Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yahu bu ülkede XL giyinen insanlarin düzgün Formaya sahip olma hakki yokmu ?
    Bu ülkede S giyinenler için XS beden forma yok mudur?

Yorum

• Victory formama kavuşdum. Bence çok güzel ve geçen senekiyle karşılaştırılamayacak kadar rahat. Ayrıca S bedenin kollarının daha dar ve kesimlerinin daha güzel yapılmış olduğunu söyleyebilirim.
      ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
      Kazım Koyuncu

Yorum

• Formalar Güzel Ama, Şu Arma Sorununu Aşmamız Lazım.

Yorum

• bana XXL forma lazimmmmmmm yönetim duy beni 4 sene oldu da

Yorum

• bu victory deki amblemi düzeltiler galiba artık yan degil celustkanın giydigi öleydi

Yorum

• İlk olarak samsunlu1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bana XXL forma lazimmmmmmm yönetim duy beni 4 sene oldu da
              "4 senede sende biraz Göbegi eritseydin" diye geri dönüs yapmasinlar

beklenir yani. Ayrica bende cok sismanim ama XL rahat olyuordu. Denedinmi?
              Trabzonspor
              FC Barcelona MSV Duisburg
              Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• denedim icine giriyom da gobek cikiyor disari biraz bol olsun

Yorum

• İlk olarak Osman Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  1 hafta önce forma siparisi verdim almanyaya bugün geldi, avrupadan siparis edecek olan arkadaslara duyurulur
                  buarada ödemeyi kredi kartiyla yaptim

arkada kalmasin
                  avrupa'dan siparis etmek isteyen arkadaslara!

Yorum

• Nike galatasaray formaları için site hazırlıyor www.ruhderki.com

Bizde böyle bir uyuglamaya gitmemişlerdi

Yorum

• Evet gün itibariyle Galatasaray formaları için yeni bilgi geldi.
                      Buna göre formaları özel olmadığı gibi kulüp de elite kategoride değilmiş. Yani bunları da onların içinden birileri uydurmuş, beklentilerini yükseltmiş.
                      Galatasaray taraftarlarının yorumlarına bakılırsa adamlardaki hayal kırıklığı bizimkinin birkaç katı falan, resmen yıkılmışlar.
                      Durum böyleyken ligdeki en afilli formalara da sahip olmuş olduk heralde.
                      Artık tek eksik formalardaki ay-yıldız.

Bir süredir -artık ne kadar olduysa, 2 ay mı, 2.5 mu- yeni sezonda Galatasaray'ımızın giyeceği formalar hakkında bilgiler sunuyorduk. Ki tan...
                      TRABZONSPORLU OLMAK SERMAYENİN KARŞISINDA EMEK OLMAKTIR

Yorum

• Arkadaşlar gsnin hazırlık maçında giydiği forma:

Yorum

• İlk olarak ulatwilight tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Evet gün itibariyle Galatasaray formaları için yeni bilgi geldi.
                          Buna göre formaları özel olmadığı gibi kulüp de elite kategoride değilmiş. Yani bunları da onların içinden birileri uydurmuş, beklentilerini yükseltmiş.
                          Galatasaray taraftarlarının yorumlarına bakılırsa adamlardaki hayal kırıklığı bizimkinin birkaç katı falan, resmen yıkılmışlar.
                          Durum böyleyken ligdeki en afilli formalara da sahip olmuş olduk heralde.
                          Artık tek eksik formalardaki ay-yıldız.

http://galatasarayformalari.blogspot...lan-filan.html
                          Burada GS komplekslerini, Trabzonspor formaları üzerinden dillendiren arkadaşlara bunu AFS abi en az 40 kere söylemişti. Akabinde biz de aldığımız bilgiler doğrultusunda tekrarlamıştık.
                          Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak Torres tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Arkadaşlar gsnin hazırlık maçında giydiği forma:

Bu formaları sezon içinde de kullanacaklarmış. Geçici bir forma değilmiş.
                            Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.

Yorum

• İlk olarak TS0661 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Nike galatasaray formaları için site hazırlıyor www.ruhderki.com

Bizde böyle bir uyuglamaya gitmemişlerdi
                              Nike ile alakası yok bu site muhabbetlerinin. Gs yönetimi bir kaç sezondur kendisi yapıyor bu reklamları.

Benim günlerdir bahsettiğim oılay buydu. Nike'ın marka değerini böyle uygulamalar ile kullanmak.

Yorum

• Merak edenler için Galatasaray'ın numara fontları:

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X