konusunda bir karar veremedim varmı tavsiyeleriniz ?
habu sevdaluk beni 7
hayat bizi 61 kenara vs. vs. bilindiklerin dışında ilginç bir fikri olan varmı ?
arkadaşlar yeni victory formamızdan satın aldım fakat arkasına ne yazdıracağım konusunda bir karar veremedim varmı tavsiyeleriniz ?
habu sevdaluk beni 7
hayat bizi 61 kenara vs. vs. bilindiklerin dışında ilginç bir fikri olan varmı ?
35 Numarali oyuncunun giydigi Ayakkabi Adidas, unutmadan Tozluklara Dikkat
Bizden daha iyi olan tek sey konclar. Konclar sari kirmizi. Bizimkileri bir bordo mavi yapamadik. ya mavi beyaz ya bordo beyaz veya bu sene gibi düz bordo veya düz mavi. kafayi yiyecegim yahu
habu sevdaluk beni 7
Benden başka kimse benimsemeyecektir sanırım ama ben John Lenn10 yazdıracağım
Yorum