İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri
Daraltma
X
-
sarı forma dışında nike bize katalogdaki en güzel formaları giydirmiş gs nin formalarına bakınca anlayabiliyoruz o parçalı formadan nefret ediyorumİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Bundan önceki Türk bayraklı çubuklumuz ve yakalı parçalı formamızdan bulabileceğimiz yer varmı arkadaşlar,yardımcı olursanız sevinirim.Tabi netten kredi kartı ile alabileceğim bir yer.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
-
Eyvah eyyvahhBu formalardan sonra Gslıları bizim başlığa bekliyoruz
siyah forma tam bi rezalet. İçinde sarısı yok. Gençlerbirliği formasından hiçbir farkı yok. Gs yıllardır bu kadar kötü forma görmemişti
Bunları gördükten sonra bu senenin en iyi formaları bizde buna kesin karar verdim. Victory formamız bu senenin ligdeki en iyi forması bence
Yorum
-
İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSöylemeden geçemiycem arka sayfalarda arkadaş bizim formadaki sarı keşke şu sarı olsaydı diye örnek bir forma koymuş.
O renk bizim formalarda olsa benim için facia olurdu, hakaret gibi gelirdi bana. O renk bildiğin Fenerbahçe'nin sarısı. Sarı rengi bizim için tehlikeli bir renk, çünkü fb ve gs'nin renkleri sarı. Bunu daha aylar öncesinde, formalardan birinin gold rengi olacağını bir gazetede okuduğumuzda da söylemiştim. Gs ve fb'nin tonlarından çok uzak bir sarı olmalıydı, gold dediğimiz altın sarısı tam da öyle. Çok şükür arka sayfadaki fenerbahçe sarısını kullanmamışız.
Farklı renklerde forma kullanılmasına karşı değilim. Liverpool, Manchester gibi takımlar da kendi renkleri dışında kombinasyonlardan bir yedek forma çıkartıyor bence güzel de oluyor. Ama bunu yaparken de rekabet halinde oldukları takımların renkleri olmamasına dikkat ediyorlar. Birde farklı renk yapıcaz diye abuk sabuk işler yapanlar var, mor ve mercan renklerdeki gs formaları mesela. Allah'tan biz öyle hatalara düşmüyoruz.
Niye ? Manchester'in mavi forması var, Man. City'nin renkleri gibi, Liverpool'un da mavi forması var Arsenal'in de ... herşey business.•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Spor Bakanımız değişsede tuttukları takım aynı....•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
-
GS forma lansmani canli.
Facebook'u olmayanlar, GS TV'den izleyebilir#BorussiaDortmund
#8 - Mehmet Ekici !
Yorum
-
İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSuat Kılıç benim hemşerimdir Samsun'ludur daha geçen günler Samsunspor'un Süperlig'e yükselişini kutluyordu. Ama demek benim gibi Trabzon kökenli ki Trabzonspor'lu.Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSuat Kılıç Samsunlu değil Oflu'dur.•—•—•—•—•—•—•
Samsunspor & Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFormalarını bilemem ama lansmanları bizimkinden daha güzel gibi duruyor...Ofli - mucahiderdogan
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum