a f s şu arka plan olayına bir el atsan olmaz mı yaa? Artık kime söylenecekse
bir de sitede ürünlere konulan ts club logosu gölge şeklinde olsa daha gzel olmaz mı?
En son Adem Hotaman tarafından düzenlendi; 21.01.2010, 23:14.
Satış sitesinde ürünlerin arka planına koyulabilecek bir fon ve banner için TS Club benden bir çalışma istedi zaten. Fakat bu işlerin taşıma suyu ile dönmemesi lazım.
Sağlıklı, sürdürülebilir, kurumsal çözümler üretilmesi gerekiyor.
Taraftar ne olması gerektiğini görüyor, fakat bizim görmemiz yeterli değil, asıl görmesi gerekenlerin görmesi gerekiyor.
Forma sırt reklamı ile ilgili Yıldız Holding yani Ülker ile anlaşılmıştı, ikinci yarıda sırtta Ülker kollarda Trabzoncell reklamı olacak galiba. Şu logolara zemin atma hastalığı biraz tembellikten kaynaklanıyor galiba. Forma numaralarının ve reklamların nasıl formaya uygulandığını biliyorum.
O yüzden kendi tasarladığım şekli ile numaramı ve ismimi formama uygulamıştım.
O kadar söyledik, örneğini bile yaptık şu sırta Trabzonspor yazısı eklettiremedik. Eklenen sadece çubuklu formada onun da nasıl uygulandığı belli.
Isı ile transfer etmeden önce o sayı veya logonun etrafındaki fazlalıkları ayıklamanız gerekiyor veya transferi daha dikkatli uygulamalısınız. Düz diktörtgen bir alanı uygulamak logo gibi şekilli bir uygulamadan daha kolay geliyor bazılarına sanırım.
İşin ilginç tarafı Ülker'in veya Trabzoncell'in hiçbir kurumsal uygulamasında veya kampanyasında böyle beyaz zeminli logo uygulaması yok!
En son a f s tarafından düzenlendi; 22.01.2010, 10:54.
3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
Antreman malzemeleri bizimkilerden daha güzel gibi geldi bana.Ayrıca antrenörlerin baş harflerinin işlenmeside güzel gözüküyor.Ya nike bizde ciddiyetten uzak yada yöneticiler.
Antreman malzemeleri bizimkilerden daha güzel gibi geldi bana.Ayrıca antrenörlerin baş harflerinin işlenmeside güzel gözüküyor.Ya nike bizde ciddiyetten uzak yada yöneticiler.
Yorum