Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gs'nin formaları bugun mü tanıtılacaktı??
    evet bugun tanıtılıcak saat 4 den sonrada satışa geçicek
    ( 7-7-7-7-7-7-7 )

Yorum

• sarı forma dışında nike bize katalogdaki en güzel formaları giydirmiş gs nin formalarına bakınca anlayabiliyoruz o parçalı formadan nefret ediyorum
      İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
      -------------
      Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Bundan önceki Türk bayraklı çubuklumuz ve yakalı parçalı formamızdan bulabileceğimiz yer varmı arkadaşlar,yardımcı olursanız sevinirim.Tabi netten kredi kartı ile alabileceğim bir yer.
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Siyah formadaki çubuklarda bir orantısızlık mı var,yoksa bana mı öyle geliyor. Sanki mahalle terzisi dikmiş gibi.

Yorum

• buyrun link lütfen dinleyin....

Yorum

• Eyvah eyyvahh Bu formalardan sonra Gslıları bizim başlığa bekliyoruz siyah forma tam bi rezalet. İçinde sarısı yok. Gençlerbirliği formasından hiçbir farkı yok. Gs yıllardır bu kadar kötü forma görmemişti

Bunları gördükten sonra bu senenin en iyi formaları bizde buna kesin karar verdim. Victory formamız bu senenin ligdeki en iyi forması bence

Yorum

• İlk olarak MonteCristo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Söylemeden geçemiycem arka sayfalarda arkadaş bizim formadaki sarı keşke şu sarı olsaydı diye örnek bir forma koymuş.

O renk bizim formalarda olsa benim için facia olurdu, hakaret gibi gelirdi bana. O renk bildiğin Fenerbahçe'nin sarısı. Sarı rengi bizim için tehlikeli bir renk, çünkü fb ve gs'nin renkleri sarı. Bunu daha aylar öncesinde, formalardan birinin gold rengi olacağını bir gazetede okuduğumuzda da söylemiştim. Gs ve fb'nin tonlarından çok uzak bir sarı olmalıydı, gold dediğimiz altın sarısı tam da öyle. Çok şükür arka sayfadaki fenerbahçe sarısını kullanmamışız.

Farklı renklerde forma kullanılmasına karşı değilim. Liverpool, Manchester gibi takımlar da kendi renkleri dışında kombinasyonlardan bir yedek forma çıkartıyor bence güzel de oluyor. Ama bunu yaparken de rekabet halinde oldukları takımların renkleri olmamasına dikkat ediyorlar. Birde farklı renk yapıcaz diye abuk sabuk işler yapanlar var, mor ve mercan renklerdeki gs formaları mesela. Allah'tan biz öyle hatalara düşmüyoruz.

Niye ? Manchester'in mavi forması var, Man. City'nin renkleri gibi, Liverpool'un da mavi forması var Arsenal'in de ... herşey business.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Spor Bakanımız değişsede tuttukları takım aynı....
                  Suat Kılıç benim hemşerimdir Samsun'ludur daha geçen günler Samsunspor'un Süperlig'e yükselişini kutluyordu. Ama demek benim gibi Trabzon kökenli ki Trabzonspor'lu.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• GS forma lansmani canli.
                    Facebook'u olmayanlar, GS TV'den izleyebilir
                    #BorussiaDortmund
                    #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• hahaha
                      Nuri Alço müziklerinden çalıyor
                      Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• İlk olarak Atesh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Suat Kılıç benim hemşerimdir Samsun'ludur daha geçen günler Samsunspor'un Süperlig'e yükselişini kutluyordu. Ama demek benim gibi Trabzon kökenli ki Trabzonspor'lu.
                        Suat Kılıç Samsunlu değil Oflu'dur.
                        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Formalarını bilemem ama lansmanları bizimkinden daha güzel gibi duruyor...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Suat Kılıç Samsunlu değil Oflu'dur.
                            Suat Kılıç (d. 23 Temmuz 1972, Samsun, Türkiye) Türk siyasetçi, gazeteci, avukat. 22, 23 ve 24. dönem TBMM Samsun milletvekili. 6 Temmuz 2011'den itibaren Gençlik ve Spor Bakanı olarak görev yapmaktadır.

Samsunspor & Trabzonspor

Yorum

• Adamlar sunucu olarak bizden bir sene geriden geliyor

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Formalarını bilemem ama lansmanları bizimkinden daha güzel gibi duruyor...
                                olsun bizde burcu esmersoy vardı
                                Ofli - mucahiderdogan

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X