ister istemez GSnin formalarının kötü olması bizim taraftarın kendi formalarına bakışını değiştiriyor . daha albenili görünmeye başlıyor işin güzel tarafı bu.
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
Bir gsli gelmişti buraya diyordu kardeşler kusura bakmayın ama biz elit giyeceğiz hollandada yapıyorlar bizimkilerini filan diyordu aklınca bizi küçük görüyordu. O siyah forma kadar kötüsünü yapmadı bize Nike
Söylemeden geçemiycem arka sayfalarda arkadaş bizim formadaki sarı keşke şu sarı olsaydı diye örnek bir forma koymuş.
O renk bizim formalarda olsa benim için facia olurdu, hakaret gibi gelirdi bana. O renk bildiğin Fenerbahçe'nin sarısı. Sarı rengi bizim için tehlikeli bir renk, çünkü fb ve gs'nin renkleri sarı. Bunu daha aylar öncesinde, formalardan birinin gold rengi olacağını bir gazetede okuduğumuzda da söylemiştim. Gs ve fb'nin tonlarından çok uzak bir sarı olmalıydı, gold dediğimiz altın sarısı tam da öyle. Çok şükür arka sayfadaki fenerbahçe sarısını kullanmamışız.
Farklı renklerde forma kullanılmasına karşı değilim. Liverpool, Manchester gibi takımlar da kendi renkleri dışında kombinasyonlardan bir yedek forma çıkartıyor bence güzel de oluyor. Ama bunu yaparken de rekabet halinde oldukları takımların renkleri olmamasına dikkat ediyorlar. Birde farklı renk yapıcaz diye abuk sabuk işler yapanlar var, mor ve mercan renklerdeki gs formaları mesela. Allah'tan biz öyle hatalara düşmüyoruz.
sanmıyorum yanlışınız olmasın bu olamaz metroda bile reklamları var olamaz bu ne
bu formalar doğrudur kardeş %99 arkadaşım anllattığıda bunlar gıbıydı gstorede calısıo formalar gelmıs ama kolılerden görduklerı aynı bu formalar anlattığına göre cok dandık dıyodu doğruymuş xD
İnter'in formasının güzelliği tam çubuklu olması. Tarz ve renk olarak çubuklu formalarımız İnter'e düz formalarımız Arsenal ve Aston Villa tarzına daha uygun.
Seneye giyeceğimiz formlara da yavaş yavaş ortaya çıkıyor.
Formaları gittim, gördüm, elledim, inceledim falan.
Sınavını geçerse kendisine forma alacağıma söz verdiğim arkadaşım olmasa o formalardan hiçbirisini almazdım. Zaten kendime değil ona alınca yine almamış sayılırım heralde.
Hiç de öyle "Ooo, görünce çok beğeneceksiniz, hele bir elleyin parmaklarınız coşacak" formaları değildi. Buradan şunu da çıkartıyorum ki, seneye formaları beklerken kesinlikle bu tarz sözlere itibar etmeyeceğim.
Formların hiç birisinde Trabzonspora özel bir şey yok. Tek şansımız ligde Nike'dan giyinen takımlarının hiç birisinin renginin bordo mavi olmaması. Yoksa burada kimse çıkıp da "Formalarımız Trabzonspor özel" diyemez. Bakın Ofspor Bordo-Mavi-Beyaz giyiyordu hemen ortak rengimiz olan sarıyı döşediler.
Çubuklu formanın dışındaki formalara yapıştırılan arma da bir acaip. Bu zamana kadar hiç bir armada görmediğim bir fazlalık var. Tnin sol tarafı ayrı mı bitişik mi tam hatırlayamadım, gidin bir görün derim.
Baskılar, gerek reklam olsun gerek arma bildiğin ütü baskısı gibi olmuş. Şöyle formayı iki elinizle omuzlarından tutup karşıdan baktığınızda baskıları içerisine alan kocaman bir dikdörtgen görüyorsunuz. Makineler yeniymiş ya, hani o da belli olsun istemişler heralde....
Velhasılı kelam, formalar kesinlikle ama kesinlikle Trabzonspora layık değil, özensiz ve özel değil, renkleri dışında.
Ama aldık, biz malız ya, elimiz bağlı ya, aldık anasını satayım... Ne yapalım, konuşuyoruz konuşuyoruz yine alıyoruz....
En son Ahmet Faruk tarafından düzenlendi; 17.07.2011, 01:03.
Yorum