İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 sene önce giydiğimiz mavi formanın sarısı, geçen sene giydiğimiz parçalı, ve formadan çok t-shirt'e benzeyen siyah forma
gs nin sarı formanı biz geçen yıl giydik bu yılda giyeceğiz, parçalıda geçen yılınkinin aynısı
En son EROS87 tarafından düzenlendi; 17.07.2011, 15:40.
Yorum
-
İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTRABZONSPOR
Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
Mesut Keleş (19)
Yorum
-
İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen her zaman Nike seven biri oldum ama bence önümüzdeki seneden itibaren Umbro ile anlaşmanın yolları aranmalı. Tabi özel ürünler yapılması kaydıyla adamlar inanılmaz şeyler yapıyor son zamanlarda. birkaç örnek vereyim:
Atdan inip Esege binmis oluruz"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
İlk olarak LaZCiHaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadas adidastan gerisi yalan cidden..hem adidas güzel, dar kesim hemde formalar görünüs olarak nike a o ceker..Umbro olsun, kappa olsun..hepsi bunlardan iyi valla..
yoksa her takim kappa giyinir
üstlerine yok adamlarin"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmbro zaten Nike´a ait bir Firma
Atdan inip Esege binmis oluruz
Yorum
-
İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmbro zaten Nike´a ait bir Firma
Atdan inip Esege binmis oluruz
Hem madem Umbro Nike'a ait firma neden attan inip eşeğe binmiş oluruz
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleselcuk tam cingen olmus bizim renkler biraz aciyordu onu bari
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum