Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ister istemez GSnin formalarının kötü olması bizim taraftarın kendi formalarına bakışını değiştiriyor . daha albenili görünmeye başlıyor işin güzel tarafı bu.

Yorum

• İlk olarak Chiko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      SC Freiburg'un gecen seneki formalari:

Iste farkimiz bu! Bize ManU onlara Freiburg.
      Milli Takımım TRABZONSPOR
      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Gs'yi kıskanıyorum.
        ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
        Kazım Koyuncu

Yorum

• Bir gsli gelmişti buraya diyordu kardeşler kusura bakmayın ama biz elit giyeceğiz hollandada yapıyorlar bizimkilerini filan diyordu aklınca bizi küçük görüyordu. O siyah forma kadar kötüsünü yapmadı bize Nike

Yorum

• GSliler FOrumlarinda birbirlerini yiyorlar
            "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Tüm gs taraftarlarına geçmiş olsun
              ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
              #Ziya Doğan

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                GSliler FOrumlarinda birbirlerini yiyorlar
                link versene kardeş,biraz takip edeyim neşem yerine gelsin..

Yorum

• Söylemeden geçemiycem arka sayfalarda arkadaş bizim formadaki sarı keşke şu sarı olsaydı diye örnek bir forma koymuş.

O renk bizim formalarda olsa benim için facia olurdu, hakaret gibi gelirdi bana. O renk bildiğin Fenerbahçe'nin sarısı. Sarı rengi bizim için tehlikeli bir renk, çünkü fb ve gs'nin renkleri sarı. Bunu daha aylar öncesinde, formalardan birinin gold rengi olacağını bir gazetede okuduğumuzda da söylemiştim. Gs ve fb'nin tonlarından çok uzak bir sarı olmalıydı, gold dediğimiz altın sarısı tam da öyle. Çok şükür arka sayfadaki fenerbahçe sarısını kullanmamışız.

Farklı renklerde forma kullanılmasına karşı değilim. Liverpool, Manchester gibi takımlar da kendi renkleri dışında kombinasyonlardan bir yedek forma çıkartıyor bence güzel de oluyor. Ama bunu yaparken de rekabet halinde oldukları takımların renkleri olmamasına dikkat ediyorlar. Birde farklı renk yapıcaz diye abuk sabuk işler yapanlar var, mor ve mercan renklerdeki gs formaları mesela. Allah'tan biz öyle hatalara düşmüyoruz.
                  - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İlk olarak Johan Cyruff tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    katalogtan giyinecek.

burdaki formalar doğruymuş,ilk iki formanın fotoları forumumuzda yayınlandı zaten...

Yorum

• İlk 2 formalarını gördük, en sağdaki sarı olan bizim beyazın sarı versiyonu mu?
                      - Hakkımızı 7rtmeyeceğiz !

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sanmıyorum yanlışınız olmasın bu olamaz metroda bile reklamları var olamaz bu ne
                        bu formalar doğrudur kardeş %99 arkadaşım anllattığıda bunlar gıbıydı gstorede calısıo formalar gelmıs ama kolılerden görduklerı aynı bu formalar anlattığına göre cok dandık dıyodu doğruymuş xD
                        ( 7-7-7-7-7-7-7 )

Yorum

• ne olursa olsun gs nin formalarinin ne isi var burda hayret ücüzlerin formalarini gördümmü sinirim bozuluyor

Yorum

• Bence en sagdaki bizim gecen sene düz bordo formamizin sarisi.
                            #BorussiaDortmund
                            #8 - Mehmet Ekici !

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İnter'in formasının güzelliği tam çubuklu olması. Tarz ve renk olarak çubuklu formalarımız İnter'e düz formalarımız Arsenal ve Aston Villa tarzına daha uygun.
                              Seneye giyeceğimiz formlara da yavaş yavaş ortaya çıkıyor.

Formaları gittim, gördüm, elledim, inceledim falan.
                              Sınavını geçerse kendisine forma alacağıma söz verdiğim arkadaşım olmasa o formalardan hiçbirisini almazdım. Zaten kendime değil ona alınca yine almamış sayılırım heralde.

Hiç de öyle "Ooo, görünce çok beğeneceksiniz, hele bir elleyin parmaklarınız coşacak" formaları değildi. Buradan şunu da çıkartıyorum ki, seneye formaları beklerken kesinlikle bu tarz sözlere itibar etmeyeceğim.

Formların hiç birisinde Trabzonspora özel bir şey yok. Tek şansımız ligde Nike'dan giyinen takımlarının hiç birisinin renginin bordo mavi olmaması. Yoksa burada kimse çıkıp da "Formalarımız Trabzonspor özel" diyemez. Bakın Ofspor Bordo-Mavi-Beyaz giyiyordu hemen ortak rengimiz olan sarıyı döşediler.

Çubuklu formanın dışındaki formalara yapıştırılan arma da bir acaip. Bu zamana kadar hiç bir armada görmediğim bir fazlalık var. Tnin sol tarafı ayrı mı bitişik mi tam hatırlayamadım, gidin bir görün derim.

Baskılar, gerek reklam olsun gerek arma bildiğin ütü baskısı gibi olmuş. Şöyle formayı iki elinizle omuzlarından tutup karşıdan baktığınızda baskıları içerisine alan kocaman bir dikdörtgen görüyorsunuz. Makineler yeniymiş ya, hani o da belli olsun istemişler heralde....

Velhasılı kelam, formalar kesinlikle ama kesinlikle Trabzonspora layık değil, özensiz ve özel değil, renkleri dışında.

Ama aldık, biz malız ya, elimiz bağlı ya, aldık anasını satayım... Ne yapalım, konuşuyoruz konuşuyoruz yine alıyoruz....
                              En son Ahmet Faruk tarafından düzenlendi; 17.07.2011, 01:03.

Yorum

• istanbulun fethi. Trabzon çok yaşa

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X