Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Eski Forma Sponsorlarımız; Macron, Nike, Puma, Kappa, Adidas ve Ürünleri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• acil kappaya geçilmeli nike bu işten anlamıyor.
    kappa o formalar cıksın yok satar..
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• Hala ona nasıl gold denilmiş onu merak ediyorum...
      Koyu sarı.

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

2006-2007'de giymiştik bu şortu.16 Liraya almıştım indirime girdiği zaman.En az 50 halısaha maçında giydim.En az 20-30 kere denize girdim bu şortla.Defalarca yıkandı.Renginde bi solma yok armasındada kopma hiçbir deforme durumu yok.

5 sezondur bir avuç para verdiğimiz formaları aman arması kopmasın solmasın diye giymeye bile kıyamıyoruz.
        puma son senesinde forma konusunda fiyasko olsa da daha önceki ürünleri oldukça kaliteliydi

özellikle antreman ürünleri bi harikaydı polyester değil bildiğiniz penye ne yakıyo ne rahatsız ediyor kaç yıldır giyiyorum hala sapasağlam ne renk attı nede başka bir sorun çıkarttı
        ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• formalar çok basit olmuş... hiç özenilmemiş...

Yorum

• 1 hafta önce forma siparisi verdim almanyaya bugün geldi, avrupadan siparis edecek olan arkadaslara duyurulur
            buarada ödemeyi kredi kartiyla yaptim

Yorum

• çocuklar için orjinal forma üretilecek mi? ts club'ın ürettiği çubuklu formalar güzel değil..
              Nothing was ever accomplished with tears..

Yorum

• Puma diyenlere gülüyorum sadece.Puma kadar rezil forma yapan marka görmedim ben.Formada adidası her zaman tek geçerim.

Yorum

• Benim formanın arması gene iyi çıktı Allaha şükür.. Bir numarada çaktım. Bu yeni fontun 5 numarası çok kötü. Allahtan isimden kurtarıyor.

Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Taraftar “Energy” forma dedi.

Geçtiğimiz hafta kulübümüzün resmi facebook sayfasında başlatılan forma anketi sonuçlandı.

Taraftarlarımız “2011-2012 sezonu formalarımızdan en çok hangisini beğendiniz?” sorusuna verdikleri cevaplarla en beğenilen yeni sezon formamızı belirledi. Buna göre gönderilen oyların %50sini alan “Energy” formamız taraftarımızın en çok beğendiği forma oldu.

Taraftarlarımız “Energy” formamızı TS Club internet sitesindeki www.trabzonspor.com.tr/UrunDetay2.aspx?Id=875 adresinden 89 TL’ye satın alabilir. Üstelik, TS Club internet sitesinden yapılan alışverişlerde kargo ücreti alınmıyor.

Resmi sitemizdeki haber bu şekilde.

Energy ne yahu enerji desek olmaz mı? Haberin görseli neden Victory forma? Burak Yılmaz'ın formalarla yaptığı çekimlerin görüntüleri neden resmi sitemizde yüksek çözünürlükte yayınlanmaz? Dergimizin yeni sayısında çekimlerle ilgili haber ve detayları görebiliriz umarım. Çekimler sadece Burak ile sınırlı değildir eminim yeni sezonda bize poster olarak geri dönerler umarım.

Formalarımıza yeniden Türk bayrağımızı eklemek güzel olacak.

Haberin görseli değişmiş, teşekkür ederiz.
                    En son a f s tarafından düzenlendi; 07.07.2011, 12:00.
                    https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Nike bile gerçek şampiyonu fark etti. Resmi facebook sayfasındaki yeni görsel bu:

Hedef, sezon öncesi galibiyet serisi.
                      Büyük zaferlere hazırlık.
                      Gücünü ortaya koy, rakiplerinin gözünü korkut!
                      https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• konunun ehli yazınca bu sayfa tadından yenmez oluyor gene =)

'' Bu Konuyu 2 Aktif Üye Görüntülüyor 2 (2 Üye ve 0 Misafir)
                        ‎Yılmaz, ‎A.Ali Karanis ''

şike olaylarının patlak vermesini en çok da bu yüzden sevdim desem abartmam :=)
                        pele good , maradona better , george best

Yorum

• Türkiyeden Formam geldi. Victory.

Armayi uanmasalar kola yapistircaklarmis. Rezalet.

Bu isler düzelmeden bir daha Siparis vermiyecegim.

Verdigim para helal olsun yinede.
                          Trabzonspor
                          FC Barcelona MSV Duisburg
                          Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Selamlar,

Müsteri Hizmetlerini aradigimda kimse telefonlara bakmiyor. Ancak "Mesai saatinde arayin" lafini duyabiliyorum.

Büyük bir ihtimalle bu Mailde okunmadan silinecektir.

her sene Trabzonsporun magazalarinda o kadar para birakiyorum (Izzet Öztürk Kredi Kart hesaplarina bakin isterseniz).

Ablama getirttigim Victory Formanin Armasini Kola yapistirmadiginiz icin tesekkür ediyorum. Nike Logosu kola 10 cm, Arma 4 cm uzaklikta. Gülünc bir görüntü ortada.

Bu benim sorunclu ücüncü Formam. Anneme "anlamaz kocakari" diye L yerine verdiginiz XXL Puma Forma, gecen sene Liverpool macinda dagittiginiz kimyasallardan mahvolan Gri-Forma, simdide bu rezalet forma.

Hicbir sekilde iade istemiyorum. Kesinlikle Trabzonspora yakismayacak bu formayi giymeyide düsünmüyorum. Bana sadece bir adres verin. Kendi cebimden kargo ile size yollayacagim. Sadece o Formayi görün istiyorum. Sonra Armayi kesip, yakin. Bu bir istirhamdir. Bu Mailede cevap gelmezse, yada "yollayin hallederiz" derseniz, zaten ben armayi kesip sobaya atacagim.

Trabzonspora param helal, bizi mal yerine koymaya calisanlarada yinede haram olmasin.

Saygilarimla
                            Izzet Öztürk
                            Bakalim bu sefer tenezzül edip, an azindan geri dönüs yapacaklarmi.

Sponsorluk yazisindan dogru bakin. Nike yazinin bayagi icerisinde, Armanin alakasi yok.

isim ve Numara tam üst üste degil
                            En son izzet tarafından düzenlendi; 07.07.2011, 20:09.
                            Trabzonspor
                            FC Barcelona MSV Duisburg
                            Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Gassarayin yeni idman ürünleri güzel. İlk baslarda bizimkilerden giyiyorlardi ama suan degismis.
                              ”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
                              [Winter İs Coming...]-Eddard Stark-

Yorum

• Izzet arkandayiz TSClub rus pazarindan kötü yönetiliyor arkadaslar!!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X