ali fuat abi bi ara arma konusunda iki firmayla görüşülüyor demiştin yanlış hatırlamıyorsam biri türk biride yabancı...şimdi ben bilmediğimden soruyorum barcelona inter falan amblemlerini nike yapıp hazır halde mi veriyor yoksa onlarda kendilerimi yaptırıyor eğer kendileri yaptırmıyorsa neden bizimkileri biz yaptırıyoruz nike hazır neden göndermiyor...
Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
song kamerun milli takiminda kaptanlik yapmiyormuydu???
Kaptan Eto.
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
ali fuat abi bi ara arma konusunda iki firmayla görüşülüyor demiştin yanlış hatırlamıyorsam biri türk biride yabancı...şimdi ben bilmediğimden soruyorum barcelona inter falan amblemlerini nike yapıp hazır halde mi veriyor yoksa onlarda kendilerimi yaptırıyor eğer kendileri yaptırmıyorsa neden bizimkileri biz yaptırıyoruz nike hazır neden göndermiyor...
Cevabını alamadığım sorulardan biri bu.
Hadi sponsorlar sürekli değişebiliyor fakat arma değişmez ki.
Bugünün değil, yılların biriken ihmallerinden kaynaklanan bir sistemsizlik var ortada, o gariplik içinde mantıklı bir neden aramamak lazım belkide.
Cevabını alamadığım sorulardan biri bu.
Hadi sponsorlar sürekli değişebiliyor fakat arma değişmez ki.
Bugünün değil, yılların biriken ihmallerinden kaynaklanan bir sistemsizlik var ortada, o gariplik içinde mantıklı bir neden aramamak lazım belkide.
teşekürler abi inşallah yine bi terslik olmaz bu forma işinde...inşallah katalog ürünlerinden yollamazlar yine...yakaya yazı işini falan bizimkiler yapmazlarda nike yaparsa işte o zaman özel forma olur bence...
bende eski puma formalardan var abi birinde yakanın içinde offical sponsor trabzonspor yazıyor diğerinde yok bu yazı...pumanın eski döneminden bahsediyorum...formalardan bi tanesinde reklam ve armamız baskısız kumasın kendisinde ne yapışma nede dikme yani...o zamanlar bize özel formalar yapılmış galiba ama renkler çok kötü lacivert kırmızı renklerimiz...şimdi sevindirici taraf nike renklerimizi iyi tutturuyor fakat bu seferde model ve klübe dair özel bi durum yok...
Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
a f s ;
haber61.net te TS Club Mecidiyeköy şubesinin reklam banner ı var.Fakat logo hala eski nasıl düzelttirebiliriz? Reklama tıklayınca kendi web sitesi açılıyor burda da eski logo kullanılıyor.
Yorum