Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1461 TRABZON !

Yorum

• Enerji formasının kumaşı biraz ince gibi geldi bana. Sanki Victory formasının kumaşı daha kaliteliydi. Siz ne düşünüyorsunuz ?

Başta V alasım vardı ama herkes onu alınca, enerji almayı düşünüyorum şimdi.
      '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
      Kazım Koyuncu

Yorum

• Uzun kollular çıkmadı değil mi bu sene erken çıksalar bari..

Yorum

• Energy'deki logo sorunu biraz çubukların eğri olmasına da bağlı bence.
          7

Yorum

• parayı toparladım. eğer kaliteli bir stoper alırsak onun ismini almazsak Zokora yazdıracağım...

Yorum

• aman 1461 bitmeden bir yer kapalım

Yorum

• Son 2 sene gibi, Colman 20 buyuk bi ihtimal Victory..
                twitter.com/barisbekar

COLMAN - 20

Yorum

• arkadaşlar yeni victory formamızdan satın aldım fakat arkasına ne yazdıracağım konusunda bir karar veremedim varmı tavsiyeleriniz ?
                  habu sevdaluk beni 7
                  hayat bizi 61 kenara vs. vs. bilindiklerin dışında ilginç bir fikri olan varmı ?

Yorum

• İlk olarak Ts_erdem_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkadaşlar yeni victory formamızdan satın aldım fakat arkasına ne yazdıracağım konusunda bir karar veremedim varmı tavsiyeleriniz ?
                    habu sevdaluk beni 7
                    hayat bizi 61 kenara vs. vs. bilindiklerin dışında ilginç bir fikri olan varmı ?
                    şike şike 7

Yorum

• İlk olarak Yunus Emre AYAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      şike şike 7
                      hahahaha

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Lansman'i övenlere

35 Numarali oyuncunun giydigi Ayakkabi Adidas, unutmadan Tozluklara Dikkat

Bizden daha iyi olan tek sey konclar. Konclar sari kirmizi. Bizimkileri bir bordo mavi yapamadik. ya mavi beyaz ya bordo beyaz veya bu sene gibi düz bordo veya düz mavi. kafayi yiyecegim yahu

Yorum

• iş tamamdır.

UMUT
                          --6--

victory

Yorum

• 1461 de bizde yerimizi alalim

Yorum

• İlk olarak Ts_erdem_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaşlar yeni victory formamızdan satın aldım fakat arkasına ne yazdıracağım konusunda bir karar veremedim varmı tavsiyeleriniz ?
                              habu sevdaluk beni 7
                              Benden başka kimse benimsemeyecektir sanırım ama ben John Lenn10 yazdıracağım
                              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• bende 1461 deyım
                                Ofli - mucahiderdogan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X