Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yavuz Hasan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    gs nin kaleci forması ve fontları hoş gerisi boş

acaba diyorum gs avrupaya gitmediği için mi böyle alelade formalar yapılmış
    afs abi açıklamıştı aslında özel forma oldumu pahalı oluyor diye kulüpler yanaşmıyormuş özele. aslına bakarsan saçma özel olunca da aynı kumaşa basılıyor

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      3 sene önce giydiğimiz mavi formanın sarısı, geçen sene giydiğimiz parçalı, ve formadan çok t-shirt'e benzeyen siyah forma

gs nin sarı formanı biz geçen yıl giydik bu yılda giyeceğiz, parçalıda geçen yılınkinin aynısı

En son EROS87 tarafından düzenlendi; 17.07.2011, 15:40.

Yorum

• arkadas adidastan gerisi yalan cidden..hem adidas güzel, dar kesim hemde formalar görünüs olarak nike a o ceker..Umbro olsun, kappa olsun..hepsi bunlardan iyi valla..

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Suat Kılıç (d. 23 Temmuz 1972, Samsun, Türkiye) Türk siyasetçi, gazeteci, avukat. 22, 23 ve 24. dönem TBMM Samsun milletvekili. 6 Temmuz 2011'den itibaren Gençlik ve Spor Bakanı olarak görev yapmaktadır.
          http://www.ofhavadis.com/of/61hukumete-2-oflu-bakan.htm
          TRABZONSPOR
          Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
          Mesut Keleş (19)

Yorum

• Ben her zaman Nike seven biri oldum ama bence önümüzdeki seneden itibaren Umbro ile anlaşmanın yolları aranmalı. Tabi özel ürünler yapılması kaydıyla adamlar inanılmaz şeyler yapıyor son zamanlarda. birkaç örnek vereyim:

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben her zaman Nike seven biri oldum ama bence önümüzdeki seneden itibaren Umbro ile anlaşmanın yolları aranmalı. Tabi özel ürünler yapılması kaydıyla adamlar inanılmaz şeyler yapıyor son zamanlarda. birkaç örnek vereyim:

Umbro zaten Nike´a ait bir Firma

Atdan inip Esege binmis oluruz
              "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak LaZCiHaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadas adidastan gerisi yalan cidden..hem adidas güzel, dar kesim hemde formalar görünüs olarak nike a o ceker..Umbro olsun, kappa olsun..hepsi bunlardan iyi valla..
                renkdas ama parada nike n üzerine yok
                yoksa her takim kappa giyinir
                üstlerine yok adamlarin
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• GS'nin antrenman formaları değişmiş bir tek. En yeni seriden giyecekler.

Katalogdan giyecekler ama kesimler adidastan daha iyi. Arda'dan çekinerek renk fantezisine de girmemişler. Bizim çubuklu ve victory daha güzel.

Yorum

• rankdaslar ,,,,,, hani beyaz forma sarti vardi ,,nasil oldu simdide gs'nin öyle bir formasi yok???

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Alakası yok. Umbro'nun formaları Nike'ı beşe katlar. Nike'ın firması mı bilmiyorum ama bence de cidden önümüzdeki sene Umbro giymeliyiz. Çok daha güzel sonuçlar görebileceğimiz kanaatindeyim.

Yorum

• Bizim eski formalari vermisler gsye

Renklerde is yok bikere.. Yoksa bu formalar bize yakismisti
                        "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Umbro Nike'a ait ama tamamen ayrı işliyorlar. Yani Umbro ve Nike'ın tasarım ve üretimleri birbirinden bağımsız.

Hem madem Umbro Nike'a ait firma neden attan inip eşeğe binmiş oluruz

Yorum

• selcuk tam cingen olmus bizim renkler biraz aciyordu onu bari
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              selcuk tam cingen olmus bizim renkler biraz aciyordu onu bari
                              ççççççççç

Yorum

• bizim formalar bunların yanında müthiş ötesi duruyor
                                Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X