Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sarı forma pet şişeden yapılmışsa siyah forma kesinlikle ve kesinlikle kara lastik eritilerek yapılmıştır aga

Çok janjanlı bir tanıtım oldu ama Kaleci formaları hariç ürünler berbat...
    bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Nike'ın Türkiye'ye bakış açısı GS ile de kanıtlanmış oldu.

Sıradan, normal tasarımlar...

GS taraftarı bunu kabullenecek mi göreceğiz...
      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
      Malik bin Dinar

Yorum

• o değilde arkadaşlar biz formaları tanıtımda gördük bu olabilir bu olabilir diye varsayım yapıyorduk Gsnın formalarının bunlar olacağını biz 1 ay önceden biliyorduk. Acaba bu bir fark mı

Yorum

• Şu anda büyük takımlar içerisinde en güzel forma bizde.

.
          *
          *
          Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• nike bedavadan para kazanmanın yolunu bulmuş.
            bizle geseye özel tasarım falan yaptırtmadan dayamış formaları.
            biz zaten bekliyorduk bize özel bişe olmayacağını ama geseliler hep nike holanda diyip duruyorlardı alın size nike holanda

Yorum

• İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              nike bedavadan para kazanmanın yolunu bulmuş.
              bizle geseye özel tasarım falan yaptırtmadan dayamış formaları.
              biz zaten bekliyorduk bize özel bişe olmayacağını ama geseliler hep nike holanda diyip duruyorlardı alın size nike holanda
              Ruh der ki;

Katalogda ne varsa o,işine gelirse
              *
              *
              Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

• lansmanları harika olmus , bende TS'den böyle birsey beklerdim..
                bizim tanitim neden istanbulda yapildi....???

Yorum

• 3 sene önce giydiğimiz mavi formanın sarısı, geçen sene giydiğimiz parçalı, ve formadan çok t-shirt'e benzeyen siyah forma
                  Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şu anda büyük takımlar içerisinde en güzel forma bizde.

.
                    bjk oldumu bjk hep güzel giyiniyor bakarım onların ki ne olacak

Yorum

• bir ara bi muhabbet dönmüştü burada elde kalan armalar bitince dikişli armalar formalara dikilip satışa sunulacak diye olacakmı böyle bir uygulama haberi olan varmı?

Yorum

• En azından gerçek renklerine dönmüşler.

Ne öyle bordo-turuncu giyiyorlardı kaç yıldır. Renkleri sarı kırmızı yani cırtlak sarı kırmızı. Çok da güzel olmuşlar

Yorum

• Saut Kılıç aslen ofludur.
                          Tonya/İskenderli-Beylikdüzü/İstanbul

Yorum

• İlk olarak 61_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            lansmanları harika olmus , bende TS'den böyle birsey beklerdim..
                            bizim tanitim neden istanbulda yapildi....???
                            buna basının daha fazla dikkatini çekmesi istendiği için diyelim
                            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Nike'ın Türkiye'ye bakış açısı GS ile de kanıtlanmış oldu.

Sıradan, normal tasarımlar...

GS taraftarı bunu kabullenecek mi göreceğiz...
                              nike her yerde böyle
                              adamlar manchester a bilen bordeaux un formasini giydiriyorlar
                              tipik amerikan isletimciligi
                              herkesi kendi halkina benzetiyorlar
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• gs nin kaleci forması ve fontları hoş gerisi boş

acaba diyorum gs avrupaya gitmediği için mi böyle alelade formalar yapılmış
                                ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X